Benim de bugün çok ağrıyor uyandığımdan beri, ara ara ağrıyor böyle o zaman diyorum bebek gelişiyor herhalde, geçmedi geçecek gibi de durmuyorYine çokça başım ağrıyor
Nedir bu böyle Allah’ım
3 HAFTA ÖNCE 33.75 Di cnm kısa sürede düşmesi beni korkuttu iğneler ilaçlar yarışa devam28,5 kötü değil canım umarım daha da düşmez tabi orası ayrıDoktor ne dedi peki ?
Kendine çok dikkat et hele bu virüs ortamı bahane olsun bol bol dinlen güzelce
Benim mideme de vuruyor valla bir saat önce başladı. Şimdi ara ara midem bulanıyorBenim de bugün çok ağrıyor uyandığımdan beri, ara ara ağrıyor böyle o zaman diyorum bebek gelişiyor herhalde, geçmedi geçecek gibi de durmuyor
Ben bebegi hissediyorum galiba ama boyle pıt pıt gibi tekme gibi degil. Gluglu gibi boyle garip bir sey hissediyorum birkac saniyedaha once boyle bir sey hissetmedigim icin bebege yoruyorum ☺
Kızlar benim içinde duada bulunurmusunuz tarih olarak ağustos ama erken doğum olasılığım çok yüksek en baştan beride buraya çok yazmak istemedim sayfanın ilk başlarında tedirgin olan arkadaşlar vardı okudum ama ara ara yazdım inş bebeğim 7. Ayına daha sonrada 9. Ayına kadar gelir
İnş cnm inşRabbim hayirlisiyla grubumuzdaki butun anne adaylarinin evlatlarini saglikla kucagina almayi nasip etsin.
İnş cnm inş
Sanada pipili diye gördüğümüsöylemiştim usg fotosundapipili geliyormuş sanırım
Rabbim seninde benimde cümlemizin zamanında doğum yapmasını nasip eylesin inş
Evet detaylı için gideceğim gerçi kendi doktorum yapacakmış. Geçen ay gittiğimde biz de göremedik artk simdi gosterirCanım desene minnoşun sana kendisini daha iyi gösterecekbizim ki arkasını dönmüştü doktor zor gördü.
Detaylı da mı göreceksin? 22 haftalık olacaksın.
Gözünüz aydın
5 doz tetenoz aşısı oldu isen onun 10 yıl , 2 doz oldu isen onun max 3 yıl koruması oluyor.Merhaba, burada tetanoz aşısı yapmıyorlar. Bugün araştırırken son 5 yıl içinde yaptırmamış olan anne adaylarına yapıldığını duydum. bu konuda bilgisi olan var mı ? Ben iş dolayısıyla 4 yıl önce yaptırmıştım bir kez.
Ben doz doz olduğunu da bilmiyordum. iş yerinden istediklerinde bir kez yaptırmıştım. tüh ya. neyse ben sorayım arayıp. bıktılar benden5 doz tetenoz aşısı oldu isen onun 10 yıl , 2 doz oldu isen onun max 3 yıl koruması oluyor.
Ben 2017de 2 doz vurulmuştum , bir dahada devam etmeddim diğer dozlara keşke etseymişim.
Şimdi en baştan gene 2 doz vurulcam 3 yıl olduğu için.
Merhaba bayanlar bende grubunuza yeni katıldım. 17+4 haftalık hamileyim. 13 yaşında bi kızım var ve buda hayırlısıyla pipili olacak. Normalde doğumum ağustos sonu ama sezeryan olacağı için 2 hafta erken alıcam dedi doktorum. 2 ve 4 taramalı testlerim normal çıktı ve bugün bende sağlık ocağına gidip aşı oldum. 9 nisanda detaylı ultrasyonum var inşallah bu corona yüzünden evden çıkma yasağı olmaz. Ben sizlere birşey soracaktım. Ben hamileliğin başından beri idrar yolu enfeksiyonu oluyorum 12. Haftaya kadar ilaç kullanmak yasak olduğu için doktorum tek kullanımlık toz veriyordu. 12. Haftamda antibiyotik kullandım ve çok şükür geçti. Fakat dünden beri tekrar kasıklarımda ağrı ve idrar yaparken yanma sızlama başladı. Ve malesef kanlı idrar yapmaya başladım. Doktora gittik ve kum döktüğümü söylediler. Hamile olduğum için ilaç vermediler bol bol su iç ve sıcak duşa gir dediler. Aranızda hamileyken böyle bir durum yaşayan varmı. Bebeğe bi zararı olurmu ve meyve sebze gibi besinlerde kum dökümünü hızlandıracak beni rahatlatacak bi yiyecek içecek varmı. Nolur bilgisi olan yazsın gerçekten biran önce kurtulmak istyorum bu durumdan. Tuvalete çıkmak işkence haline geldi. Resmen ağlıyorum artık idrar yaparken
İnş sağlıkla kucağına alırsın miniğini tabi zamanın da3 HAFTA ÖNCE 33.75 Di cnm kısa sürede düşmesi beni korkuttu iğneler ilaçlar yarışa devamdrda dikiş tutarsa tutacak dedi bakalım
Merhaba hoşgeldiniz, bebeğe bir etkisi olmaz ama size zorluğu olabilir ağrı bakımından, bol bol su için doktorun tavsiyesine uyun. Aynı durumu arkadaşım yaşadı hatta onun taş vardı, çok zorluklar çekti hamileyken müdahale edilemedi. Normal doğum yaptı, stent takıldı(diye hatırlıyorum yanlış olmasın) daha sonra operasyona girdi vs baya zorluğunu yaşadı doğum sonrası daMerhaba bayanlar bende grubunuza yeni katıldım. 17+4 haftalık hamileyim. 13 yaşında bi kızım var ve buda hayırlısıyla pipili olacak. Normalde doğumum ağustos sonu ama sezeryan olacağı için 2 hafta erken alıcam dedi doktorum. 2 ve 4 taramalı testlerim normal çıktı ve bugün bende sağlık ocağına gidip aşı oldum. 9 nisanda detaylı ultrasyonum var inşallah bu corona yüzünden evden çıkma yasağı olmaz. Ben sizlere birşey soracaktım. Ben hamileliğin başından beri idrar yolu enfeksiyonu oluyorum 12. Haftaya kadar ilaç kullanmak yasak olduğu için doktorum tek kullanımlık toz veriyordu. 12. Haftamda antibiyotik kullandım ve çok şükür geçti. Fakat dünden beri tekrar kasıklarımda ağrı ve idrar yaparken yanma sızlama başladı. Ve malesef kanlı idrar yapmaya başladım. Doktora gittik ve kum döktüğümü söylediler. Hamile olduğum için ilaç vermediler bol bol su iç ve sıcak duşa gir dediler. Aranızda hamileyken böyle bir durum yaşayan varmı. Bebeğe bi zararı olurmu ve meyve sebze gibi besinlerde kum dökümünü hızlandıracak beni rahatlatacak bi yiyecek içecek varmı. Nolur bilgisi olan yazsın gerçekten biran önce kurtulmak istyorum bu durumdan. Tuvalete çıkmak işkence haline geldi. Resmen ağlıyorum artık idrar yaparken
Teşekkür ederim canım ..Hepimiz insallahGözünüz aydınSağlıkla kucağınıza alın inşallah..
Hoşgeldiniz.. Bol su tüketip, ayaklarınızı, kendinizi sıcak tutun. Doktorunuzun takibiyle en kısa sürede atlatırsınız inşallahMerhaba bayanlar bende grubunuza yeni katıldım. 17+4 haftalık hamileyim. 13 yaşında bi kızım var ve buda hayırlısıyla pipili olacak. Normalde doğumum ağustos sonu ama sezeryan olacağı için 2 hafta erken alıcam dedi doktorum. 2 ve 4 taramalı testlerim normal çıktı ve bugün bende sağlık ocağına gidip aşı oldum. 9 nisanda detaylı ultrasyonum var inşallah bu corona yüzünden evden çıkma yasağı olmaz. Ben sizlere birşey soracaktım. Ben hamileliğin başından beri idrar yolu enfeksiyonu oluyorum 12. Haftaya kadar ilaç kullanmak yasak olduğu için doktorum tek kullanımlık toz veriyordu. 12. Haftamda antibiyotik kullandım ve çok şükür geçti. Fakat dünden beri tekrar kasıklarımda ağrı ve idrar yaparken yanma sızlama başladı. Ve malesef kanlı idrar yapmaya başladım. Doktora gittik ve kum döktüğümü söylediler. Hamile olduğum için ilaç vermediler bol bol su iç ve sıcak duşa gir dediler. Aranızda hamileyken böyle bir durum yaşayan varmı. Bebeğe bi zararı olurmu ve meyve sebze gibi besinlerde kum dökümünü hızlandıracak beni rahatlatacak bi yiyecek içecek varmı. Nolur bilgisi olan yazsın gerçekten biran önce kurtulmak istyorum bu durumdan. Tuvalete çıkmak işkence haline geldi. Resmen ağlıyorum artık idrar yaparken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?