2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Maaşallah canım çok Şükür güzel haberler almışsın

Kızlar ben 21 yaşında evlendim, şuan 33 yaşındayım ve ilk bebeğim olacak Allah'ın izniyle. İlk 4-5 sene biz bilinçli olarak korunduk. Düzenli olarak kontrole de giderdim doktora bir problem yok deniliyordu. Sonra bebek yapmaya karar verdik ama olmadı. 7 yıl sonra nasip oldu...

Hoşgeldin canım ben Judy 27 yaşındayım, 4 senedir evliyim ilk bebişimi bekliyorum inşallah sen?
Hosbulduk canim ben 35 yasìndayim 12 yìllìk evliyim 10 yasìnda bir oģlum var bu ikinci hamileligim. Surpriz yumurtamin cinsiyeti net belli degil daha dr erkek gibi dedi ama net degil

selam kızlar nasılsınız ?
Detaylı ultrasona gırenler oldumu ?
Kızlar detayli için 20+3 e randevu aldım doktor aslında 21 de git dedi ama başka bir şehire gidecegimiz için o zamana denk getirdik acaba erken mi yoksa iyi mi bilemedim.perinatologtan aldım randevu
Kızlar detaylıya girdim ben 20+2 de erken olmuykr yani bilhiniz olsun.
Nasıl yapıldığını okudun mu canım? Beni de aydınlatırmısın? Bi bilgim yok da o konuda hiç
Eşin niye görmedi canım diğer ultrasonlarda? İşle mi ilgili?
Kuzu açken gidiyorsun seker yüklemesine. Once senden bi kan alıyorlar açlık kan şekerine bakılıyor. Sonra şeker içeren bir içecek içiyorsun. Onu ictikten sonra tekrar kan alıyorlar bu sefer tokluk kan şekerine bakılıyor. Onun yükselmesine göre gebelik şekerin var mı yok mu kontrol ediliyor. Benim ilk gebeliğimde vardı. Diyet vermişti doktorum. Kontrol edilmesi gerekiyor çünkü bebeğe zararı olabiliyor eğer gebelik şekeri varsa.

Kızlar selam. 2 gündür sabah uyandığımda tişörtümün sol tarafında renksiz bir leke oluyor. Bi şey dökülmüş kurumuş sertleşmiş şekilde. Acaba süt geliyor olabilir mi?
Yaklaşık 2 haftadır bende de oluyor canım. Süt sızıntısı o. Tam olarak süt değil de işte bebişe hazırlanıyor memintolar

ben emzirme sutyeni aldim cok rahat fakat gogus uclari belli oluyor onda da. Telsiz sutyenlerden al canim dikissiz sutyenler var ya pentide falan onlar rahat olur sanirim
Ben emzirirken hep emzirme atleti kullandım. Emzirme sutyeninde rahat edemedim. Işe başladıktan sonra da emzirme atletiyle devam ettim. Okulda süt sağıyordum çünkü. Ayrıca da göğüs pedi kullanıyordum ki ucu belli olmasın diye. 2 sene öyle gezdim emzirme dönemi boyunca.

Selam bu arada kızlar. Perşembe günü girdim detaylı ultrasona. Misafir olunca yazamadım.
Çok şükür bir sorun çıkmadı herşey yolunda. Cinsiyeti de kesinleşti 399 gr olmuş bizim cadı. Boyu kaç onu anlayamadım bunlardan hangisi bebişin boyu oluyor bilmiyorum.
Bir hafta önden gidiyormuş ultrason ölçümüne göre. Ama doktor bunun sorun olmayacağını söyledi. Ki zaten oğlum da öyleydi doğuma yakın eşitlemişti.
Vitamin önerdi dr. imom multivitamine başladım. Doğuma kadar devam et hatta lohusayken emzirirken de kullanabilirsin dedi. 1 ay sonra kontrole çağırdı. Şeker yüklemesi yapılacakmış.
Biz atlattık darısı sizlerin başına inşallah sağlıklıdır bebişleriniz.

gogus pedi rahat oluyor mu peki

Kaçıncı haftalarda yapılıyor bu canım? Doktoruma sorucam mutlaka

Hosbulduk canim ben 35 yasìndayim 12 yìllìk evliyim 10 yasìnda bir oģlum var bu ikinci hamileligim. Surpriz yumurtamin cinsiyeti net belli degil daha dr erkek gibi dedi ama net degil
Maşallah canım Rabbim oğlunu korusun inşallah sürpriz yumurtan da sağsalim gelsin inşallah abisi ne düşünüyor heyecanlı mı? Bide doktor demese bile sen cinsiyeti ne hissediyorsun canım?

Canim sanirim FL degerini 7 ile carpinca boy cikiyor, yani 3,5x7 ile 24,5 cm oluyor tahmini. Masallah bebise, saglikla gelsinler insallah

Maşallah canım Rabbim oğlunu korusun inşallah sürpriz yumurtan da sağsalim gelsin inşallah abisi ne düşünüyor heyecanlı mı? Bide doktor demese bile sen cinsiyeti ne hissediyorsun canım?
Valla hiçbir sey hissetmiyorum isin acikcasi. Abisi cok istiyor cok heyecanli. Dogunca da devam eder insallah. Buyuk oglumda hamile oldugumu da cinsiyetini de hissetmistim bu tamamen surpriz benim icin

Valla hiçbir sey hissetmiyorum isin acikcasi. Abisi cok istiyor cok heyecanli. Dogunca da devam eder insallah. Buyuk oglumda hamile oldugumu da cinsiyetini de hissetmistim bu tamamen surpriz benim icin
Peki gönlünden ne geçiyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…