- 30 Ağustos 2009
- 2.050
- 3.282
- 658
- 31
Babası ilk başlarda kız istiyordu ama şimdi bariz gönlünden geçen yoktu.❤❤ babasi varmiydo gönlunde istedi bise
Kız babası olacağını duyunca hem sevindi hem de biraz korktu sanırım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Babası ilk başlarda kız istiyordu ama şimdi bariz gönlünden geçen yoktu.❤❤ babasi varmiydo gönlunde istedi bise
Nasil pipi bu bu kadar kucuk pipimi olur![]()
Masallah canim size guzel gezmeler17+6disari cikmadn foto cekem bari
Senin kuzu sanki ters poz vermiş:) Erkek gibi görünüyor. Sağlıkla kavuş inşallah
O rahatlatici meleklerde olmasa vay halimize
Savasci kizim o benim ,mucizem![]()
Babası ilk başlarda kız istiyordu ama şimdi bariz gönlünden geçen yoktu.
Kız babası olacağını duyunca hem sevindi hem de biraz korktu sanırım![]()
Tabii başladı şimdiden kıskanmalarTriplere girer demedi deme bizimki ilk kiz deyince nasil olcak simdi brn kızımı veremem kimselere deyip duruyorduay simdi ilay'mızmı geliyor
kıbrısta da girayı yaparsin artik
![]()
orasini bilemem bizim pasamiz 12 haftalikta baya pipiyi reklem etmisti
![]()
Arada gözlerini açmıyorlar mı artıkEna bende snn dedin gibi gordum diyorum gozu acik olmaz bebegin bununki niye acik![]()
Masallah canim size guzel gezmeler
Bizde hazirlandik tam cikacakken cok kotu ruzgar bide yagmur basladi![]()
Tabii başladı şimdiden kıskanmalar
İlay mı bilemedim ki değişebilir
1ini bi doğurayımda 2. yi bilmiyorum artık![]()
Arada gözlerini açmıyorlar mı artık
Yanlış mı biliyorum?
Arada gözlerini açmıyorlar mı artık
Yanlış mı biliyorum?
Amin canım inşallah hepimizeGeçmiş olsun canım inşallah 1-2 haftaya hiçbirşey kalmaz lekelenme problemi olarak ☺
tabi insan farkli cinsiyyet istiyor ama onemli olan saglikli,hayirli bir evlat olmalari
Rabbim sag salim kucaginiza almayi nasip etsin
Teşekkür ederim canım inşallah benimde bir an önce biter de tadını çıkarmaya başlarım hamileliğiminÇok geçmiş olsun artık,benimde tamamen bitti lekelenmem çok şükür Allah yaşatmasın bir daha,hakkınızda hayırlısı olsun☺
Ben not almışım tutacak mı diyeBenim adam kızcı ya çok. Kızın var işte erkek istesene diom. Önce sağlıklı olsun ama gene bir kız olsa iyi olır diyo. 3 kardeşi var 2 si erkek 1 i kız. Kız farklı ya neşe neşe diyor
Bende oğluşum olsun istiyorum.
Ben Ankara’da Prof. Perinatolog Özgür Deren’in kliniğine gideceğim 950 lira muayene ücreti. Hatta şehir dışından geleceğim kendisineKızlar ayrıntılı ultrason fiyatları hakkında bilginiz var mı. Ankara'da oturan varmı içinizde nerde yaptrmayi düşünüyorsunuz biz bu sene yeni taşındık buraya Dr ve hastane konusunda baya bı tecrubesizim
Sizin pipileri görünce cocumdan suphe etmeye basladim doktor kiz derse yakac hafta bu
Gönlünüzden ne geçiyorsa o olsun inşallah. Perşembe günü gitmiştik.Sizin pipileri görünce cocumdan suphe etmeye basladim doktor kiz derse yakac hafta bu