Günler de geçmek bilmedi 1 ay geçti şu son 3 gün aylar gibi uzun geldi bana perşembe bian önce gelse ya bebişimi en son 16 haftalıkken gördüm özledim de sıpamı
Bana bir kac doktor zeki sahinoglunu onerdi belki anlasmalari vardir bilemyorum netten de baktim arastirdm zeynep kamilde calismis uzun zaman ona gitmeye karar verdik iki bebege 800 dediller canim .evet insanin kafasi cok karisiyor
Başta eşimin iş arkadaşı yüklü bir alışveriş yaptı sağolsun, şimdi migros sanal, Yemeksepeti nin market kısmı filan idare ediyoruz. Birkaç komşu soruyor ihtiyaç var mı diye daha demedik onlara.
Esinde var mi sıkıntı peki test sonucunu unutmazsan bana yazar misin ? Sunu da soyleyeyim esime test bile yapmayackalrdi ikinci kere cunku temiz sayiyorlarmis ne sacma . Is yeri ozellikle negatifi gormeden ise baslatmiyor hakli olarak . Doktor bize poztif gelirse sasirmayin demisti ikinci kez beklenen bse cunku demisti
Ahmet Gül e Tavsiye üzerine gitmiştik memnun kaldık. Bu sefer doktorum 3 isim verdi onları aradım aytül hanım hem daha uygun fiyatlı hemde yorumları iyiydi. 5 ağustosta randevum
Günler de geçmek bilmedi 1 ay geçti şu son 3 gün aylar gibi uzun geldi bana perşembe bian önce gelse ya bebişimi en son 16 haftalıkken gördüm özledim de sıpamı
Aslında takibini onlar yapıyor. Benimki ta en başından beri aşıyı söyleyip duruyodu canım. Doktoruma sormam için hatırlatıyordu. Hatta şehir dışındayım ben yine aradı naptın diye. Dr vurulabilirsin deyince vurdurup haber verdim ona da.
Ahmet Gül e Tavsiye üzerine gitmiştik memnun kaldık. Bu sefer doktorum 3 isim verdi onları aradım aytül hanım hem daha uygun fiyatlı hemde yorumları iyiydi. 5 ağustosta randevum
Biz önceden almayız bebek gelince alırız kıyafetleri. İnanç meselesi. Hep öyle yapmışlar büyüklerimiz. Ama bebiş geldi diyelim, ne zaman yıkanacak o kıyafetler de kuruyacak da ütülenecek şimdi onun fikri aldı beni bak
Bilmiyordum bunu ben olsam dayanamam telaşa kapılırım doğunca bebeğe ne giydireceğim diye. Günde birkaç kere değişecek bir de kusacak bezi taşacak vs hepsini temiz giydirmek lazım hele de şu korona zamanı yıkamamak daha tehlikeli geliyor bana. En azından hastane çıkışlarını ilk günlerde kullacağı eşyalarını hazır tutmak lazım bence hem yavaş yavaş alınca indirim kovalamak bütçe hesabı yapmak da kolay oluyor
Kizlar sizlere bir sorum olacak. 24-32.haftalarda idari izinli olacağız. 32. Haftadan sonraki 8 haftalık dönemde çalışabilir raporu alip son 3 haftaya kadar çalışabiliyor muyuz. Yoksa mecburi bir sekilde 32-40 arasında da izinli mi olmak zorundayız
Biz önceden almayız bebek gelince alırız kıyafetleri. İnanç meselesi. Hep öyle yapmışlar büyüklerimiz. Ama bebiş geldi diyelim, ne zaman yıkanacak o kıyafetler de kuruyacak da ütülenecek şimdi onun fikri aldı beni bak
Yıkanması gerekiyor canım. Tekstilde dikilirken ve mağazalarda yerlerde sürünüyor çünkü. Ben kendi kiyafetlerimi bile yıkamadan giyemiyorum. Kokuyor bana. Alışverişini tamamlayınca topluca yıkarsın
Esinde var mi sıkıntı peki test sonucunu unutmazsan bana yazar misin ? Sunu da soyleyeyim esime test bile yapmayackalrdi ikinci kere cunku temiz sayiyorlarmis ne sacma . Is yeri ozellikle negatifi gormeden ise baslatmiyor hakli olarak . Doktor bize poztif gelirse sasirmayin demisti ikinci kez beklenen bse cunku demisti
Ben başta gittim özelde yaptırdım, devlet yapmıyor diyorlar, tabiki yazarım sonucumu, karantinadan çıkınca eşimle oğlum da yaptıracak inşallah, eşim de biraz kas ağrısı oldu, bence bulaştı ona da
Canım ben de gece yatıp uzandığımda ve bazen otururken ve çok nadir ayaktayken hissediyorum. Bunlar da çok sık değil yani. Gün içinde 1 ya da en fazla 2 kere. Ama gece yattığımda her gün hissediyorum.