2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Evet daha var ama ben devlete gittiğim için 1 ay önceden almam lazım randevuyu yarın doktora sorcam bakalım evet ya aşı da var ben bu hafta memlekete gidicem aşı zamanı orda olcam acaba orda yaparlar mı

Evet daha var ama ben devlete gittiğim için 1 ay önceden almam lazım randevuyu yarın doktora sorcam bakalım evet ya aşı da var ben bu hafta memlekete gidicem aşı zamanı orda olcam acaba orda yaparlar mı
Hiçbir fikrim yok

Yapıyorlar canım,ablam Zonguldakta annemlerde geçirdi hamileliği,aşıları burda olmuştu

İlla ki farkediyor usg makinalardan kaynaklı tabi,doktorun ölçümleri bile farklı olabiliyor,usg özellikle sordum zararlındeğil dedi dr ama ölçümleri anlayabilmek adına zaman önemli demişti,yoksa bişey olmaz inşallh

Peki makineden makineye fark ediyorsa eğer, doğum yapılacak gün de değişir Mine makinelere göre ? 15 Ağustos demişti bana 2 gün geriden geliyor diyen doktor? Şimdi bu 1 hafta diyor.. 15 Ağustos değişir mi acaba ?

Vaktini yakalarmış eğer geç ya da erken döllenme değilse,kızımda hep geriydi benim ama ilerleyen haftada yakaladı,oğlumda öndeydi o da normal gününde oldu

Ben oğlumda saglik sebeplerinden dolayi haftada 4 kez girdigim bile oluyordu canim bi problem olmadi
1. Sorun icin evet cihazdan cihaza degisiyor ama velev ki dogru yine de problem degil 1 hafta geriden gelmesi normal

Arkadaşlar ultrasonda çıkan 3 gün geride 5 gün ilerdeye çok takılmayın, Erken veya geç döllenme durumunuz yoksa geçerli olan son adet tarihiniz. Planlamalarınızı ona göre yapın

Selam Kızlar 17.haftamdayım ve bebeğimin hareketlerini hiç hissedemedim gibi.. Birkaç hafta önce bir iki pıtpıt oldu ama o muydu bilemedim .
Sizde hareketler nasıl? Kaçıncı hafta başladı
Tabi göbeğim biraz yağlı ondan da olabilir mi?

Aynı cihazda bile fark ediyor.
Benim 2 hafta önce 14+5, 2hafta sonra 16+1 oldu. Yani 4 gün farketti.

Ultrasona çok girmek iyi değil diyorlar ama biz sürekli her hafta girmiyoruz sonuçta. Arada sıklık olabilir diye düşünüyorum. Ayrıca saatlerce bakılmıyor.

Ben hareket hissetmiyorum daha.
Ama pıtpıt oldu bir kere bebeğim mi emin olamadım. Bir daha olmadı zaten
Göbek yağı etkiliyor olabilir, benim göbekte biraz yağlı sayılır:)

Ben 14+ lardayim canim zayifim karnimda yag vs hic yok ama hissetmedim daha. Bakalim ne zaman

Ben 16. haftada öyle pıt pıt hissetmeye başladım ama asla emin olamıyordum ilk çocuğum olduğu için bilemedim. Ama şu an tam 18 haftalığım baya baya içerde hareketini hissediyorum. Tekme değil benimki ama bazen kıpır kıpır hiç durmuyor o zaman anlaşılıyor çok net bir şekilde özellikle bu bir hafta da çok netleşti diyebilirim göbekle alakası var mı bilmiyorum ama doktor en son kontrolde kilon çok iyi bebeğin iç organlarını çok net görüyorum zayıf olduğun için dedi. Belki ondan erken hissediyor olabilirim.

Bebeğin konumuda etkiler hissetmende. Yakında hissedersin. Bende 16 itibariyle net hissetmeye başladım kızımda daha geç hissetmiştim. Ama sürekli değil bazen hiç durmadan kıpır kıpır oluyor mesela son iki gündür öyleydi. Bugün ise hiç hareket yok

Kalp atimini dinlemek daha zararli diye biliyrm sanmiyrm cnm ya uzulme ben 6.haftamdan 7.haftama kadar 3 gun ust uste ult girdim gun icinde hem alttan hem karindan bakildi farkli hastanalerde 12.haftama kdr her hafta gittim simdi artik doktorlar mirin kirin ediyor diye gitmiyrm esimle bana kalsa her hafta gideriz 18.haftam ve ilk defa 3.haftamda gitmis olcam carsamba gunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…