- 30 Ağustos 2009
- 2.050
- 3.282
- 658
- 31
Bizimki kapatıyor . İnşallah göstersinde görelim artıkİnşallah canım zaten erkekse belli olur kesin 17 haftanın içindesin artık benim 15+5 te bugün kesinleşti![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bizimki kapatıyor . İnşallah göstersinde görelim artıkİnşallah canım zaten erkekse belli olur kesin 17 haftanın içindesin artık benim 15+5 te bugün kesinleşti![]()
Ben izledim .o videoyu.Allah büyük inşallah saglikli doğacaklar.Kizlar buraya yarin atabilirim ancak videoyu oglum uyuyor suan ama imkanınız varsa kagan kocatepenin hamilelikte 4.ay videosu var youtube da 2020 cekimli olan tarihe bakar misiniz? Onda ve bikac tane buna benzer videoda duydugum eger ense kalinligi ve burun kemigi olcusu normalse sonucun kotu olmasi tanisina cok bakmayin muhtemelen bebekte bisey yoktur gibi konusuyordu.
Bu testlerde sadece yastan dolayi risk olabiliyormus bazende baska nedenlerden. Onemli olan ultrason degerleriymis daha cok.
Bi bakın bence ❤
Gösterir inşallah büyüdü bayağı ya artıkBizimki kapatıyor . İnşallah göstersinde görelim artık![]()
Ses kısıklığı icin bal zencefil ve karabiberi küçük ahşap kaşıkla karıştırıp yediğimde sesimgeri gelmisti. Sadrce yiyeceginiz zaman yapıp bitirin ve en önemlisi tahta kaşık. Hamilelikte zararı olur mu sanmıyorum ben farenjit olduğumda tüketmiştim.4 gundur nezleyim. Dondurma yedim ardindan yuruyus yaptim hava ruzgarliydi. Once bogazim aciyordu, gozlerim yaniyordu. Simdi salya sumuk hastsyim. Oksurmekten tahris oldu bogazim. Allahima sukur atesim yok. Sadece vucut sicakligim az usuyorum ve oksuruyorum. Burun spreyi aldim hamilelere ozelmis. Zarari olmaz dedi doktor. Bal karabiber kasikladim. Bir de su icip meyve yiyorum bol bol. Baska ne yapabilecegimi bilmiyorum. Ihlamur icilirmis ama onu da gunde bir bardak olacak sekilde ictim. Bogazim cok aciyor. Sesim kisildi. Var mi bi oneriniz ? Simdiden tesekkur ederim.
4 gundur nezleyim. Dondurma yedim ardindan yuruyus yaptim hava ruzgarliydi. Once bogazim aciyordu, gozlerim yaniyordu. Simdi salya sumuk hastsyim. Oksurmekten tahris oldu bogazim. Allahima sukur atesim yok. Sadece vucut sicakligim az usuyorum ve oksuruyorum. Burun spreyi aldim hamilelere ozelmis. Zarari olmaz dedi doktor. Bal karabiber kasikladim. Bir de su icip meyve yiyorum bol bol. Baska ne yapabilecegimi bilmiyorum. Ihlamur icilirmis ama onu da gunde bir bardak olacak sekilde ictim. Bogazim cok aciyor. Sesim kisildi. Var mi bi oneriniz ? Simdiden tesekkur ederim.
İlk gebeliğimde benim de öyleydi şu an şaşkınım açıkçasıMerhaba..
Ben decavit , d vitamini ve omega 3 kullanıyorum. Aynı zamanda ferrosanol .
Ne kadar çok şey kullanıyormuşum![]()
Burun kökü varmıydı peki. Ense kalınlığında 2.5 ve üstü riskli.Benim de ende kalınlığının bebegımınde ense kalınlığı 2.0
İnşallah gönlündeki olur Rabbim hayırlısıyla nasip etsin ♥
randevun ne zaman inşallah bu sefer öğrenirsin
Kaçta randevun?Selam kizlar hastaneye dogru evden cikicam simdi
İnsallah yolunda olsun canim bende simdi cikiyorum birazdan randevum sehir disina gidiyorum ben her randevu zamanim o yüzden erken çıkıyorumGünaydınn..
Biz bugün doktora gidiyoruz
Randevu öncesi bi korku sarıyor. Umarım her şey yolundadır![]()
9.30 canimKaçta randevun?
İnşallahh güzel haberlerle geliriz . Ben de 09.00.9.30 canim
Günaydınn..
Güzel haberleri bekliyoruzSelam kizlar hastaneye dogru evden cikicam simdi
Banada atar mısın canım.Canım blog linkini atar mısın bana da.
Bende sürekli izliyorum onu kafama bişey takılınca rahatlatıyor .Kagan kocatepe alaninda cok ünlü bi kadın dogumcu ben onun yorumlarina cok önem veriyorum
Günaydınn..
Hadi hayırlı güzel haberlerle gelin inşallah kızlarSelam kizlar hastaneye dogru evden cikicam simdi
Bizimkinin pozdanEki Görüntüle 2597948
Kızlarrr bende öğrendim cinsiyeti kız beklerken sonuç apaçık ortadabizimki utanmadan açmış gösteriyor sıpa
belirtiler tahminler hisler hepsi fosss çıktı