2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Hepimizin hikayesi var gerçekten aralık anneleri bu şekilde ben vajinismustum tedavimden sonra hamile kaldım. İnanamadım başta çünkü zorlanıyordum hala. Nasip gerçekten herşey
Nasıl anladın hamile oldugunu hissettin mi o ay. Benim içime dogdu mesela eşime dedim ben hamileyim inanmadı hiç belirtin yok ne alaka falan dedi geçiştirdi ama ben hep hissettim sonra da test yaptım silik çıktı daha çok yeniymiş o zaman degerim 55 Di ve regl 8 gün geçmişti

Aynen bende 27 de evlendim 6 sene bekledim ne tedaviler ne ugraslar insanların soruları lafları hiç bitmez

Bende de adet düzensizliği vardı oradan anlayamazdım. Ve ben de yoğun bir dönemdi çalışıyordum ve virüs yeni çıkmıştı çok da yapamıyordum ben hamile olabileceğimi düşündüğümde bu kadar kolay değil falan sözleri duydum. Bende erken öğrendim 102 ile öğrendim ve herkes bana bu defa kese görmeden bell olmaz dediler inan insanlar enerji emici gibi. İnanmakta zorlanıyorlar başarmanı garipsiyorlar

O bende de vardı ya yendikten sonra da gebe kalamadım ben ama
Vajinismus muydun? Vala nasipmiş ben de ona inandım. Zaten bebeğim olsun diye yenmeye odaklanmıştım. Hedef koymuştum öyle kendimi motive ediyordum Bak şimdi ikimiz de hamileyiz demek ki istemek başarmanın yarısı

Ben kimseye söylemedim aileme bile kalp atışı duyunca söyledim ama eşim hemen ailesini aradı söyledi insanları takma boşver onlar hep öyle ama ben biraz da beklemiyordum abimin dügünü olacak diye aylar öncesinden güzel güzel elbiseler baktım hepsi kaldı öylece şimdi abimin dügüne ben 8 aylık hamile olucam sürpriz oldu ama hissettim gerçekten elim hep karnıma gidiyordu hiç belirtim olmadıgı halde emindim olduguna ki bende de pko oldugundan hep gecikme olurdu o da belirti degildi ondan da anlayamazdım. Sonra birgün markete giderken dayanamayıp eczaneden test aldım öyle ögrendim işte ama beni gör testi yaptım yataga yattım bakmicam bu defa zamanı dolana kadar diyorum ama sürekli bakıyorum sonra 5 dk olmadan silik çizgi görünce dünyalar benim oldu

Orası oyle canım şükür yendik zor süreçlerdi

Ben açıp hamileliğini öğrenen kadınlarım heyecanlarını izlerdim. Eşlerine sürpriz yapmalarını. Ben de testi yapıp bekledim ve elimde testle odaya gidip hamileyim heralde dedim salak salak çok güzel hislermiş iyi ki hepimiz yaşadık

Ben inanmadım başta Bi test daha yapıyım diyordum ama çıkıp almaya hiç vaktim yoktu eşime msj attım akşam test al gel diye o da hayırdır aylardır hiç istemiyordun noldu şimdi test istiyorsun dedi bende şüpheleniyorum söyledim ya sana da dedim yok yok var sende bişey diyip durunca dayanamayıp söyledim testin fotosunu attım o test getirdi ertesi gün tekrar yaptım yine silik tamam dedim hadi hastaneye kesin var öyle ögrendi adamın fazla merakı yüzünden sürpriz bile yapılmıyor çok isterdim güzel Bi video olsun hatıra ama nasip olmadı

Bunları okumak bile beni mutlu ediyor. Çok güzel anlar hayal edilen anlardı benim için. Şükür bu günleri gördük

Bunları okumak bile beni mutlu ediyor. Çok güzel anlar hayal edilen anlardı benim için. Şükür bu günleri gördük
Aynen çok şükür. kocam bugün gelmiş kızım olsun ya diyor dükkana küçük Bi kız gelmiş babasıyla çok tatlı diyo onu görünce heveslenmiş o kadar tatlıydı ki

Hoşgeldin canım çok mutlu oldum senin adına ayrıntılı ultrason 3 boyutlu mu oluyor canım? Ben girmedim yaa. Doktorum gerek yok diyoo

hayırlı olsun canım çok sevindim
Buz uygulayın ikinci dozda ağrımadan uygulayın ve vurulduktan sonra o kolu hiç oynatmayın
Aşıdan geldiğim gibi buz uyguladım ama yinede işe yaramadı hala çok ağrım var
Evet o çıktı bir de çok güldüm ben de aslan oldum ama alakam yok yani bence
NASA’nın millete yedirmeye çalıştığı safsataları

Hoşgeldin canım çok mutlu oldum senin adına ayrıntılı ultrason 3 boyutlu mu oluyor canım? Ben girmedim yaa. Doktorum gerek yok diyoo
Evet 3 boyutlu aslında 2li tarama temizse gerek görülmüyormuş doktorun ondan demiştir. Benim doktorum kontrol amaçlı istedi. Ama gitmeni isterdim. Çünkü sanki yanımda gibiydi yüzünü falan net gördüm

Bana da pko demişlerdi ilk hamileliğimde kızım kendi bizi seçti beklemiyordum henüz düşünmüyorduk yine de çooook sevindik. İkinci gebeliğimde bu ay bırakalım dedik ve dediğin gibi öyle günlerimize falan dikkat etmedik ama kısmet etti rabbim. Allah ne zaman izin verirse o zaman oluyor işte. İsteyen herkese versin

aralık ayı anneleri mucize bebeler benimde ilk cocuktan sonra 6 yıl olmadı doktorlar olmaz cocugun dıyolardı süpriz oldu
Banada hep sebebsiz deniyordu öylece gecti 6 sene sonra histereskopi olunca perde varmış rahimde alındı normal gebe kaldım mucize gibi insan inanamıyor teste bakıp yok ya yanlıştır deyip aglamıştım

Evet 3 boyutlu aslında 2li tarama temizse gerek görülmüyormuş doktorun ondan demiştir. Benim doktorum kontrol amaçlı istedi. Ama gitmeni isterdim. Çünkü sanki yanımda gibiydi yüzünü falan net gördüm
Doktorum şimdilik hiçbir sorun gözükmüyor ona bakmak için ama ilerki dönemde birşeyden şüphelenirsem bakarız dedi. 3 boyutluyu bennde çook merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…