2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Kaçıncı haftalarda yapılıyor bu canım? Doktoruma sorucam mutlaka
24-28 diye biliyorum ben. İlk gebelikte bende de şeker çıkmıştı yüklemede sonra tskibe başladık hep normaldi şekerim. Çok güvenemiyorum bu teste aslında ama galiba risk almamak için yine yaptırıcam. Bu arada canım senin bahsettiğin tonus kasılmaymış. Bende de çıktı magnezyum başladık. Ben kendime dikkat etmiyordum yani yorulana kadar ayakta kalabilirim. Ama doktor dinlenerek yap artık işlerini çok yorma kendini dedi

bu şeker yüklemesini bir türlü anlayamıyorum öyle yapacaklarına normal şekere baksalar da takip etseler zaten genel olarak tatlıyı severiz biz bayanlar

kızlar bende dün gıtmiştim doktora kan şurubu we magnezyum için toz werdi çok ilaç kullanmaya basladım ya kan hapı kulllanamıyodum kabıziıktan dolayı

bunlar için test mi yapıyorlar kan tahlili falan yoksa haftaya göre mi veriyorlar
yoo hiç bi testte yapılmadı kan hapı kabızlok nedeniyle kullanmadığımı söyledim o da surup yazdı geceleride bacaklarıma kramplar giriyodu magnezyum yazdı sıkayete göre yani

bu şeker yüklemesini bir türlü anlayamıyorum öyle yapacaklarına normal şekere baksalar da takip etseler zaten genel olarak tatlıyı severiz biz bayanlar
Vallahi bende anlamdım. Çok da güvenmiyorum bu teste. Ne tesadüfse o gün açlık şekerim de yüksek çıktı ve sonrasında dahiliyeye yönlendirme yaptılar. Şeker ölçüm cihazı falan aldırdılar hep ölçtüm ve yüklemedeki şekerin çok altında çıktı değerlerim

Ben devlette zamanında randevu alamasaydım özelde yaptıracaktım muhakkak.
Ilk hamileliğimdeki detaylıda oğlumun tek böbreği büyük çıkmıştı. Doktor doğumdan sonra ultrasonda bakılmasını önermişti. Çok şükür normal çıkmıştı doğumdan sonra.
Bu gibi durumların önceden tespiti için imkanlar dahilinde gerekli detaylı bence.

Sizle eşinizde olduğu için mi lan uyuşmazlığı iğnesi herkese mi yapıyorlar

Arada bebeğin sertleşip bi yere toplanması mı tonus kaaılmasıymış? Bende de yorulduğum günler oldu taşınırken çok korkmuştum

kizlar bebegimin hareketleri bugun bir tik daha az. forumu cok okuyamiyorm grip cikamiyorm cenazeden dolayi. daha yumusak ve seyrek vuruslari var. korkmalimiyim

Arada bebeğin sertleşip bi yere toplanması mı tonus kaaılmasıymış? Bende de yorulduğum günler oldu taşınırken çok korkmuştum
Bende toplanma olmadı aslında hafif ağrım olmuştu o sabah. Doktor ultrasonda gördü. Bende iyiyim diye kendime dikkat etmiyordum ama yüklenmemek lazım

kizlar bebegimin hareketleri bugun bir tik daha az. forumu cok okuyamiyorm grip cikamiyorm cenazeden dolayi. daha yumusak ve seyrek vuruslari var. korkmalimiyim
hareketlerin ilk hissedildiği zamanlarda oluyormuş daha ileriki haftalarda takip ediliyor tekmeleri diye biliyorum.. bende ilk hissettiğimde yoğundu baya sonra azaldı yine çoğaldı bu durumu doktorlar daha iyi analiz ediyor. ben banu çiftçi birde bir adam vardı adını unuttum onları takip ediyorum tavsiye ederim rahatlatıyorlar

kocamin babasini kaybettk ogunden beri esimin pskolojik durumuyla ugrasiyorm yoksa banu ciftciyi ben de takip ediyordm eskiden. simdi size sormak daha koaly geldi. korkmama gerek yok deglmi arkadaslar

kocamin babasini kaybettk ogunden beri esimin pskolojik durumuyla ugrasiyorm yoksa banu ciftciyi ben de takip ediyordm eskiden. simdi size sormak daha koaly geldi. korkmama gerek yok deglmi arkadaslar
Canım ben de kimi gün çok kimi gün az hissediyorum. Perşembe günü detaylıya girdim. Herhangi bir sorun görülmedi.

Kızlar akşamları sizin karnınız da şişiyo mu? Sabah bakıyorum inmiş, yumuşamış, rahatlamışım. Akşama doğru yine aynısı oluyo. Geriliyo resmen. Rahatsız ediyo. Denedim, yorulmasam da aynı. Taşındım, yorgunluktandır dedim ama artık yerleşme işim de bitti, yine aynı

Gaz gibi bir şey oluyor sabah mide bağırsak boş olduğu için rahatlıyorsundur

Benim de oluyor ama ben yemeklere ve bağırsak şişkinliğine bağlıyorum, sabah uyanıp tuvalete gittikten sonra en inik haline geliyor tekrar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…