Benim bitmisti aslinda ama 3 gun once geri cıkarttim mesela. Haftada 1 oluyo benim yine ya tamamen bitmediKızlar hala midesi bulanan var mı
Arkadaşımında normal dogum da yana dogru keserlerken ani Bi kalça hareketi refleksiyle makatıda kesip bütün bagırsakları dışarıya cıktı. 4 ay dısarda torbada bagırsakla yaşadı kız. Sonra tekrar amelıyat olup içine koydular. İlk dogumuydu ve saglıklı olması için normal dogum istemişti. Artık cocuk bıle ıstemıyor.böyle kötü örneklerde var. Normal dogum sonrası hemen ayaga kalkılıyor tabi bu en guzel yanı. Sezaryen kımı cok acıyor dıyor kımı cok iyi 1 haftaya bişeyin kalmıyor diyor. Benimde kafam çok karısıyor böyle duydukça. Sona dogru bellı olur muhtemelen
Benim oğlan da aynısını bana yapılıyor ben hayatımda hiç çikolata aramadım ne de tatlı. Diyorum ya simdi telefonum özel albümlerle dolu; tatlılar - şerbetli tatlılar- pastalar ...Bu kız beni cikolataya düsürdü ya benim hic işim olmazdı cikolatayla. Aylarca yemesem aramazdim. Bugun iki tane yedim
İlginç 15.haftada az değilmişBen de ne hamile olduğuma ne de kız olduğuna inanamayanlardanim. Ayrıntılı ultrasonu da atlatınca biraz daha rahatlayacağım sanırım. Kafamk karıştıran doktora mi takıldım nedir ben de kendimi anlayamıyorum. 15. Haftada ayrıntılı ultrasonda ölçüm yapan doktordan bahsediyorum. Gayet sağlıklı dedi cok şükür ama erkek demisti ya 10 gun kadar sonra baska bir profesör kız demişti ya.. maysa ismini ben de cok seviyorum. Çizgi filmi de oturup izliyorum cok hosuma gidiyor ama adimiz belli :)
Ben başından beri hiç daha yaşamadın o olayı cok şükürKızlar hala midesi bulanan var mı
Kızlar hala midesi bulanan var mı
Benim epeydir azaldi. Bazi kokular ve tat tetikliyor bazen.Kızlar hala midesi bulanan var mı
Haftaya bakalım:)İlginç 15.haftada az değilmişBir sonraki randevu ne zaman acaba?
Ben inanmam ☺Kizlar butun annelere bir soruuu.. biliyorum sacmaaa sacmmaa aslı astari yok ama hamilelik psikolojisi istebatil inanclara inanir misiniz? Mesela bebek ilk kipirdadiginda kime bakarsan ona benzer gibi. Eskiden gulerdim bunlara hamilelikte aceba diyorum ayy cildircam
Amin teşekkür ederim.Tüylerim diken diken oldu ya. Gözünüz aydın cok sevindim. Sağlıklı sihhatli doğsun ömürlü olsun inşallah.
iilay bir kız yazalım listeye ismimiz meva
[/QUOsağlıkla gelsin inş sıra bende bi ben kaldım galiba öğrenmeyen
Şimdi düşündüm de. Kızım ilk hareket ettiği zamanlar çok yoğun bir dönemden geçiyordum ailemin yanına gidememiştim. Dolayısıyla onları görmedim uzun süre ; bu durumda bebeğim ya bana ya babasına benzemeliydi ama benim babama ve benim rahmetli canımın içi babanneme benziyorKizlar butun annelere bir soruuu.. biliyorum sacmaaa sacmmaa aslı astari yok ama hamilelik psikolojisi istebatil inanclara inanir misiniz? Mesela bebek ilk kipirdadiginda kime bakarsan ona benzer gibi. Eskiden gulerdim bunlara hamilelikte aceba diyorum ayy cildircam
Teşekkür ederim. Rabbim gönlüne göre nasip etsin.
Ahh yaa hayırlısıyla bir kucaklara alınsaydı bebisler bu korkularda biter bilinç altında bebeğine birsey olucak korkusu oldumu rüyalarimiza giriyor maalesefKizlar günaydın cok kotu oldum ağlıyordum eşim uyandırdı daha doğru su ruyamda ağlıyordum tuvalete gidiyorum kan geliyor bagiyorum ağlıyorum yere oturuyorum elimi karnıma koyuyorum bebeğim tekme atıyor ama şiddetli sancılar cekiyorum esim uyandırdı için gerisi yok cok korkuyorum ilk bebegimide ruya sonrası kaybetmistim
Ahh yaa hayırlısıyla bir kucaklara alınsaydı bebisler bu korkularda biter bilinç altında bebeğine birsey olucak korkusu oldumu rüyalarimiza giriyor maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?