Offff kızlar bugün kendimi patliyicakmis gibi hissediyorum göbek kendi basına ayrı bi cumhuriyet kurdu resmen benden ayrı kendi kafasına göre. Karnım şis ve taş gibi. Gazımda yok. Eşim yok sana öyle geliyor diyor ama sanki bir gecede birden büyüdü gibi bisey ya. Ne ola ki?!![]()
Bence atak haftası oluyor bebeklerin ve karında eş zamanlı olarak büyüyor.
İlkinde göbeğim aynı kalıp kalıp birden büyüyordu bazı haftalardaSeninde öyle oluyor olabilir canım.
İzlediğim bir belgeselde büyüme konusu vardı. Bebekleri doktorlar ayda ölçüyorlar ya ( doğmuş bebekler ) . Her ay belli bir miktar uzuyorlar ve herkes doğrusal eğim ile gün gün uzadıklarını sanıyor ama öyle değildi.
Bebekleri hergün ölçtüler ve 3 gün 4 gün aynı iken boyları 5. Gün bir anda 3 cm fln atmış oluyordu bir gecede. Ve bebeklerin büyümelerinin doğrusal değil merdiven gbi basamaklı olduğunu öğrendi araştırmacılar.
Sanırım anne karnında da öyleler. Bir anda büyüyorlar.
kesinlikle bu mesajların hepsine katılıyorum
benim de 14 - 15 hafta arası birden mide kısmımda çıkıntı oldu, şok olmuştum, eşim bu hafta da büyüdüğünü söylüyor ben tam anlamasam da

Neyse beni boşverin
Benden başka doktora gidecek olan var mıydı? Hayırlı haberlerle gelelim inşallah. O kadar heyecanlı ve meraklıyım ki. Kocaman olmuştur
Kaç gram oldu, boyu ne kadar, rahatı iyi mi, cinsiyet kesin mi hep merak ediyorum![]()
ay canım güzel haberlerle gel
bu hafta detaylı yok ama herhalde normal kontrol?
ben de bu cumartesi gideceğim insan hem heyecanlanıyor hem de korkuyor ama artık içimdeki korkular daha az.
özellikle senin çok güzel haberler alacağına yürekten inanaıyorum