Kagan kocatepenin bu konuda da bi videosu var kizlar ben onu izledikten sonra cok sallamiyorum sag solOmirilik yük dengesi değişmeye başladı. Ben sola yatıyorum uyuyamiyorumsağa dönüp uyuyorum sabah da ya sağ yada sırt üstü uyanıyorumkan akışı için sola yatmak gerekte olmuyor
Bide ben erkek diyimde ondan sonra kızlara geçilsin yap tesi belli olacak inş.
Kagan kocatepenin bu konuda da bi videosu var kizlar ben onu izledikten sonra cok sallamiyorum sag sologlumda cok dikkat ediyodum sola yatmaya bu videoyu sonradan gordum
O zaman bir pipi de bizden gelsin. Sizce ilerleyen haftalarda cinsiyet değişirmi
Ben cogu zaman saga dogru yatiyorum oylede uyaniyorum,yuzustu tam olmasa ona yakin uyudugumda esim uyandiriyor bebege bisey olur iyi yat diyeOmirilik yük dengesi değişmeye başladı. Ben sola yatıyorum uyuyamiyorumsağa dönüp uyuyorum sabah da ya sağ yada sırt üstü uyanıyorumkan akışı için sola yatmak gerekte olmuyor
Ben de öyle düşündüm. Bizimki pipiyse olmasın zatenBizim pipileri görünce bu pipi değil gibi
Ben dün doktora hissetmiyorum normal mi dedim de ikinci gebelikte 18 haftadan sonra hissedersin dediBende daha yeni hisettim aslında ikincilere göre geç kaldım gibidoktor 1 hafta 10 güne hissedersin demişti şimdi artık net öncesinde bağırsak hareketleri kandırır gibi oldu ama yemedim diğer gebelikte daha erken hissetmiştim . Ya ama gerçekten şu kıpırtı hamilelik elin bi bakacaksın karnında
Evet baya baya belli.Perşembe günü gitmiştik 14+2
Ah dmi tontik bacak gibiBacaklarin durusu cok sevimli
Ben cogu zaman saga dogru yatiyorum oylede uyaniyorum,yuzustu tam olmasa ona yakin uyudugumda esim uyandiriyor bebege bisey olur iyi yat diye
Kizlar selam simdi donus yolundayim. %99 kız dedi pipi yok dedi
Amayaren92 den sonra artik degisirse de sasirmam. Tabi benimsedim kiz olarak ama degisebilirde gozuyle bakiyorum hayirlisi olsun
Degismez ya belli pipili buBenim 15+2 ydi galiba bana degiscek gibi geliyor bu velet
Zeynepcim diğer pipileri görünce bu hiç pipi gibi gelmiyorBenim 15+2 ydi galiba bana degiscek gibi geliyor bu velet
Ben dün doktora hissetmiyorum normal mi dedim de ikinci gebelikte 18 haftadan sonra hissedersin dedi
Gözünüz aydın ..Ben de kız gibi görüyorum çünkü çıkıntı erkek bebeklerde daha dik oluyor
Kızlarda daha yatay duruyor..Hayırlısı olsun önceliği sağlıklı olsunlar
Normalde sirttan gecen ana damarlara baski olmsin diye sol diyorlar ama bu inanisin aksine istediginiz gibi yatin, zatrn bebek rahat etmezse yeterli kan akisi olmazsa en derin uykuda dahi olsaniz sekil degistirirsiniz, nefesiniz kesilerek rahatsiz bi halde uyanirsiniz diyolar. Bence de oyle, nasil rahat hissediliyorsa yatilabilir. Ozellikle sola yatmiyorum ama solda uyaniyorum cogunluklaOnu da izleyeyim bakım banu çiftçi sol diyordu .
Sanki yan dönmüş gibi geldi ama anlayamadım ben.Eki Görüntüle 2598282
Merhaba arkadaşlar..
Dün cinsiyeti kesinleşti kız geliyor:)
Ben bu cihazdan bir şey anlamadım.
Bu kez hiç hareket yoktu bizimkinde.
Ultrasonda işaretlediğim bebek mi?
Kafadaki siyah yuvarlak göz mu? :)
Bir de burun hiç görünmüyor burda sanki normal mi bilemedim.
Ikili test yaptırmadım ben.
Dr yorumu büyük bir sıkıntı görünmüyor. 20-22 hafta arası detaylı ultrasonda ayrintili bilgi verilir falan.
Büyük kelimesi beni iskillendiriyor.
Eşim de saçmalama bir şüphesi olsa söylemez mi hiç falan diyor..
Siz ne dersiniz?
Ya benimsedim kizimi daha simdidenDha degismez canim ❤ gozun aydin
Benim de öyle sanmam peki?Ben şok
Ne güzel uydurdum bebe diye ayak parmaklarını da seçtim de
kolları nerde diyorum
Evet bana da öyle demişlerdi ama doktor tam tersini söylediAllah allah ikinciler hep daha erken olur derler bende şüphe ettim kendimdenama doktorun dediği gibi oldu şimdi net öyle gaz alarmı değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?