2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Cuma günü artık sabah erkenden bim kuyruğunda olu cam cook alınacak şeylerim var artık.
Ben ona giremiyorum yaOglumu birakacak kimse de yok gideyim. Eziyorlar bizi teyzeler Öglende istanbul icin yola cıkıcaz. Hicbisey cıkmaz bana :) Bi guzel Cocuk kitaplari falan olunca sukur kimsenin ilgisini cekmiyor bilmedikleri icin hemen gidip tum seriyi alabiliyorum

Kızlar hepimiz hakkınızı helal edin cinsiyet için başınızı çok agrittim. Evet sonuç rabbime binlerce şükür meva mi bana nasip etti

Sağlıkla gelsin çok sevindim evlat sevilir elbet ama gönlün tatmak istediği duyguda oluyor. Meva diyince hatice kübra tongarin kabe de gönlümün mevasini dediği geldi ❤

Aynen ya ben dün gittim kitaplar duruyordu

ah canım yaa
ev işi biraz zaman alıyor, sıkmayın canınızı, çok normal.
Hele almak inanılmaz özen istiyor, her şeyine bakmak lazım, umarım bir an önce güzel bir ev bulursunuz

Sagol canim benim. İnsallah. Hala bakmaya devam ediyoruz.
İsin asli, su anki evin altinda bir kafe/restaurant var. Menulerinde domuz da var her pistiginde binanin ici kokuyor. Son kat oldugumuz icin koku bizim evde doluyor. Artik ogurmekten, kusmaktan mahvoldum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…