2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Güzel anneler nasılsınız??ben okuyordum ama yazamadım kusura bakmayın
yeni ciciler alanlargüzel günlerde kullansınlar minnoşlar inşallah hele o pembişleri gördükte içim gitti zor tutuyorum kendimi
Ben de kızımı özledim ama daha 1ay var o iyi olsun napalım bekliycez hareketlerini hissediyorum o da cok az sayda bi artsa ne güzel olur hepimizin içi biraz rahatlar

Çok geçmiş olsun ,inşallah takipte kalın Rabbim yardımcın olsun

Agustos sonu gelen bebeleri nasıl giydircez hanımlar hastanede battanıye felan sarcazmı
Ağustosun yarısı soğuk oluyor zaten. Birde bebek olduğunu varsayarsak çok kalın olmayan battaniyelere ihtiyaç olur diye düşünüyorum. Kısa kollu girmezler o kesin. En azından benim gibi ağustos sonu olanlar için. Ama başında olanların temmuz sonlarına gelme ihtimalde olunca onların biraz daha cıbıl giydirme şansları var tabi.Ay ne güzel ya cıbıl cıbıl

Dis hekimiymissiniz bende sorumu sorayim cevaplarsaniz hamilelik oncesi dolgularımı felan yaptirsim hamilelikte beni zorlamasin diye ama 20lil dislerim vardi alt tarafta ikiside sinirde gittim cerrahta ben para icin bu dislerimi ellemem almam icin iki taraflı sinirleri kesmem lazim kesersem omru billah uyuşuk kalir cenen baska yerdede sakın yaptirma dedi beklicez yukari cikarlarsa mudahale ederiz anca demisti hamilelikte beni zorlayacağını soyledi dedigi gibide oldu iki gundur dişlerimin alt tatafi yok sanki cok agriyor artik basima vurmaya başladı ağrısı birsey yapilmaz heralde dimi 20.haftadan oncede gidilmez diye biliyrm ne kdr dogru onuda bilmiyrm ama boyle giderse gitmek zorundaym dayanamiyorum

Cocu ufaktan sacma sapan seylerle buyutuyorlar sonra uckuruna sahip cikamayan veletler oluyorlar

Bende agıstos 30 gözüküyor dedi dogum bakalım işte son haftalar olcak ama başlarda yada temmuz sonu dogumlarda olucak cıbıl cıbıl yerim valla ama yok bize zor kısa şeyler diye düşünüyorum nadiren belki ögrensemde cinsiyeti hazırlık yapsam diye bakıyorum

Haftanız diş tedavileri için uygun fakat gömülü ve sinirle ilişkili bir dişe müdahele normal zamanda bile zor, hamilelikte röntgen vs çekilemez. Ama enfeksiyon gelişmişse belki ilaç tedavisi olabilir, zor bir durum ama diş hekimine gitmek için uygun dönemdesiniz, elinizde eski röntgeniniz varsa giderken yanınızda götürün geçmiş olsun

Canım, Trendyol da sobee nin indirimi var. Hatta astranot montlar 24 tlAnam biz cinsiyet öğrenemedik ki indirimlerden faydalanalım. Pehhh..

Kızım Nisan doğumlu sanırım en güzel dönem bahar çocukları yaza birazda serpiliyor.Allah nasip ederse bakalım yaz sonu bebeği nasıl oluyor onuda tadalım

Bende 3gün önce minnak bişey hissettim böyle titreme gibi ortaya doğru tam sağ kasık üstüydü bir dahada hissetmedim,zaten benim için çok erken net hissetmek için,21.haftadan sonra netlik kazanacakmış bu haftalarımızds 2-3günde az hissetmek normalmiş
Bende dermatolojiden geldim mantar çıktı allah beterinden saklasin sprey verdi bebeğe sakıncalı olmayan cinsmis ama yine kedi yüzünden kedilere dikkat etmek lazım hamileyken gerçekten
geçmiş olsun canım bende pek bi içli dışlıyım kedilerimle,alerjimden kaynaklı pek kucağıma alıp okşayamıyorumdikkat ediyorum
Agustos sonu gelen bebeleri nasıl giydircez hanımlar hastanede battanıye felan sarcazmı
benimde son gibi gözüküyor şimdilikuzun kollu ama ince pamuklu zıbınlar tulumlar ve ince pamuklu ve müslin battaniyeler düşünüyorum tabi ki kalın battaniyede alırım yanıma ne olur ne olmaz havalara belli olmaz,oğlum 15haziranda doğdu resmen soğuktu o gün yapmurluydu hava çok serindi ilerleyen haftalarda kısa kollu giydirmiştim ama ağustosun sonlarından sonra zaten güz pekte kısa kollu giyerler mi zaman gösterir duruma göre alırım diye düşünüyorum,kızımda ekimde doğmuştu ona direk kışlık almıştım
Kızlar selamm, iilay listeye bir pipili değil kukulu ekleyebilir miyiiiz

Kız geliyormuş bizee :)
gözünaydın canım
Çok geçmiş olsun canım hamilelikten önce arada çıkıyordu tansiyonum özellikle enseden ağrırsa başım anlıyordum tansiyon olduğunu,şuanda da çok ağrıyor başım bugünlere ama tansiyonum iyi genelde,geçen sağlık ocağında ölçtü ebe 13e 8 çıktı ve buna çok dedi ebe dikkat et demişti,bi yemek kaşığı limon suyu içincede hemen düşüyor benim,evde ölçünce benimde genelde düşük

Bime gittim hiçbir şey kalmamış resmen sadece beyaz üstüne pembe fiyonklu patik vardı bende o teyzeler gibi acaba fiyonku koparsam işe yarar mı diye düşündümoğluma hikaye kitaplarından aldım,şişme yeleklerin yaşı kalmamıştı ve pembeydi çoğu,bizim buralarda hep kız bebek var sanırımkalanlar pembeydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…