• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Günaydın kızlar. Günler sonra huzurla uyuyup uyandım :nazar: kan değerlerimi sağlık ocagında düzenli olarak takip edıyorlar. Hatta bende yarın gidip kan vereceğim. mart sonu 2. Aşı olucam sonra mayısa ve hazırana yine saglık ocagında tahlıl ve kontrol randevusu verdıler. Sizin öyle degıl mı

he bu arada yine aşıyla ilgili, dün gayet sol tarafıma da yattım, çünkü sağ tarafım uyuştu hep sağa yatmaktan :D
sonra bir ara düz yatmışım eşim horluyorsun, sağa dönebilir misin diye beni uyandırdı :işsiz:
ayy uğraşamıycam dedim yattım ağrı falan da yok.

Günaydın kızlar. Günler sonra huzurla uyuyup uyandım :nazar: kan değerlerimi sağlık ocagında düzenli olarak takip edıyorlar. Hatta bende yarın gidip kan vereceğim. mart sonu 2. Aşı olucam sonra mayısa ve hazırana yine saglık ocagında tahlıl ve kontrol randevusu verdıler. Sizin öyle degıl mı

ya bana her ay gelmeliydin dediler
sonra dedim ki ben zaten özel bir hastaneye gidiyorum
he tamam o zaman dediler
o nedenle oranın takibine göre değil kendi doktorum istediği zaman gidicem tahlil vs için.
Bu sefer kafam çok karışıyor :D

ya bana her ay gelmeliydin dediler
sonra dedim ki ben zaten özel bir hastaneye gidiyorum
he tamam o zaman dediler
o nedenle oranın takibine göre değil kendi doktorum istediği zaman gidicem tahlil vs için.
Bu sefer kafam çok karışıyor :KK70:
O da olur kuzum da özelde tahliller çok tuzlu oluyor. Geçirdikçe geçiriyo mübarekler. Ben saglık ocagında ki ebe yi çok sevdim çok ilgili hemşrede kuzenım zaten😁 evime de yakın diye tahlıllere düzenli oraya gidiyorum.

allah allah
bunu hatırlıyorum
ama özelde de böyle olması ne kadar saçma
ya bi ara ben de öyle gidiyordum burada uygun hastaneler var
65 tl muayene ücreti bir hafta sonra da ücretsiz kontrol -1 haftalık ücretsiz hemen her hastanede geçerli bu arada-
kontrole de gittim
işte çok gittim o aralarda valla paranoyak oluyorsun inan.
Böylede kafamda kura kura delirdim acaba öyle mi acaba böyle mi diye sonra bide Google a bi giriyorum vesvesenin önde gideni... sonra gelsin kabuslar kötü kötü rüyalar. :olamaz: :olamaz: :olamaz:

Ben de 1 kere gittim. Aşı ilk doz için de 22-23. hafta gibi gel dediler. Arada gelmene grek yok dediler. Ocak ayının başında gitmiştim. Sanırım tetanozu daha erken yapıyorlar genelde.

O da olur kuzum da özelde tahliller çok tuzlu oluyor. Geçirdikçe geçiriyo mübarekler. Ben saglık ocagında ki ebe yi çok sevdim çok ilgili hemşrede kuzenım zaten😁 evime de yakın diye tahlıllere düzenli oraya gidiyorum.
yok işte doktor diyor ki hadi bi kontrol edelim tahlillerini tekrardan yaptır, ben de sağlık ocağına gidip yaptırıyorum hemen sabahtan. Ay özele her 2-3 ayda bir veremem o kadar. Zaten sağlık ocağında hamile önceliğimiz de var :cool: hahaha sıra beklemeden geçiyorum hemen

Hastanedeyiz biz sıra bekliyoruz Kızlar 💃💃

ay hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz canooo

Böylede kafamda kura kura delirdim acaba öyle mi acaba böyle mi diye sonra bide Google a bi giriyorum vesvesenin önde gideni... sonra gelsin kabuslar kötü kötü rüyalar. :olamaz: :olamaz: :olamaz:

aman bakma google a yaaa
ben bir hafta depresyonda gezdim google yüzünden.

Ben de 1 kere gittim. Aşı ilk doz için de 22-23. hafta gibi gel dediler. Arada gelmene grek yok dediler. Ocak ayının başında gitmiştim. Sanırım tetanozu daha erken yapıyorlar genelde.

ben 18. de işe gittim yaptırdım dün.
16-18 arası diyor kaynaklarda da
zaten gitmiştim izin almışken işten onu da yaptırdım çıktı aradan
ama kaç doz onu demediler bana :D

Ben özelde tahlil yaptirdikca onlari veriyorum saglik ocagina. Bana ozelde yaptirdigim daha dogru sonuc geliyor nedense bilmiyorum 🤷‍♀️ Ası icin veya kalp atimini duymak icin giderim ama.

Kızlar yazılanları okuyamadım yazan oldu mu bilmiyorum ama lc de indirim başlamış gecelikler 35 pijamaları 60 liradan başlıyor bebek kıyafetlerinde de var indirim

Kızlar yazılanları okuyamadım yazan oldu mu bilmiyorum ama lc de indirim başlamış gecelikler 35 pijamaları 60 liradan başlıyor bebek kıyafetlerinde de var indirim
Bakayim canim hemen. Hastane icin almak lazim pijama. Evde giymeyi düşünmüyorum ama orasi icin sart.
Yazın dogum yapan var miydi kizlar? Benim Nisandaydi uzun kollu pijama almistim. Kısa kollu ince mi alalim

yok işte doktor diyor ki hadi bi kontrol edelim tahlillerini tekrardan yaptır, ben de sağlık ocağına gidip yaptırıyorum hemen sabahtan. Ay özele her 2-3 ayda bir veremem o kadar. Zaten sağlık ocağında hamile önceliğimiz de var :cool: hahaha sıra beklemeden geçiyorum hemen

ay hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz canooo

aman bakma google a yaaa
ben bir hafta depresyonda gezdim google yüzünden.

ben 18. de işe gittim yaptırdım dün.
16-18 arası diyor kaynaklarda da
zaten gitmiştim izin almışken işten onu da yaptırdım çıktı aradan
ama kaç doz onu demediler bana :KK70:
Arkadaşımın özeldeki doktoru 2. dozu da yaptırmasını istemiş tetanozun. Hatta boğmacayla karışık olsun demiş. Sağlık ocağı yapmadı onu yapmam dedi. Aşıyı aldı kendi özel doktoru yapmıştı. Sanırım sağlık ocağına göre de değişiyor. Bana da 2 doz dediler.

Bakayim canim hemen. Hastane icin almak lazim pijama. Evde giymeyi düşünmüyorum ama orasi icin sart.
Yazın dogum yapan var miydi kizlar? Benim Nisandaydi uzun kollu pijama almistim. Kısa kollu ince mi alalim

ay nasıl bişey alacağız, alınca şeklini de çekerseniz fikir olur bana da
çok pahalıymış doğum pijamaları

Arkadaşımın özeldeki doktoru 2. dozu da yaptırmasını istemiş tetanozun. Hatta boğmacayla karışık olsun demiş. Sağlık ocağı yapmadı onu yapmam dedi. Aşıyı aldı kendi özel doktoru yapmıştı. Sanırım sağlık ocağına göre de değişiyor. Bana da 2 doz dediler.

ben de sormadım yaa
bir ara soracağım sağlık ocağına.

Selam arkadaşlar calisiyorum ikiz 6 yaşında oğullarım var ve evimize taşınalı bir ay anca oldu yoğunluktan siteye pek giremiyorum ama girdiğimde genelde mesajlarin hepsini okuyorum hepinizi az çok takip ediyorum. Hepimize Rabbimden niyazim sağlıkla kucagimiza alıp büyütmek inşaAllah. Ben cinsiyetini öğrendim nasipse 3. Oğlum geliyor insaAllah 😍 Rabbim cumlemizi korusun🤗
Gözünüz aydın😊

Ben Bi tane kısa kollu aldım. En kötü çok üşürsem hırka giyerim diye. Bi tane de ince tril tril ama uzun kollu aldım hastaneye. Zaten 1 2 ay sonra kışa gireceğiz çok kısa bakmadım kendime de bebeğe de iç anadolunun bağrında yaşadığım için 😁

ay nasıl bişey alacağız, alınca şeklini de çekerseniz fikir olur bana da
çok pahalıymış doğum pijamaları
Üst için önü düğmeli çıtçıtlı falan emzirme açısından kolaylık. Alt için de sezaryen falan olursa diye dikişsiz öneriyolar canım

Günaydın herkese💙
ortalama 1,5 saat sonra alkoliklerden çok mutluluk sarhoşu olacağım 🥰😂
Gece bir sürü rüya gördümm.
Bir tanesinde
Oğlumda gittiğim doktoruma gidiyorum onun işi varmış . Usg ile kendim bakıyorum ikizmiş bebelerim ama biri gelişmemiş 8-9 haftalık gibi kalmış. Diğeri büyümüş serpilmiş. Bilinçaltım yine devrede. Direk midesi nerede diye görmeye çalışıyorum bari bu yaşasa diyorum😔
Günaydın canımm
Güzel haberlerini bekliyoruz. Yekta paşamız nasıllarmış bakalım😍

Ya ben delirdim ama elden bisey gelmiyor Türkiye’de olsam ben kesin hastanede uyurum. Burda istediğimiz zaman dr göremiyoruz malesef. Türkiye’ye her geldiğinde hiç biseyim olmamada hastaneye gidiyorum doğrusu genel kontrol sanki oram mi agriyor buram mi diye. Yarını hem heyecanla bekliyorum hemde açıkcası ayaklarım geri geri gidiyor. 😣
Bunu ilk duyduğum zamanlar çok şaşırmıştım.
Hala çok garip geliyor.

Bene her randevudan önce korka korka gidiyorum canım.Hele sen uzun zamandır göremediğin için böyle hissetmen normal. Ama bebişlerimiz bizimle sağlıklılar 🥰

şimdi kan değerleri sonucumu aldım
d vitaminine bakmamışlar yaa ve kolestrole :sinirli:

demir değerlerim iyi gibi ama ferritin diye bir değer 11-306 arasındayken benimki 21 sınırda gibi.
bakalım doktor ne diyecek. :KK14:
Kan ilacı başlamış mıydın canım?

Günaydın ..
Evet ben de 20.haftamda aşı olmaya gideceğim. Ama benim ilk aşım olacak.

Back
X