2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Cok gecmis olsun insallah en kisa surede atlatirsiniz . Bana da test yapmadilar esim 30 gundur hala negatife donmedi maalesef . Kiminde 15 gunde negatife donerken kiminde 40 gunu buluyormus. Bizde negatife donmesini bekliyoruz sukur o semptom gostermeden atlatti

Bence kesin görürsün artık detaylı zaten 4 boyutlu görmemek imkansız

Benimde uykum çok kalitesizleşti şu hamile yatakları var ortası boşluk onlardan alıp denemek istiyorum size de iyi gelebilir kullananlar çok memnunmuş
Arkama yastık koyuyorum bacak arama koyuyorum ama yok kesinlikle rahatsızsım benimde aklıma geldi almak ama rahat edebilir miyim bilmediğimden boşuna almak da istemedim

Hiçbirşey mi almıyorsunuz canım. Doğunca ne giyecek bebiş ?

Arkama yastık koyuyorum bacak arama koyuyorum ama yok kesinlikle rahatsızsım benimde aklıma geldi akmak ama rahat edebilir miyim bilmediğimden boşuna almak da istemedim

Bu hafta sipariş vereceğim sanırım çünkü sabah sağ tarafımda ağrıyla uyandım acaba üstüne mi yattım diye tedirgin oldum

Çok geçmiş olsun, inşallah artık döner negatife. O pozitif psikolojisi çok kötü gerçekten. Ben Pazar test yaptıracağım, korkuyorum pozitif çıkarsa diye.

Arkama yastık koyuyorum bacak arama koyuyorum ama yok kesinlikle rahatsızsım benimde aklıma geldi akmak ama rahat edebilir miyim bilmediğimden boşuna almak da istemedim
Ben siparis verdim trendyoldan iade ettim canim ici cok bos geldi benm aldigimin inceydi ve dıs kumasi naylon gibiydi bende yastiklarla idare ediyorum sirtima sert bir yastik bacak arama da yumusak bir yastik ama yine de gece tuvalete cok kalkiyorum

Çok geçmiş olsun, inşallah artık döner negatife. O pozitif psikolojisi çok kötü gerçekten. Ben Pazar test yaptıracağım, korkuyorum pozitif çıkarsa diye.
Insallah bize doktor şöyle dedi 17 gun sonunda pozitif ciksa bile negatife donmus sayiyoruz biz sizi dediler cunku esimde hic bir semptom yoktu ölü hücrelerin vucuttan atilmasi bünyeye gore degisirmis ama esim hala izole olmaya calisiyor ama mecbur yine de cikiyor odadan cunku dusuk tehlikem var maskeyle geziyor evde agir isleri o yapiyor . Insallah negatife donersiniz bir an once

Aaa çok geçmiş olsun. Nasıl belirti verdi. Evde mi atlatıyorsun

Bana da ilçe sağlık dedi ki, 14 gün diye bir sınırınız yok, iki negatif görmeden cikmayacaksin dedi

Bana da ilçe sağlık dedi ki, 14 gün diye bir sınırınız yok, iki negatif görmeden cikmayacaksin dedi
Herkes kafasina gore bse soyluyor inan ki bizi her arayan baska bir sey soyledi kimi bulastiriciligi kalmiyormus oyle dedi kimi cik normal hayatina don dedi biz yine de tedbirliyiz cikmiyoruz disari islerini ben halletmeye calisiyorum market vs cunku kimsemiz yok getir den soyluyoruz o genelde odada evde mecbur kalirsa maskeyle cikiyor . Hastalik kismini da gectim psikolojik olarak insani bitiriyor

Doktorunla konustun mu bana c vitamini basladi ne olur ne olmaz diye
Evet herkes farklı şey söylüyor, sorularıma bazen cevap alamıyorum. Doktorumla görüştüm multivitamine devam dedi, bol su içiyorum, öksürüğü sadece su hafifletiyor , 5-6litre içiyorum günlük.

Başta eşimin iş arkadaşı yüklü bir alışveriş yaptı sağolsun, şimdi migros sanal, Yemeksepeti nin market kısmı filan idare ediyoruz. Birkaç komşu soruyor ihtiyaç var mı diye daha demedik onlara.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…