2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Omirilik yük dengesi değişmeye başladı. Ben sola yatıyorum uyuyamiyorumsağa dönüp uyuyorum sabah da ya sağ yada sırt üstü uyanıyorum kan akışı için sola yatmak gerekte olmuyor
Kagan kocatepenin bu konuda da bi videosu var kizlar ben onu izledikten sonra cok sallamiyorum sag sol oglumda cok dikkat ediyodum sola yatmaya bu videoyu sonradan gordum

Omirilik yük dengesi değişmeye başladı. Ben sola yatıyorum uyuyamiyorumsağa dönüp uyuyorum sabah da ya sağ yada sırt üstü uyanıyorum kan akışı için sola yatmak gerekte olmuyor
Ben cogu zaman saga dogru yatiyorum oylede uyaniyorum,yuzustu tam olmasa ona yakin uyudugumda esim uyandiriyor bebege bisey olur iyi yat diye

Ben dün doktora hissetmiyorum normal mi dedim de ikinci gebelikte 18 haftadan sonra hissedersin dedi

Ben cogu zaman saga dogru yatiyorum oylede uyaniyorum,yuzustu tam olmasa ona yakin uyudugumda esim uyandiriyor bebege bisey olur iyi yat diye

Ahahah benim bey de dur dikkat et karnına üstüne yatma diyor. Ya sabahları gerinme hissi olmaya başladı böyle çatır çutur gerinesim geliyor

Gözünüz aydın ..Ben de kız gibi görüyorum çünkü çıkıntı erkek bebeklerde daha dik oluyor
Kızlarda daha yatay duruyor..Hayırlısı olsun önceliği sağlıklı olsunlar

Benide yorumla abla herkse atcm fotosunu cocun resim alamadim bacaklari kapadigi uc hafta onceki hali

Eklentiler

• Screenshot_20200228-220428.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 58
Onu da izleyeyim bakım banu çiftçi sol diyordu .
Normalde sirttan gecen ana damarlara baski olmsin diye sol diyorlar ama bu inanisin aksine istediginiz gibi yatin, zatrn bebek rahat etmezse yeterli kan akisi olmazsa en derin uykuda dahi olsaniz sekil degistirirsiniz, nefesiniz kesilerek rahatsiz bi halde uyanirsiniz diyolar. Bence de oyle, nasil rahat hissediliyorsa yatilabilir. Ozellikle sola yatmiyorum ama solda uyaniyorum cogunlukla Demek bebek oyle rahat ediyor.

Sanki yan dönmüş gibi geldi ama anlayamadım ben.
Cinsiyetiniz hayırlı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…