- 22 Ocak 2019
- 5.613
- 12.494
- 248
- 31
Başka yeri de olabilirrr dönmüşte olabilir kuzum keşke bilebilsek her dakika şöyle usg aletimiz olsada baksak
Ben dün sağdan hissettim, bugün ultrasonda başı sağ taraftaydı mesela. Bende şöyle bi düşündüm minik tekme değil minik yumruk muydu acaba diye
Tabi kuzu yumruk atmaz olur muEn son sag taraftaydi kafasi hep solda hissedince tekme diye dusundumama simdi neresi bilmem bide bahsetmiştim cok agsada hissediyrm diye iki gundur daha yukarda hissediyrm ve azaldi sanki yada yukari cıktı için az hissetmeye basladim anlamadm esimde doktora demisti hu aletler ne kadar eve alsak felan diye doktorda dedi en dusugu 30bin yuradan başlıyor büyüdükçe sadece tekme atmiyor dimi yumruktami atıyor
Bende kızıma isim düşünüyorum ama bulamadım hala. Mayda yı ben begenmedim. Haydaaa der gibi. Ya da ayda Mayda giderimHanimlar, bir aile dostumuzun kizinin kizi olacak Tammuz’da. Adini Mayda koyacakmis. Yaz mevsiminde acan cicek anlamina geliyormus.
Bir donem yegenlerle Maysa ve Bulut diye bir cizgi dilm vardi onu seyrederdim ama anlmaina hic bakmamistim. Kiz ismi icin belki dusunen olur. ☺
Turkmence’de de “fidan” anlami varmis.
Mayda degil, Maysa olacak.Bende kızıma isim düşünüyorum ama bulamadım hala. Mayda yı ben begenmedim. Haydaaa der gibi. Ya da ayda Mayda giderimYaz koysa daha güzel sanki kafamda hiç isim yok gebeliği yarıladım ama neden böle oldu bılemedim.
Hay Allah seniMayda degil, Maysa olacak.Yanlis yazmisim. Hüma koymayacak olsam Maysa’yi dusunebilirdim.
Hay Allah senibende diyorum mayda ne biçim isim öle Maysa güzel ama bak..
Kızlaaaaaaarrrrrrsize güzel haber vereyim miiiii :)
Sonucumuz geldi. Miniğimiz sağlıklı şükürler olsun
Hayatımın en zor en berbat en kötü 10 gününü geçirmiş olsam da nihayet sonuç temiz geldi. Dünyaları bize geri verdiler sanki. Rabbim kimseye bunları yaşatmasın. herkese bebeğini saglıkla kucagına almayı nasip etsin inşallah
Gözünüz aydın çok sevindim allahım hepimizin bebeklerine sağlıkla doğmak nasip etsinKızlaaaaaaarrrrrrsize güzel haber vereyim miiiii :)
Sonucumuz geldi. Miniğimiz sağlıklı şükürler olsun
Hayatımın en zor en berbat en kötü 10 gününü geçirmiş olsam da nihayet sonuç temiz geldi. Dünyaları bize geri verdiler sanki. Rabbim kimseye bunları yaşatmasın. herkese bebeğini saglıkla kucagına almayı nasip etsin inşallah
Daha ne kadar tutacak ben 16. Haftada doktordan 12. Haftada senden öğrendim nerde böyle teknolojiBende normalde tutturmam burda tahminlerimi yazmışım tutanlar
April erkek
Science kız
MayaMila erkek
Beratbatuhan kız
Betmam erkek
Blackkcat erkek
Pembepatiler erkek
Sanabenzeyenlervar belli değil , onada erkek dedim.
Ben 20ye gireceğim daha tık yok vallamerhabalar arkadaşlar bir şey sormak istiyorum, 16.haftam bitti 17 nin içindeyim. artık hareketleri hissetmeye başlamam lazım değil mi? siz hissediyor musunuz?
aslında çok rahatımdır ama biraz evham yapmaya başladım sanırım.hissetmek ve rahatlamak istiyorum. sizde durumlar nedir?
Teşekkürler canım benim Amin inşallahGözünüz aydın çok sevindim allahım hepimizin bebeklerine sağlıkla doğmak nasip etsin
19 haftalığım bende günde sayılı hissedıyorum. Pıtpıt seyirme gibi okadar. Hiç evham yapma canım bütün gün evde olup elimi koyup dinlememe ragmen böle oluobenımde. Biz mi anlamıyoruz bilmıyorum ama daha gramaj olarak az olduklarından hissedemıyoruz muhtemelenmerhabalar arkadaşlar bir şey sormak istiyorum, 16.haftam bitti 17 nin içindeyim. artık hareketleri hissetmeye başlamam lazım değil mi? siz hissediyor musunuz?
aslında çok rahatımdır ama biraz evham yapmaya başladım sanırım.hissetmek ve rahatlamak istiyorum. sizde durumlar nedir?
Bende hissedenleri okudukça evhamlanıyordum yalnız değilmişim şükür19 haftalığım bende günde sayılı hissedıyorum. Pıtpıt seyirme gibi okadar. Hiç evham yapma canım bütün gün evde olup elimi koyup dinlememe ragmen böle oluobenımde. Biz mi anlamıyoruz bilmıyorum ama daha gramaj olarak az olduklarından hissedemıyoruz muhtemelen
Haberler güzel kızlaray bugün herkesin kontrol günüymüş
hadi bakalım güzel haberlerle gel sen de
Bende 18. haftaya girdim henüz hissetmiyorum. Pıtpıt oluyor sadece ama öyle bariz bir hissetme henüz yaşamadım. Elbet olacak o yüzden hiç stres yapma canım.merhabalar arkadaşlar bir şey sormak istiyorum, 16.haftam bitti 17 nin içindeyim. artık hareketleri hissetmeye başlamam lazım değil mi? siz hissediyor musunuz?
Ben de bugün bı endişelendim keyfim kaçtı ilk kızımda 18 haftada hissetmiştim o zamandan 30 kilo fazlam var.ondan mi bilmiyorum hafiften biseyler var ama göbeğim cok var ondan herhalde.yarin kontrolümüz var biran önce gitsem rahatlayacagimmerhabalar arkadaşlar bir şey sormak istiyorum, 16.haftam bitti 17 nin içindeyim. artık hareketleri hissetmeye başlamam lazım değil mi? siz hissediyor musunuz?
Herkesin düşüncesi ağrı eşiği farklıdır ama benim fikrim ilki normal oldu sancı çekiyosun evet ama sonrası çok rahat hemen ayağa kalkabiliyosun ben doğumdan sonra kızımı hastaneden kucağıma aldım çıktım mesela doktorum çok tecrübeli kendi de 3 normal doğum yapmış biriydi kafasıda huni falan gibi olmadıNormal doğum mu sezaryen mı düşünüyorsunuz? Ben kadın dogum da calışırken ikisine de girdim. Normal dogum benı cok korkuttu vahset gibiydibarış çağrış falan. Anne ıkınıp nefes aldıkca Bebe gelıyor gidiyor kafa huni gibi oluyor sezaryen olanlarda fönlü makyajlı güle oynaya yarım saatte cıkıyor. Peki ya sonra işte ondan haberim yok. Tecrübeli annişler bilgilendirebilir mi bizi
Bende çalışmaya başladım sonra hamile olduğumu öğrendim sonra bulantı başladı kafayı kaldıramadım hastalıktan kaldı öyleBu sene cok kararsiz kalmistim kpss girsem mi o stresi kaldirabilir miyim diye ama sanirim deneyecegim ogretmenlik icin girmcm tabi cnku tam dogum zamani ama biyolog icin gircem 8 aylik olcam tam allah yardimcim olsun ders calismaya baslicaz artik kizimla annesine icerden destek vercek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?