Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Taytın icine sıgabilirsekBirde o pijama ilerde giyilmeyecekse tayt falan giymek daha mantıklı olabilir. Teşekkürler fikir için![]()
Canım bence Kaan Alp.kızlar bu arada
kaan alp mi daha güzel geliyor
kaya alp mi
şimdi aklıma kaya ismi geldi
Kızımda üstünde dantel fln vardı süslü bitane, bitanede yumuşak pijama almıştım. Lohusa sepetinden.ay nasıl bişey alacağız, alınca şeklini de çekerseniz fikir olur bana da
çok pahalıymış doğum pijamaları
ben de sormadım yaa
bir ara soracağım sağlık ocağına.
İkisi arasindan Kaan Alp i tercih ederdim canımkızlar bu arada
kaya alp mi
Ben bu durumları kafamda oturtmadan hiçbir şey almıyım en iyisi. Hiçbir şey bilmiyorum resmen.Taytın icine sıgabilirsekilk gunler icin zor canim taytin icine sıgmak yoksa direk tayt daha mantikli tabiki. Dogumdan sonraki karnimin fotosunu gorsen cocuk daha cıkmamis dersin
Tamam canim kısa kollu bakayim. Lcw ya baktim ama indirimde olanlarda bizim isimize yarayacak bulamadimCanım kısa kollu al. Hastane sıcak oluyor ona göre bebeğe kendinize kıyafet getirin demişlerdi. Kasımda kısa kollu ince pijama giymiştim ben.
Bunda korkum ağustos diye klimalsr açılıp acaba serin mi olur hastane![]()
Maşallah ona bizde 16 cm 150 grmdık163 gr 16 cm bir oğluşla geldik
Şuan için sağlıklı gözüküyoruz
Haftamızla uyumluyuz![]()
Ay doğumdan sonra benimkide kocaman gelmiştiCanim hastane zamani giydigm pijamayi sonra pek giymeyi dusunmuyorum ben cunku cok salas oluyo insan pijamayla. Zaten ilk bikac hafta fiziken kendinde olmuyosun memeler fora falan. Ben eve gelir gelmez tayt giymeyi düşünüyorum paspal görüntü istemiyorumoglumda cok dikkat etmemiştim hep pijamaylaydim ama simdi düşünüyorum bence guzel bisey degil.
Kızımda üstünde dantel fln vardı süslü bitane, bitanede yumuşak pijama almıştım. Lohusa sepetinden.
Bu defa dantelli incili düğmeli falan asla almam. Dantel bebeğin yüzünü acıtır mı , incili düğme yanağına iz yapar mı diye emzirirken bide onun kasmasıyla uğraşamam yani. Zaten ilk gece kötü oluyor doğum gecesi bebek sürekli ağlıyor ememiyor tutuyor sonra tutamıyor memeyi bağırıyor falan bide üstündeki kıyafet zarar vermesin diye ayrıca kasamam.
İlk olunca oluyor oyle canim bende dogumda giyerim diye aldiklarimi anneme verdim hic giymeden. Nasil bi bilincsizlikle aldiysamBen bu durumları kafamda oturtmadan hiçbir şey almıyım en iyisi. Hiçbir şey bilmiyorum resmen.![]()
Kaan alp bencekızlar bu arada
kaya alp mi
10 litrelik bi tencerem vardi icinde yogurt yapmıştık kayinvalidemle dogumdan bi gun once. Dogurdum odaya geldim karnima baktim kv ilk dedigim anne evdeki yogurt tenceresi gibi olmus karnimAy doğumdan sonra benimkide kocaman gelmiştikolay mı içinden koca bebek çıktı.
Ay ay neler bekliyor bizi . Bu aşamaları hiç düşünmemiştimİlk olunca oluyor oyle canim bende dogumda giyerim diye aldiklarimi anneme verdim hic giymeden. Nasil bi bilincsizlikle aldiysamOzellikle sezeryansa göbek kaliyor ilk zaman kilon gitmis olsa bile. Bende dogumdan sonraki 40.gun falan 4-5 kilo kalmisti ama asla pantolonlarim olmamisti. Bi tanesinin icine zor sıkıstirmistim fazlaliklarimi
tayti dogumdan 1 hafta sonra giyersin esnek oldugu icin olur o zaman
Ankee canim sen cansoya bak istersen musait zamaninda oralarda vardir bu tarz pijamalar. Bende İstanbula gecince bakayim
Bende Emir Alp ya da Ali Emir istiyorum ama. Eşimi ikna edemiyorum . Daha vakit var düşünürüz diyor , hem sen neden seçenek koyuyorsun. İlk bebeği sen seçtin.
Şimdi ben isimler seçicem içinden beraber seçicez diyor. Ufff![]()