• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
A8C489C9-71CB-4EF6-BA5B-676BA36818D2.webp
Düşünen varsa e-bebekte bugün indirimde 🤩

Ben Ankara’da Prof. Perinatolog Özgür Deren’in kliniğine gideceğim 950 lira muayene ücreti. Hatta şehir dışından geleceğim kendisine 😊 Sana tavsiyem Ankara’da devlet hastanelerinde ayrıntılı ultrasona girmemen. 🙈
Kızlar ayrıntılı ultrason fiyatları hakkında bilginiz var mı. Ankara'da oturan varmı içinizde nerde yaptrmayi düşünüyorsunuz biz bu sene yeni taşındık buraya Dr ve hastane konusunda baya bı tecrubesizim
ben tekirdağdayım burda gittiğim hastahanede 650 lira ama randevu yok dolu benim haftam geçtiği için üniversite hastanesinden randevu aldım acaba yanlışmı yaptım kötümüdür

ben tekirdağdayım burda gittiğim hastahanede 650 lira ama randevu yok dolu benim haftam geçtiği için üniversite hastanesinden randevu aldım acaba yanlışmı yaptım kötümüdür
Orayı bilmiyorum canım ama Ankara’da hastaneler çok yoğun olduğu için ayrılan zaman çok kısıtlı oluyor.

Benim gittigim hastane 500 tl haftada 1 gun İstanbuldan geliyor perinatolog. Ama ozel sansi olan cok cok iyi olmadiktan sonra devlet hastanesinde perinatologa gitmemeli bence suresi az oluyormus sanirim. Detayli ultrason denilen sey oyle 10 dakikalik bisey degil çünkü ciddi bisey. Daha oncede konusmustuk burda bu konuyu benim doktorum radyologa gidince bile hoslanmiyor mesela. Perinatolog istiyor. Hastanede de varken hastaneninkine gitmek tercihim cunku kac senedir ayni kisi birbirlerinin dillerini biliyolar sonuçta boyle olunca isime geliyor. Perinatologtan çıkıp hemen kendi doktoruma gosterebiliyorum

Ben Ankara’da Prof. Perinatolog Özgür Deren’in kliniğine gideceğim 950 lira muayene ücreti. Hatta şehir dışından geleceğim kendisine 😊 Sana tavsiyem Ankara’da devlet hastanelerinde ayrıntılı ultrasona girmemen. 🙈
Ben de aradim ilk ayrintili icin 800 demislerdi abooowww

Maalesef 😟 banada geçen sene sorduğumda 750-800 demişlerdi. O zaman gitme imkanım olmadı bu oğluşuma nasipmiş😌
Doktorun adi hacettepede de görünüyor hala hacettepede mi degil mi anlayamadim. Sen biliyormusun cnm?

Doktorun adi hacettepede de görünüyor hala hacettepede mi degil mi anlayamadim. Sen biliyormusun cnm?
Kliniği var özel, ayrıca Hacettepe de Prof olarak bulunuyor ama orada hasta kabul edip görüp görmediğini bilmiyorum. Pek sanmıyorum ama..
Bana geçen sene söyledikleri şuydu; kliniğine gidince (bizde herni olduğu için) Hacettepede ameliyatı vs ayarlayıp kendi de bulunuyormuş.
Hacettepe için kapı diyelim kendisine 😅

A April wind canım oğlunun adını listeye ekleyeyim mi?
Yaa çevremdekiler o kadar değişecek cinsiyeti dediler ki şüpheye düştüm 😅
Bence kesin ama yine de %100 için salı gününü bekleyelim bence 😌
Son 3 gün.. Ay bi geçse valla fenalaşıyorum😂 Bana farketmez istersen ekle ama değişirse sorumluluk kabul etmem 🤪

Yaa çevremdekiler o kadar değişecek cinsiyeti dediler ki şüpheye düştüm 😅
Bence kesin ama yine de %100 için salı gününü bekleyelim bence 😌
Son 3 gün.. Ay bi geçse valla fenalaşıyorum😂 Bana farketmez istersen ekle ama değişirse sorumluluk kabul etmem 🤪
Pipiyi gördük canım. O pipiye rağmen değişirse 😳 böyle kalırım 😂

Back
X