Evet daha var ama ben devlete gittiğim için 1 ay önceden almam lazım randevuyu yarın doktora sorcam bakalımTamam daha var o zaman benim de, o zaman başka doktora gitmeme de gerek yok, yenisiyle devam edeyim, bebeği de iki defa sokmayım ultrasona. Sağlık ocağında da sanırım 20. Haftada aşıya çağırıyorlarmış daha kayıt açtırmadım ona da
Hiçbir fikrim yokEvet daha var ama ben devlete gittiğim için 1 ay önceden almam lazım randevuyu yarın doktora sorcam bakalımevet ya aşı da var ben bu hafta memlekete gidicem aşı zamanı orda olcam acaba orda yaparlar mı
Yapıyorlar canım,ablam Zonguldakta annemlerde geçirdi hamileliği,aşıları burda olmuştuEvet daha var ama ben devlete gittiğim için 1 ay önceden almam lazım randevuyu yarın doktora sorcam bakalımevet ya aşı da var ben bu hafta memlekete gidicem aşı zamanı orda olcam acaba orda yaparlar mı
İlla ki farkediyor usg makinalardan kaynaklı tabi,doktorun ölçümleri bile farklı olabiliyor,usg özellikle sordum zararlındeğil dedi dr ama ölçümleri anlayabilmek adına zaman önemli demişti,yoksa bişey olmaz inşallhGünaydın anneler, karınlarınız çıktı değil misoruma geçeyim, gittiğim hastanede bebek 2 gün geriden geliyormuş bunu biliyordum, doktor değiştirdim başka hastanede bebek 1 hafta geriden geliyor dedi, makineden makineye farkediyor mu bu durum?
2.sorum: 1 er hafta arayla ultrasona girsem bebeğe zararı olur mu ?
Bende 22düşünüyorum net olsun diye,devlette 8gün önde çıktı,bakalım Filizde de önde çıkarsa yine 21de giderim19 - 23 haftalar arasında canım. Ben 22 de çektircem.
Teşekkür ederim canımYapıyorlar canım,ablam Zonguldakta annemlerde geçirdi hamileliği,aşıları burda olmuştu
Vaktini yakalarmış eğer geç ya da erken döllenme değilse,kızımda hep geriydi benim ama ilerleyen haftada yakaladı,oğlumda öndeydi o da normal gününde olduPeki makineden makineye fark ediyorsa eğer, doğum yapılacak gün de değişir Mine makinelere göre ? 15 Ağustos demişti bana 2 gün geriden geliyor diyen doktor? Şimdi bu 1 hafta diyor.. 15 Ağustos değişir mi acaba ?
Ben oğlumda saglik sebeplerinden dolayi haftada 4 kez girdigim bile oluyordu canim bi problem olmadiGünaydın anneler, karınlarınız çıktı değil misoruma geçeyim, gittiğim hastanede bebek 2 gün geriden geliyormuş bunu biliyordum, doktor değiştirdim başka hastanede bebek 1 hafta geriden geliyor dedi, makineden makineye farkediyor mu bu durum?
İnşallah canım teşekkür ederiz. Sen de yarın öğrenirsin belki az kaldı:)iilay hayırlı olsun kızın sağlıcakla gelsin kuzucuklar inşallah
Aynı cihazda bile fark ediyor.Günaydın anneler, karınlarınız çıktı değil misoruma geçeyim, gittiğim hastanede bebek 2 gün geriden geliyormuş bunu biliyordum, doktor değiştirdim başka hastanede bebek 1 hafta geriden geliyor dedi, makineden makineye farkediyor mu bu durum?
Ben hareket hissetmiyorum daha.Selam Kızlar 17.haftamdayım ve bebeğimin hareketlerini hiç hissedemedim gibi.. Birkaç hafta önce bir iki pıtpıt oldu ama o muydu bilemedim .
Sizde hareketler nasıl? Kaçıncı hafta başladı
Tabi göbeğim biraz yağlı ondan da olabilir mi?
Ben 14+ lardayim canim zayifim karnimda yag vs hic yok ama hissetmedim daha. Bakalim ne zamanSelam Kızlar 17.haftamdayım ve bebeğimin hareketlerini hiç hissedemedim gibi.. Birkaç hafta önce bir iki pıtpıt oldu ama o muydu bilemedim .
Ben 16. haftada öyle pıt pıt hissetmeye başladım ama asla emin olamıyordumSelam Kızlar 17.haftamdayım ve bebeğimin hareketlerini hiç hissedemedim gibi.. Birkaç hafta önce bir iki pıtpıt oldu ama o muydu bilemedim .
Bebeğin konumuda etkiler hissetmende. Yakında hissedersin. Bende 16 itibariyle net hissetmeye başladım kızımda daha geç hissetmiştim. Ama sürekli değil bazen hiç durmadan kıpır kıpır oluyor mesela son iki gündür öyleydi. Bugün ise hiç hareket yokSelam Kızlar 17.haftamdayım ve bebeğimin hareketlerini hiç hissedemedim gibi.. Birkaç hafta önce bir iki pıtpıt oldu ama o muydu bilemedim .
Pipiyi gördük canım. O pipiye rağmen değişirseböyle kalırım
Makineden fark ediyor ya geçen hafta poliklinikte ultrason çekildim normalde şuan o makineye göre 16+3 olmam lazım ama acildeki makineye göre de 15+2 çıkıyorum şuan benim de kafam karıştı detaylı randevusunu hangisine göre aldırcam anlamadımikinci soruya gelince de bi doktor zararlı demişti bana ben 10. haftadan bu yana hemen hemen haftada 1 girdim ultrasona inşallah birşey olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?