Kızlar ayrıntılı ultrason fiyatları hakkında bilginiz var mı. Ankara'da oturan varmı içinizde nerde yaptrmayi düşünüyorsunuz biz bu sene yeni taşındık buraya Dr ve hastane konusunda baya bı tecrubesizim
Geçmiş olsun canım inşallah 1-2 haftaya hiçbirşey kalmaz lekelenme problemi olarak ☺
tabi insan farkli cinsiyyet istiyor ama onemli olan saglikli,hayirli bir evlat olmalari
Rabbim sag salim kucaginiza almayi nasip etsin
Benim adam kızcı ya çok. Kızın var işte erkek istesene diom. Önce sağlıklı olsun ama gene bir kız olsa iyi olır diyo. 3 kardeşi var 2 si erkek 1 i kız. Kız farklı ya neşe neşe diyor
Bende oğluşum olsun istiyorum.
Kızlar ayrıntılı ultrason fiyatları hakkında bilginiz var mı. Ankara'da oturan varmı içinizde nerde yaptrmayi düşünüyorsunuz biz bu sene yeni taşındık buraya Dr ve hastane konusunda baya bı tecrubesizim
Ben Ankara’da Prof. Perinatolog Özgür Deren’in kliniğine gideceğim 950 lira muayene ücreti. Hatta şehir dışından geleceğim kendisine Sana tavsiyem Ankara’da devlet hastanelerinde ayrıntılı ultrasona girmemen.
Tşkler devlete değil zaten özele gidiyorum rutin kontrolleri de, gittiğim hastanede 600 lira, 2. Bir göz görmesi açısından başka yer arayisindayim :) yoksa hastanemde randevu alacam ama henuz ayarlamadim