2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Babası ilk başlarda kız istiyordu ama şimdi bariz gönlünden geçen yoktu.
Kız babası olacağını duyunca hem sevindi hem de biraz korktu sanırım

Triplere girer demedi deme bizimki ilk kiz deyince nasil olcak simdi brn kızımı veremem kimselere deyip duruyordu ay simdi ilay'mızmı geliyor kıbrısta da girayı yaparsin artik

Triplere girer demedi deme bizimki ilk kiz deyince nasil olcak simdi brn kızımı veremem kimselere deyip duruyordu ay simdi ilay'mızmı geliyor kıbrısta da girayı yaparsin artik
Tabii başladı şimdiden kıskanmalar
İlay mı bilemedim ki değişebilir
1ini bi doğurayımda 2. yi bilmiyorum artık

Kızlar ayrıntılı ultrason fiyatları hakkında bilginiz var mı. Ankara'da oturan varmı içinizde nerde yaptrmayi düşünüyorsunuz biz bu sene yeni taşındık buraya Dr ve hastane konusunda baya bı tecrubesizim

Geçmiş olsun canım inşallah 1-2 haftaya hiçbirşey kalmaz lekelenme problemi olarak ☺
tabi insan farkli cinsiyyet istiyor ama onemli olan saglikli,hayirli bir evlat olmalari
Rabbim sag salim kucaginiza almayi nasip etsin
Amin canım inşallah hepimize
Çok geçmiş olsun artık,benimde tamamen bitti lekelenmem çok şükür Allah yaşatmasın bir daha,hakkınızda hayırlısı olsun☺
Teşekkür ederim canım inşallah benimde bir an önce biter de tadını çıkarmaya başlarım hamileliğimin

Ben not almışım tutacak mı diye
Sana erkek demişim
iilay kız demişim, tuttu
hadi bakalım..

Ben Ankara’da Prof. Perinatolog Özgür Deren’in kliniğine gideceğim 950 lira muayene ücreti. Hatta şehir dışından geleceğim kendisine Sana tavsiyem Ankara’da devlet hastanelerinde ayrıntılı ultrasona girmemen.

Tşkler devlete değil zaten özele gidiyorum rutin kontrolleri de, gittiğim hastanede 600 lira, 2. Bir göz görmesi açısından başka yer arayisindayim :) yoksa hastanemde randevu alacam ama henuz ayarlamadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…