- 6 Ocak 2011
- 56
- 47
- 288
Hayır hiç bir yorum yapmadı çok asık suratlı . Daha sonra raporu hazırladı biz içerde bekledik. Yanımıza geldi bana kağıdı uzattı bunu doktoruna verirsin dedi ve şiddetle amniyosentez tavsiye etti. Ben o kadar yıkıldım ki ağlamaktan hiç bir soru soramadım zaten. Şimdi de raporlara bakıyorum herşey normal görünüyor sadece sol ayakta talipes var ve down sendromunu ihtimali yükseltiyormuş. Peritanologun sekreteri ile görüştüm 1 aydan önce özel randevu vermiyor çok yogunmuş. Artık tıp fakültesine randevuz gideceğim. Şansıma kim denk gelirse. Dün birkaç arkadaşımla görüştüm aynı seyleri yaşamışız biraz rahatlattilar beni. Tek fark benim bebeğimde pev var. İnan ki oğlum olacağına sevinemedik. Benim 4. Gebeligim. İlk kızım şuan 12 yaşında. İkinci gebeligim ektopikti. Sonra bir kızım daha oldu. Bu gebeligim de sürpriz oldu planlı değildi. Hatta baştan çok üzülmüştüm. Şimdi onu istemediğim için böyle oldu diye kendimi sucluyorum. Bilmiyorum herşey Allah'tan. Bana CD ve USG çıktısı verdi sakin kafayla baktığımda sağ ayağının baş parmağı ile yanında ki parmak arası açık. Araştırdım downlu bebeklerde USG bulguları arasında var.Ben varım canım. Benim de 157 de 1 riskli çıktı. 4 doktorla görüştüm sadece 1i perinatolog idi. Ayrıntılı ultrasona girdim. Bu 3. Gebeligim 35 yaşındayım. bakarken benim de karnima cok bastırdı daha net görebilmek için. Onlara takılma. Doktorlar en kötüsünü söyleyip sorumluluk almak istemeyebiliyorlar, bu yuzden de hemen amniyosentez yaptir diyorlar. Bu senin vereceğin bir karar. Ultrasonda baktığı organlari gördünmü hatırlıyor musun? Bunlar icin herhangi bir yorum yapmadı mı?