• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Kizlar buraya yarin atabilirim ancak videoyu oglum uyuyor suan ama imkanınız varsa kagan kocatepenin hamilelikte 4.ay videosu var youtube da 2020 cekimli olan tarihe bakar misiniz? Onda ve bikac tane buna benzer videoda duydugum eger ense kalinligi ve burun kemigi olcusu normalse sonucun kotu olmasi tanisina cok bakmayin muhtemelen bebekte bisey yoktur gibi konusuyordu.
Bu testlerde sadece yastan dolayi risk olabiliyormus bazende baska nedenlerden. Onemli olan ultrason degerleriymis daha cok.
Bi bakın bence ❤
Ben izledim .o videoyu.Allah büyük inşallah saglikli doğacaklar.

4 gundur nezleyim. Dondurma yedim ardindan yuruyus yaptim hava ruzgarliydi. Once bogazim aciyordu, gozlerim yaniyordu. Simdi salya sumuk hastsyim. Oksurmekten tahris oldu bogazim. Allahima sukur atesim yok. Sadece vucut sicakligim az usuyorum ve oksuruyorum. Burun spreyi aldim hamilelere ozelmis. Zarari olmaz dedi doktor. Bal karabiber kasikladim. Bir de su icip meyve yiyorum bol bol. Baska ne yapabilecegimi bilmiyorum. Ihlamur icilirmis ama onu da gunde bir bardak olacak sekilde ictim. Bogazim cok aciyor. Sesim kisildi. Var mi bi oneriniz ? Simdiden tesekkur ederim.

4 gundur nezleyim. Dondurma yedim ardindan yuruyus yaptim hava ruzgarliydi. Once bogazim aciyordu, gozlerim yaniyordu. Simdi salya sumuk hastsyim. Oksurmekten tahris oldu bogazim. Allahima sukur atesim yok. Sadece vucut sicakligim az usuyorum ve oksuruyorum. Burun spreyi aldim hamilelere ozelmis. Zarari olmaz dedi doktor. Bal karabiber kasikladim. Bir de su icip meyve yiyorum bol bol. Baska ne yapabilecegimi bilmiyorum. Ihlamur icilirmis ama onu da gunde bir bardak olacak sekilde ictim. Bogazim cok aciyor. Sesim kisildi. Var mi bi oneriniz ? Simdiden tesekkur ederim.
Ses kısıklığı icin bal zencefil ve karabiberi küçük ahşap kaşıkla karıştırıp yediğimde sesimgeri gelmisti. Sadrce yiyeceginiz zaman yapıp bitirin ve en önemlisi tahta kaşık. Hamilelikte zararı olur mu sanmıyorum ben farenjit olduğumda tüketmiştim.

Taze zencefil, limon, bal. Buzdolabında bekletip salınan suyu iyi geliyor. Bi arkadaşta çay gibi tarifini vermişti ama onu tam hatırlamıyorum. Gecmiş olsun

Günaydınn..
Biz bugün doktora gidiyoruz🤩
Randevu öncesi bi korku sarıyor. Umarım her şey yolundadır😌
İnsallah yolunda olsun canim bende simdi cikiyorum birazdan randevum sehir disina gidiyorum ben her randevu zamanim o yüzden erken çıkıyorum 😊 bulundugum yerde guzel hastane yok olanlar merkezde biz ilcedeyiz kucuk bi ilce burasi Bursanin. O yüzden her muaynede Yalovaya :) dogumda orda insallah

Back
X