İnşallah Rabbim gönlünden geçeni nasip etsinBide ben erkek diyimde ondan sonra kızlara geçilsin yap tesi belli olacak inş.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah Rabbim gönlünden geçeni nasip etsinBide ben erkek diyimde ondan sonra kızlara geçilsin yap tesi belli olacak inş.
Tabiki de o yüzden kız dedim bizimki bildiğin uzun bir pipişYa seninkine baktımda gerçekten maşallahı var.
sizinkinin yanında bizimki pipi olamaz![]()
Bende o kadar alışmışım ki kızım diye sevmeye hala kızım çıkıyo ağzımdan ya oğlum diyemiyorumEşim prensesim güzel kızım falan diye seviyorBir erkek çıksında bebeğimin psikolojisini bozdun diye atarlanayım
![]()
Benim adam kızcı ya çok. Kızın var işte erkek istesene diom. Önce sağlıklı olsun ama gene bir kız olsa iyi olır diyo. 3 kardeşi var 2 si erkek 1 i kız. Kız farklı ya neşe neşe diyorBende o kadar alışmışım ki kızım diye sevmeye hala kızım çıkıyo ağzımdan ya oğlum diyemiyorum![]()
Ne güzel işte benimki de erkek diye tutturuyor bi tane var zaten bu da kız olsun dedim yok erkek olsun 5 tane de olsa hepsi erkek olsun dediBenim adam kızcı ya çok. Kızın var işte erkek istesene diom. Önce sağlıklı olsun ama gene bir kız olsa iyi olır diyo. 3 kardeşi var 2 si erkek 1 i kız. Kız farklı ya neşe neşe diyor![]()
Bencede kuzu bende kiza benzettim eger video cektiysen cok dikkatli izle belki daha iyi sentezlersinBu çok bariz kız.
Bizim kızın klitoris daha tam içeri girmemiş herhalde![]()
Kaç haftalık ki pipi bayağı belli amaO zaman bir pipi de bizden gelsin. Sizce ilerleyen haftalarda cinsiyet değişirmi![]()
Evet videomuzda var bakıp duruyorum. Keşke buraya da atabilsem. Ama videoda en çıkıntılı hali bu, bazen bomboş gözüküyor.Bencede kuzu bende kiza benzettim eger video cektiysen cok dikkatli izle belki daha iyi sentezlersin![]()
Oo kızlar sizin bebişlerin pipilerinin maşallahı varO zaman bir pipi de bizden gelsin. Sizce ilerleyen haftalarda cinsiyet değişirmi![]()
Evet baya baya belli.Kaç haftalık ki pipi bayağı belli ama![]()
Bir umut işte.Oo kızlar sizin bebişlerin pipilerinin maşallahı var
Hiç şüphe yok bence değişmez![]()
Bence değişmez daha hayırlı sağlıklı olsunEvet baya baya belli.Perşembe günü gitmiştik 14+2
Değişmez dimiBence değişmez daha hayırlı sağlıklı olsunbenim 14 haftada benziyo belli değil dedi 15+5 te kesinleşti
![]()
Allah gönlünden geçeni hakkında hayırlı etsin inşallah nasip olur kuzumBenim adam kızcı ya çok. Kızın var işte erkek istesene diom. Önce sağlıklı olsun ama gene bir kız olsa iyi olır diyo. 3 kardeşi var 2 si erkek 1 i kız. Kız farklı ya neşe neşe diyor
Bende oğluşum olsun istiyorum.
MaşallahO zaman bir pipi de bizden gelsin. Sizce ilerleyen haftalarda cinsiyet değişirmi![]()
İhtimal çok yüksek değişmez yaKizlar selam simdi donus yolundayim. %99 kız dedi pipi yok dedi
Amayaren92 den sonra artik degisirse de sasirmam. Tabi benimsedim kiz olarak ama degisebilirde gozuyle bakiyorum
hayirlisi olsun
Kızlar değişebiliyormuş da erkeklerin değişme olasılığı çok çok düşükmüş sanırım.Allah gönlünden geçeni hakkında hayırlı etsin inşallah nasip olur kuzum
Maşallahnet değişmez bence
![]()
Hadi gözün aydın sağlıkla gelsin kızçeKizlar selam simdi donus yolundayim. %99 kız dedi pipi yok dedi![]()
Amayaren92 den sonra artik degisirse de sasirmam. Tabi benimsedim kiz olarak ama degisebilirde gozuyle bakiyorum
hayirlisi olsun