- 30 Ağustos 2009
- 2.050
- 3.282
- 658
- 31
Evet canım teşekkür ederimm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canım teşekkür ederimm
Bana kız diyen çok nadir insanlardan biriydin
Ultrason videosu cektiyseniz bacak arasına baktığı zamanın görüntüsünü alın. İyice bakalım:))Dün biri bana da kız tahmininde bulunmuştu, Dr net göremedim ama büyük ihtimalle kız dedi bgn
Olsun canim yinede gezmek sayilirYok gı gezmeye gitmiyrm kaynanamlara ugrucaz ordan annemlereburdada yagmur ruzgar vardi kesmiş ama yagmur mart geldim diyor valla
![]()
Ben Ankara’da Prof. Perinatolog Özgür Deren’in kliniğine gideceğim 950 lira muayene ücreti. Hatta şehir dışından geleceğim kendisineSana tavsiyem Ankara’da devlet hastanelerinde ayrıntılı ultrasona girmemen.
![]()
ben tekirdağdayım burda gittiğim hastahanede 650 lira ama randevu yok dolu benim haftam geçtiği için üniversite hastanesinden randevu aldım acaba yanlışmı yaptım kötümüdürKızlar ayrıntılı ultrason fiyatları hakkında bilginiz var mı. Ankara'da oturan varmı içinizde nerde yaptrmayi düşünüyorsunuz biz bu sene yeni taşındık buraya Dr ve hastane konusunda baya bı tecrubesizim
Orayı bilmiyorum canım ama Ankara’da hastaneler çok yoğun olduğu için ayrılan zaman çok kısıtlı oluyor.ben tekirdağdayım burda gittiğim hastahanede 650 lira ama randevu yok dolu benim haftam geçtiği için üniversite hastanesinden randevu aldım acaba yanlışmı yaptım kötümüdür
Teşekkür ederim inşallah yanlış yapmamışımdırOrayı bilmiyorum canım ama Ankara’da hastaneler çok yoğun olduğu için ayrılan zaman çok kısıtlı oluyor.
Ben de aradim ilk ayrintili icin 800 demislerdi abooowwwBen Ankara’da Prof. Perinatolog Özgür Deren’in kliniğine gideceğim 950 lira muayene ücreti. Hatta şehir dışından geleceğim kendisineSana tavsiyem Ankara’da devlet hastanelerinde ayrıntılı ultrasona girmemen.
![]()
Gönlünüzden ne geçiyorsa o olsun inşallah. Perşembe günü gitmiştik.
14+2
Olsun canim yinede gezmek sayilir![]()
MaalesefBen de aradim ilk ayrintili icin 800 demislerdi abooowww
Doktorun adi hacettepede de görünüyor hala hacettepede mi degil mi anlayamadim. Sen biliyormusun cnm?Maalesefbanada geçen sene sorduğumda 750-800 demişlerdi. O zaman gitme imkanım olmadı bu oğluşuma nasipmiş
![]()
Kliniği var özel, ayrıca Hacettepe de Prof olarak bulunuyor ama orada hasta kabul edip görüp görmediğini bilmiyorum. Pek sanmıyorum ama..Doktorun adi hacettepede de görünüyor hala hacettepede mi degil mi anlayamadim. Sen biliyormusun cnm?
Yaa çevremdekiler o kadar değişecek cinsiyeti dediler ki şüpheye düştümA April wind canım oğlunun adını listeye ekleyeyim mi?
Pipiyi gördük canım. O pipiye rağmen değişirseYaa çevremdekiler o kadar değişecek cinsiyeti dediler ki şüpheye düştüm
Bence kesin ama yine de %100 için salı gününü bekleyelim bence
Son 3 gün.. Ay bi geçse valla fenalaşıyorumBana farketmez istersen ekle ama değişirse sorumluluk kabul etmem
![]()