- 22 Ocak 2019
- 5.613
- 12.494
- 248
- 31
Selam Kızlar 17.haftamdayım ve bebeğimin hareketlerini hiç hissedemedim gibi.. Birkaç hafta önce bir iki pıtpıt oldu ama o muydu bilemedim .
Sizde hareketler nasıl? Kaçıncı hafta başladı
Tabi göbeğim biraz yağlı ondan da olabilir mi?
Bebeğin konumuda etkiler hissetmende. Yakında hissedersin. Bende 16 itibariyle net hissetmeye başladım kızımda daha geç hissetmiştim. Ama sürekli değil bazen hiç durmadan kıpır kıpır oluyor mesela son iki gündür öyleydi. Bugün ise hiç hareket yok
Bebeğin konumuda etkiler hissetmende. Yakında hissedersin. Bende 16 itibariyle net hissetmeye başladım kızımda daha geç hissetmiştim. Ama sürekli değil bazen hiç durmadan kıpır kıpır oluyor mesela son iki gündür öyleydi. Bugün ise hiç hareket yok
Ben 16. haftada öyle pıt pıt hissetmeye başladım ama asla emin olamıyordumilk çocuğum olduğu için bilemedim. Ama şu an tam 18 haftalığım baya baya içerde hareketini hissediyorum. Tekme değil benimki ama bazen kıpır kıpır hiç durmuyor o zaman anlaşılıyor çok net bir şekilde özellikle bu bir hafta da çok netleşti diyebilirim göbekle alakası var mı bilmiyorum ama doktor en son kontrolde kilon çok iyi bebeğin iç organlarını çok net görüyorum zayıf olduğun için dedi. Belki ondan erken hissediyor olabilirim.
Ben 14+ lardayim canim zayifim karnimda yag vs hic yok ama hissetmedim daha. Bakalim ne zaman
Ben hareket hissetmiyorum daha.
Ama pıtpıt oldu bir kere bebeğim mi emin olamadım. Bir daha olmadı zaten
Göbek yağı etkiliyor olabilir, benim göbekte biraz yağlı sayılır:)
Sağolun canlar biraz içim rahatladı.Demek ki ortalama 18 hafta civarı daha yoğun hissedeceğim inşallah.Abla ben 15.haftamdan beri hissediyrm ilk 15 16 iki uc gun arayla zar zor hissediyordum bu hafta cok net sekilde hissetmeye basladim benimki fazla oynak hele babaya
Oyy yerim ya şimdiden isteklere başlamış beyefendiBen 9.30 uyandim yataktan kalkmaya usendim cok acikti galiba pit pit atmaya baslayinca uzuldum kalktim 12 de yataktan
Güzel bence ya. Eşimle bir kardeşi arasında 15 diğeriyle 17 yaş fark varSağolun canlar biraz içim rahatladı.Demek ki ortalama 18 hafta civarı daha yoğun hissedeceğim inşallah.
Benim durumum da ilk gebelik gibi:) Oğlumla arasında 16 sene olacak unutmuşum her şeyj
Oyy yerim ya şimdiden isteklere başlamış beyefendi
Bende 10. haftadan beridir her hafta gidiyorum canım 6 hafta üst üste yani artık minnoşlarımız Allah'a emanetKalp atimini dinlemek daha zararli diye biliyrm sanmiyrm cnm ya uzulme ben 6.haftamdan 7.haftama kadar 3 gun ust uste ult girdim gun icinde hem alttan hem karindan bakildi farkli hastanalerde 12.haftama kdr her hafta gittim simdi artik doktorlar mirin kirin ediyor diye gitmiyrm esimle bana kalsa her hafta gideriz 18.haftam ve ilk defa 3.haftamda gitmis olcam carsamba gunu
Bende 10. haftadan beridir her hafta gidiyorum canım 6 hafta üst üste yani artık minnoşlarımız Allah'a emanet
Ben varımKızlar size de oluyor mu bilmiyorum ama ben su 28 yılda severek yemedigim veya olsa da yesek hic demedigim seyleri istiyorum hamileliktedun patates haslamasi yaptim gece saat 12 de onceki haftalarda beyaz lahana sarmasi falan ki normalde isim olmaz ama gecen hafta bildigin mutfakta beyaz lahana sarmasi pisiyo gibi koku geliyodu burnuma yapip yememe ragmen.
Anneme söyledim üzüldü kadında geldigin gune hazirliycam bi tencere kizim diyonormalde yapardi ama severek yemezdim pek.
Veya ogluma hamileyken onceden igrendigim hatta annemin bi keresinde sinirlenip vura vura yedirmeye çalıştığı ama yinede yemedigim biseyi istedi canimannem şok oldu hatta iyi misin diye benim gibi olan var mi?
Kızlar size de oluyor mu bilmiyorum ama ben su 28 yılda severek yemedigim veya olsa da yesek hic demedigim seyleri istiyorum hamileliktedun patates haslamasi yaptim gece saat 12 de onceki haftalarda beyaz lahana sarmasi falan ki normalde isim olmaz ama gecen hafta bildigin mutfakta beyaz lahana sarmasi pisiyo gibi koku geliyodu burnuma yapip yememe ragmen.
Anneme söyledim üzüldü kadında geldigin gune hazirliycam bi tencere kizim diyonormalde yapardi ama severek yemezdim pek.
Veya ogluma hamileyken onceden igrendigim hatta annemin bi keresinde sinirlenip vura vura yedirmeye çalıştığı ama yinede yemedigim biseyi istedi canimannem şok oldu hatta iyi misin diye benim gibi olan var mi?
İnşallah canım:) Oğlumun da çok iyi abilik yapacağını düşünüyorum.Çok merhametli bir çocuk. Sağlıkla bir kavuşalım, o günleri biz de görelimGüzel bence ya. Eşimle bir kardeşi arasında 15 diğeriyle 17 yaş fark varÇok düşkün kardeşlerine , hem abi hem baba gibi her koşulda yanlarında. Sizinkilerde öyle olur inşallah❤❤❤
Hiç öyle bir şey yaşamadım ama o yazdıklarına bayılıyorumKızlar size de oluyor mu bilmiyorum ama ben su 28 yılda severek yemedigim veya olsa da yesek hic demedigim seyleri istiyorum hamileliktedun patates haslamasi yaptim gece saat 12 de onceki haftalarda beyaz lahana sarmasi falan ki normalde isim olmaz ama gecen hafta bildigin mutfakta beyaz lahana sarmasi pisiyo gibi koku geliyodu burnuma yapip yememe ragmen.
Yaa canın cekmedi insallahHiç öyle bir şey yaşamadım ama o yazdıklarına bayılıyorum
Yok canım çekmedi. Çekse hemen yaparım .O kadar garip ki bu hamileliğim de hiçbir şeye aşermiyorum. Tavuk hariç her şeyden azar azar yiyebiliyorum.Yaa canın cekmedi insallahben normalde pek sevmem
Babacıysa kızdır oIşi bitince takmiyor benivalla simdiden kiskanmaya basladim babasina verdigi tepkileri asla bana vermiyor ben tasiyim besliyim bide babaci olacak vay halime
Aynen canım inşallah hakkımızda hayırlısı Allah korusun onlarıBise olcagini sanmam 5 dakka bile tutmuyorlar
Sevmediğin şeyi canın isterse erkek olur derler ama senin kızzKızlar size de oluyor mu bilmiyorum ama ben su 28 yılda severek yemedigim veya olsa da yesek hic demedigim seyleri istiyorum hamileliktedun patates haslamasi yaptim gece saat 12 de onceki haftalarda beyaz lahana sarmasi falan ki normalde isim olmaz ama gecen hafta bildigin mutfakta beyaz lahana sarmasi pisiyo gibi koku geliyodu burnuma yapip yememe ragmen.
Sevindim yalnız olmadıgıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?