2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Bana bir kac doktor zeki sahinoglunu onerdi belki anlasmalari vardir bilemyorum netten de baktim arastirdm zeynep kamilde calismis uzun zaman ona gitmeye karar verdik iki bebege 800 dediller canim .evet insanin kafasi cok karisiyor
ben de sorayım canım madem öyle. sağol

E
Başta eşimin iş arkadaşı yüklü bir alışveriş yaptı sağolsun, şimdi migros sanal, Yemeksepeti nin market kısmı filan idare ediyoruz. Birkaç komşu soruyor ihtiyaç var mı diye daha demedik onlara.
Esinde var mi sıkıntı peki test sonucunu unutmazsan bana yazar misin ? Sunu da soyleyeyim esime test bile yapmayackalrdi ikinci kere cunku temiz sayiyorlarmis ne sacma . Is yeri ozellikle negatifi gormeden ise baslatmiyor hakli olarak . Doktor bize poztif gelirse sasirmayin demisti ikinci kez beklenen bse cunku demisti

isim isim yazmış herkes, kimin yaptığı bu kadar önemli mi meşhur mu bu kişiler?
Ahmet Gül e Tavsiye üzerine gitmiştik memnun kaldık. Bu sefer doktorum 3 isim verdi onları aradım aytül hanım hem daha uygun fiyatlı hemde yorumları iyiydi. 5 ağustosta randevum

benim akıllı ebe yapmadı aşı 6 yıl olmuştu ilk cocugumu doguralı unuttu mu acaba
Aslında takibini onlar yapıyor. Benimki ta en başından beri aşıyı söyleyip duruyodu canım. Doktoruma sormam için hatırlatıyordu. Hatta şehir dışındayım ben yine aradı naptın diye. Dr vurulabilirsin deyince vurdurup haber verdim ona da.

Ahmet Gül e Tavsiye üzerine gitmiştik memnun kaldık. Bu sefer doktorum 3 isim verdi onları aradım aytül hanım hem daha uygun fiyatlı hemde yorumları iyiydi. 5 ağustosta randevum
Ben de araştırayım madem bu isimlerden birine randevu alayım. geç kalacağım diye korkuyorum

Bilmiyordum bunu ben olsam dayanamam telaşa kapılırım doğunca bebeğe ne giydireceğim diye. Günde birkaç kere değişecek bir de kusacak bezi taşacak vs hepsini temiz giydirmek lazım hele de şu korona zamanı yıkamamak daha tehlikeli geliyor bana. En azından hastane çıkışlarını ilk günlerde kullacağı eşyalarını hazır tutmak lazım bence hem yavaş yavaş alınca indirim kovalamak bütçe hesabı yapmak da kolay oluyor

Kızlar paketli dondurma yiyor musunuz acaba? Yiyesim geliyor ama emin de olamiyorum
Ye canım ye. Bulantılarımın olduğu zaman doktorum dondurma yememi önermişti bol bol. Hem de faydalı demişti.
Benim de birkaç yerde okuduğumdan anladığım oyle canım. 32 den son üç haftaya kadar çalışmamız gerekiyormuş doğum sonrasına ekletmek için.

maşallah canım gözün aydın sağlıkla gelsin kızçen inşallah. Perinatolog daha mantıklı canım bence.

canım bence doğumdan sonra alınmıyordur ya, emin misin? zor olur öyle olduğunu sanmıyorum, bir danış istersen büyüklerine.. :)

Yıkamak demişken, aldığımız kıyafetleri bebişlerimize yıkadıktan sonra mı giydircez yoksa böyle yepisyeni mi?
Yıkanması gerekiyor canım. Tekstilde dikilirken ve mağazalarda yerlerde sürünüyor çünkü. Ben kendi kiyafetlerimi bile yıkamadan giyemiyorum. Kokuyor bana. Alışverişini tamamlayınca topluca yıkarsın

Ben başta gittim özelde yaptırdım, devlet yapmıyor diyorlar, tabiki yazarım sonucumu, karantinadan çıkınca eşimle oğlum da yaptıracak inşallah, eşim de biraz kas ağrısı oldu, bence bulaştı ona da

Ben 20. Haftadayım ama hala daha çok az hissediyorum. Günde 1-2 defa 24 ten sonra sıklaşıyor diyorlar bazılarının ama bekliyorum bakalım.
Canım ben de gece yatıp uzandığımda ve bazen otururken ve çok nadir ayaktayken hissediyorum. Bunlar da çok sık değil yani. Gün içinde 1 ya da en fazla 2 kere. Ama gece yattığımda her gün hissediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…