- 7 Aralık 2017
- 1.133
- 1.857
- 83
Aaa gercek mi benimki de yuvarlak ti kesemBenim kese şeklide tuttu
Yuvarlaktı ve kız.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aaa gercek mi benimki de yuvarlak ti kesemBenim kese şeklide tuttu
Yuvarlaktı ve kız.
Ben iki kızımda da prima kullandım sarı oldukları için de diğerleri pişik yapar diyr cesaret edemedim ama şu an sleppy natural içeriği itibariyle de güzel akşım ona gidiyor ya pişik yaparsa diye korkuyorum çünkü ben doğmadan 1 numara 2 numara 2 şer paket stok yapıyorumBenim iki oğlum var. Ikinci için 100 liralık alisveris anca yapmışımdır. Ilki iri bir bebekti digeri normal 50 cm 3.5 kilo. Aralarinda 1 ay vardı eski kiyafetlerden giydirdim hep aralarinda 5 yas var. Bez de alinabilir yavaştan. Bu arada hepinize sorayim ne kullanıyorsunuz? Ben büyük oğlumda sleepy almıştım son zamanlarda. Bezi geç bıraktığımız icin (3.5 yaş)bezin büyük boylarindan cok memnundum.bunda da aynen devam ediyoruz. Kendi sitesinden indirimleri takip ediyorum.
Benimde kese yuvarlakti ve kızAaa gercek mi benimki de yuvarlak ti kesem![]()
Hiç pişik yapmadi.Ben iki kızımda da prima kullandım sarı oldukları için de diğerleri pişik yapar diyr cesaret edemedim ama şu an sleppy natural içeriği itibariyle de güzel akşım ona gidiyor ya pişik yaparsa diye korkuyorum çünkü ben doğmadan 1 numara 2 numara 2 şer paket stok yapıyorum
Ay hadi ınş benimki de kız olurBenimde kese yuvarlakti ve kız
Valla canim total engin bir deniz :) herkesin farklidir butcesi ortalama biseyi yok bence.kızlar durup durup aklıma milyon şey geliyor, 2. çocuğu olanlar tecrübelidir.
bebek alışverişine total kaç para gidiyor orta halli herseye dahil?
ayrıca tatile gidecek olan var mı? göbeklerimizin güneşlenmesi lazım![]()
Aynı soruları ben de soruyordum :)kızlar durup durup aklıma milyon şey geliyor, 2. çocuğu olanlar tecrübelidir.
bebek alışverişine total kaç para gidiyor orta halli herseye dahil?
ayrıca tatile gidecek olan var mı? göbeklerimizin güneşlenmesi lazım![]()
Şu an bir bu cuma günü kontrolünü bekliyorum böyle hevesle bir de tatili![]()
Ben de hic anlamiyorum yön meselesinden.Kizlar peki yuvarlak kese olanlar karından ultrason bakılıyor ya. Elinize aldınız ultrasonik baktınız kese sağ da mi solda miydi. Ben bir türlü ultrason yönünü anlayamadım da![]()
Benim doktor değişikliği olunca 1 ayı geçti neredeyseaynen ben de tatilimle cumartesi günkü kontrolümü bekliyorum
bebeğimi görmeyeli 23 gün olacak
Başınız sağolsun mekanı cennet olsun anneannenizin. Gözünüz aydın darısı sağlıklı bir doğuma inşallah.Merhaba kızlar,
Uzun zaman oldu girmeyeli. 1 hafta önce ne yazık ki ananemi kaybettik. Anca kendime gelebildim. Bu arada ikili test sonuçlarım iyi çıktı şükür. Cinsiyet hala belli değil. 10-15 gün sonra gitmeyi düşünüyorum. Yoksa detaylı ya kalacak sanırım![]()
Benim doktor değişikliği olunca 1 ayı geçti neredeyseDaha cinsiyet de belli değil, sanırım o yüzden rüyalarıma giriyor artık doktor randevusu.
Tatile kaçıncı haftada gideceksiniz? 30. haftayı ayarladım ama geç mi olacak diye aklımı kurcalıyor arada.
Amin canım sağolasın. Hepimiz hayırlısı ile kucağımıza alırız inşallah.Başınız sağolsun mekanı cennet olsun anneannenizin. Gözünüz aydın darısı sağlıklı bir doğuma inşallah.
evet evet, heyecan doruktaa.aa baya da olmuş çok heyecanlı
off doktora gidince bebişi ne güzel büyümük göreceksiniz.
ben hafta olarak bilmiyorum ki işte 7 aylık olacağım sanırım
evet evet, heyecan doruktaa.
İyidir ya 7 aylık :) Geçen yıl bir arkadaşım gezmeye gelmişti bizim şehre, 7 8 aylıktı neredeyse ve kız fıldır fıldır yürüdü gezdi, resmen ondan ilham aldım.