• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Bende o kadar alışmışım ki kızım diye sevmeye hala kızım çıkıyo ağzımdan ya oğlum diyemiyorum 😊
Benim adam kızcı ya çok. Kızın var işte erkek istesene diom. Önce sağlıklı olsun ama gene bir kız olsa iyi olır diyo. 3 kardeşi var 2 si erkek 1 i kız. Kız farklı ya neşe neşe diyor😆😆
Bende oğluşum olsun istiyorum.

Benim adam kızcı ya çok. Kızın var işte erkek istesene diom. Önce sağlıklı olsun ama gene bir kız olsa iyi olır diyo. 3 kardeşi var 2 si erkek 1 i kız. Kız farklı ya neşe neşe diyor😆😆
Ne güzel işte benimki de erkek diye tutturuyor bi tane var zaten bu da kız olsun dedim yok erkek olsun 5 tane de olsa hepsi erkek olsun dedi 😳😄 bence de kız farklı ya çok severim kız çocuklarını süslü giyimlerini bıcır bıcır konuşmalarını 😍

O zaman bir pipi de bizden gelsin. Sizce ilerleyen haftalarda cinsiyet değişirmi🙄🤭

Eklentiler

• IMG_20200227_165030.webp
    IMG_20200227_165030.webp
    14,1 KB · Görüntüleme: 74
  • IMG_20200227_150156.webp
    IMG_20200227_150156.webp
    27 KB · Görüntüleme: 71
Oo kızlar sizin bebişlerin pipilerinin maşallahı var 😂
Hiç şüphe yok bence değişmez🤩🤩
Bir umut işte. 😁 Bende eşimde kızları çok severiz. Ama eşimin içine hep erkek doğuyordu. 2 hafta öncesi doktorumuz kız tahmininde bulundu çok umutlanmıştık. Kısmet. Allahım tüm isteyenlere hayırlısından versin.

Bende oğluşum olsun istiyorum.
Allah gönlünden geçeni hakkında hayırlı etsin inşallah nasip olur kuzum🥰
O zaman bir pipi de bizden gelsin. Sizce ilerleyen haftalarda cinsiyet değişirmi🙄🤭
Maşallah 💙net değişmez bence😁

Back
X