Kesinlikle gazdan dolayı. Ben normalde şişkinlik nedir bilmezdim biraz önce karnım o kadar gergindi ki oturamıyordum bile sonra rahatladım şükür. Şimdiden böyleysem dedim hatt
Kızlar akşamları sizin karnınız da şişiyo mu? Sabah bakıyorum inmiş, yumuşamış, rahatlamışım. Akşama doğru yine aynısı oluyo. Geriliyo resmen. Rahatsız ediyo. Denedim, yorulmasam da aynı. Taşındım, yorgunluktandır dedim ama artık yerleşme işim de bitti, yine aynı
kizlar bebegimin hareketleri bugun bir tik daha az. forumu cok okuyamiyorm grip cikamiyorm cenazeden dolayi. daha yumusak ve seyrek vuruslari var. korkmalimiyim
Cnm benim de dün öğlen kedi gibi hareketliyken akşam tek tük oldu. Hatta olmadi gibi.hissedemedim saatlerce. Sabah doktora giderim derken sabah hareketlendiğini farkettim. Sanirim korkmamalısın:) oluyo demekki böyle
Kızlar akşamları sizin karnınız da şişiyo mu? Sabah bakıyorum inmiş, yumuşamış, rahatlamışım. Akşama doğru yine aynısı oluyo. Geriliyo resmen. Rahatsız ediyo. Denedim, yorulmasam da aynı. Taşındım, yorgunluktandır dedim ama artık yerleşme işim de bitti, yine aynı
@Judy_K canım geldim ben
Ben isteyerek bu yaşta evlendim. Eminim senin de kendince sebebin tercihindir. Ama herkes evlenene kadar bebek haberi olana kadar neler neler dedi benim eşim de benle yaşıt kader bizi buluşturdu evlenme kararı aldık. Ben evlenmicem derdim hep şükür şimdi iyi ki diyorum.insanlar sizin neler yaşadığınızı bilmeden yorum yapıyor. Herken kendince derdi sebebi oluyor. Allah güzel yürekli insanlara denk getirsin inşallah
[/Q
Kızlar selam.
hiç kalp çarpıntısı yaşayan oldu mu? Şiddetli şekilde göğsüm ağrıyor sırtıma vuruyor ağrısı birden oldu yarım saate yakındır geçmiyor halim falan gitti anlayamadım boşa telaş da yapmak istemiyorum.
Kızlar selam.
hiç kalp çarpıntısı yaşayan oldu mu? Şiddetli şekilde göğsüm ağrıyor sırtıma vuruyor ağrısı birden oldu yarım saate yakındır geçmiyor halim falan gitti anlayamadım boşa telaş da yapmak istemiyorum.
Kızlar selam.
Kızlar selam.
Tansiyon ve tsh baktır canım, bende de tansiyon düşüklüğü oluyor tansiyon, şeker ve ateş ölçüm cihazları aldım ben. Endokrin de en az haftada 1 tansiyona bak dedi.
Geçen doktora gittiğimde tsh yüksek cıktı benim o zaman çarpıntım oluyodu.
Tansiyon ve tsh baktır canım, bende de tansiyon düşüklüğü oluyor tansiyon, şeker ve ateş ölçüm cihazları aldım ben. Endokrin de en az haftada 1 tansiyona bak dedi.
Geçen doktora gittiğimde tsh yüksek cıktı benim o zaman çarpıntım oluyodu.
Bugün burası aşırı sıcak, ben de bi tuhaf oldum, çarpıntı gibi, halsizlik. Cacık yapıp yedim iyi geldi bana da. Yemek bile istemedi canım. Sen de mi sıcaktan oldun acaba
Bugün burası aşırı sıcak, ben de bi tuhaf oldum, çarpıntı gibi, halsizlik. Cacık yapıp yedim iyi geldi bana da. Yemek bile istemedi canım. Sen de mi sıcaktan oldun acaba
Yok kuzum sıcaklamadım da uzanıyordum birden kötü oldum. Ama söylemesi ayıp soğuk kahve yapmıştım kendime, kahvesini biraz yoğun yapmışım o dokundu sanırım. Normalde çok alışkınımdır kahveye ama hamileyken azalttım ya o yüzden yada hamilelikten dolayı ağır geldi herhalde
Yok kuzum sıcaklamadım da uzanıyordum birden kötü oldum. Ama söylemesi ayıp soğuk kahve yapmıştım kendime, kahvesini biraz yoğun yapmışım o dokundu sanırım. Normalde çok alışkınımdır kahveye ama hamileyken azalttım ya o yüzden yada hamilelikten dolayı ağır geldi herhalde