2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
kaynana olacan demiii :)
Yok bende o kumas yok insanlarin isine karismayi hic sevmem.
Farklı bir tecrübe olur belki benim oğlum olsaydı birde kızım olmasını isterdim. Ama senin oğlun olacak gibi hissettim nedense
Esim cok kiz istiyor zaten de benim hic dusuncem yok hissim yok bilemiyorum o yuzden saglikli olsun yeter modundayim

Gözün aydın canım, maaşallah
FL yazan uyluk kemiği ölçüsü. Onu 7 ile çarpınca bebeğin boyu çıkıyor.

Canim sanirim FL degerini 7 ile carpinca boy cikiyor, yani 3,5x7 ile 24,5 cm oluyor tahmini. Masallah bebise, saglikla gelsinler insallah
Gözün aydın canım, maaşallah
FL yazan uyluk kemiği ölçüsü. Onu 7 ile çarpınca bebeğin boyu çıkıyor.
Yaa bu hesaplamayı bilmiyordum. Teşekkürler kızlar

hayırlı olsun canım çok sevindim❤

Aşıdan geldiğim gibi buz uyguladım ama yinede işe yaramadı hala çok ağrım var

NASA’nın millete yedirmeye çalıştığı safsataları
Kolunuzu kullanmayın doktor arkadaşım tavsiye etti bende baya fayda etti

Yok bende o kumas yok insanlarin isine karismayi hic sevmem.

Esim cok kiz istiyor zaten de benim hic dusuncem yok hissim yok bilemiyorum o yuzden saglikli olsun yeter modundayim
Tabiki canım en önemlisi sağlıklı olması. İnşallah hepimizin
Kontrolün ne zaman inşallah

24-28 haftalar arası dedi dr canım. Sizin orda mı yapılmıyor acaba
Hiçbirşey demedi doktorum bu konuda. Zaten bi dahaki kontrolde inşallah 24 olcaz. O zaman sorcam mutlaka.
Bana sadece detaylıyı henüz yapmıycaz gerek yok dedi. Diğerini sormadım hiç

kızlar kan uyuşmazlığı iğnesi ne zaman yapılıyordu biliyormusuz. birde ben hala vitamin falan kullanmıyorum. Doktorum vermedi ve tam dün gittim izne çıkmıştı haftaya başka doktora gitcem artık cidden vitamin ille de olmalı mı ..??

28. Hafta canım

Banada hep sebebsiz deniyordu öylece gecti 6 sene sonra histereskopi olunca perde varmış rahimde alındı normal gebe kaldım mucize gibi insan inanamıyor ❤ teste bakıp yok ya yanlıştır deyip aglamıştım
kıyamam yaa rabbim kucagına almak nasip etsin inşallah canım ben suan 5 aylık hamileyim ama hala inanamıyorum ewlat sahibi olcama

Maşallah minik kızına canımFl olanı 7 ile çarpıyorsun boyu için. Bende randevu alıcam detaylı için ne kadar pahalı en ucuzu 500 fiyat verdi 700 olan da var. Kızımda yaptırdım bunda da yaptırayım içimiz rahat etsin

gogus pedi rahat oluyor mu peki
Ben hiç kullanamadım. Havasız kaldı ve çok acı çektim. Sonra normal pamuk ağız mendillerinden koymaya başladım öyle geçti göğüslerim. Herkeste aynı etki olmayabilir ama hava alamıyor meme ucu ve ilk emzirme döneminde sıkıntı olabiliyor. Ben gümüş göğüs ucu almayı düşünüyorum. Yara olmasını engelliyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…