2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Ha anladım canım evin girişi yani ön kısmı evin. Yok benim odam 3.katta.. balkon da orda. O yüzden korkuyoruz canım. Anca bahçede.
Sence bahçede neden korkar ki kalbi pırpır edecek kadar?
Korkması normal canım daha küçük dışarıda kalmaya alışkın olmadıgı için aslında rahatlıkla içeri girip çıkabileceği şekilde olsa belki o zaman rahat eder

Korkması normal canım daha küçük dışarıda kalmaya alışkın olmadıgı için aslında rahatlıkla içeri girip çıkabileceği şekilde olsa belki o zaman rahat eder
O zaman da ben pek güvenemiyorum canım
Çünki patileri kirleniyor. Kirli kirli eve sokamam. Bi kaç kez eve alınca duş aldırdım sonra bi arkadaşım dedi kedilere sık sık duş aldırılmaz diye. Ondan onu da yapmıyorum artık.
Bahçeye alışacak mecbur

Aynen duş aldırma sık sık sadece partilerini sil yeterli onlar zaten yalayarak kendilerini temizliyorlar

Hemoroid sorunu yasayan var mi?

Geçmiş olsun canımm inşallah sıkıntısız atlatırsın

Çok geçmiş olsun. IInşallah ilerlemez daha fazla. Allah şifa versin

Çok geçmiş olsun canım, Allah şifa versin inşaallah umarım en kısa zamanda iyilesirsin.

Köye gidince bol bol toplayıp getiricem bende. atılıyor mu ki buzluga ? çok severim taze taze yemeyi çok faydalı bir bitki
Çok az haşlayıp atabilirsin buzluga kurutuyorlarda bazı bolgelerde

Hemoroid sorunu yasayan var mi?
Ben başından beri çok sorun yaşadım duphalac şurup kullanıyordum şimdi ona hiç gerek kalmadı hergün magnezyum tablet içiyorum tadı çok kötü olsada. çok düzene girdi. İlerleyen süreçte kramplar için de kullanılıyormuş zaten

Oyyy kıyamam dikkat et canım gelmiş geçmiş olsun bi daha olmasın

Slm kızlar ben komşu gurubtan ama büyük ihtimal aralık annesi olucam ayrıntili ultrasonu naptiniz istanbul avrupa yakasında onerebileceginiz Dr ve fiyatları ne kadar
Canım özel güngören hastanesi 350 tl gebe harıc kımseyı almıyor içeri . Meltem hastanesi 300 tl ama renkli degılmıs siyah ultrason . Ben dr Ali ekizden randevu alıcam 550 tl ama işinde cok ünlü bi doktor bide eşimi de alıcak içeriye . Medicine bagcılar a gıdıyorum normalde orası 600 tl istedi .

Dr un seni muayne ederken usg de olcuyordur canım rahat ol panik yapma :) Allah korusun öyle bir duurm olsa mesela alttan kesin ölçüm yapılıyor

Selam kızlar dün gittik detaylı usg yapıldı çok şükür herşey yolunda. 350 gr bir yakışıklı bırakıyorum şuraya aliriz maşallah
Çok güzel duygular rabbim dileyen isteyen herkese nasip etsin sağlıkla hayırla inşallah.
Ilk önce yine pipiyi gösterdi benim ki doğunca edep dersi vericem
Hareketli kıpır kıpır dedi evet dedim maşallah durmuyor
Ilk dogum benim erken olduğu için şimdi tedbirli gidiyoruz haftalık iğneye devam vitaminler de devam
Inşallah sağlıcakla kavuşalım müminlerimize vaktiyle... ☺
Bu arada iyi bir perinatolog gittim detaylı için. Sağa sola yatma konusunu sordum bende. Nasıl rahat ediyorsan öyle yat dedi. Bebek sıkışmaz merak etme dedi sen rahat edersen oda rahat eder dedi

Benim eşim gelemez işinden dolayi devleti bi deniyecem bakalım olmazsa özel giderim aslında diğer çocuklarıma yaptirmadim ama yaş faktörü olunca endiseliyim

Maşallah nerde çektirdi çok güzel bi foto olmus

benmde gecenlerde ole olmstu. cok ayakta durunca icinde durduklari sivi sallaniyormus bebislerde uyuyormus sallaninca oyel okumustm byerde

cok gecçmiş olsun canım yaa gebelikten dolayımıymış peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…