2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
valla biyerde ole okumustum cnm
hmmmm şu saate kadar uyudum ya arada uyandım kısa süreli ortada dolandım ama geri yattım meger ne çok ihtiyacım varmış uykuyaaaa 7 günlük iznimi hep uyuyarak geçiriyorum sersem gibiyim çalışırken bi iki j
hareket ediyomuşum iş yerinde bile tuwalette uyuyodum 10 dk 20dk falan

ben uyuyamiyorm izmir cok sicak. bide yarndan itibaren evde tek kalmaya baslicam esim annesnin yanina gecicek bu hafta kp vefatindan oturu. yaninda teyzeleri kaliyordu bu hafta evine gdince esim gecicek yanina

Ayy çok güzel maşaAllah
cok gecçmiş olsun canım yaa gebelikten dolayımıymış peki
Evet canım gebelikte çıkabiliyormuş bu sorun

Normalde hemoroidim yok ama bu ara kabızlıktan dolayı ağrım oluyor o bölgede
benim eskiden de ara ara olurdu ama kabizligim yok kisir yemistim gecenlerde o dokunuyor bana ondan oluyor. Bi ilacim var ondan 2 gun icerdim gecerdi ama simdi icemiyorumda cok kotuyum kanadi hatta bugun. Yarin doktoru arayip o ilaci icebilir miyim diye sorucam.

Ayyy maşallah şu tatlışlığa bak yaaa dudaklara bak annesiii maşallah yakışıklıya. Sağlıkla gelsin de inşallah bakmalara doyama
Kime benziyoo??

bi cozumun var mi canim doktoruna danismis miydin?
Bu çarşamba kontrolüm var o zaman sorucam ama oturma simidim vardı şu içi boş olanlardan ona oturuyorum birde kayısı tüketmeye çalışıyorum sanırım gyno feron kullanıyorum o yaptı bana

Bu çarşamba kontrolüm var o zaman sorucam ama oturma simidim vardı şu içi boş olanlardan ona oturuyorum birde kayısı tüketmeye çalışıyorum sanırım gyno feron kullanıyorum o yaptı bana
okuduguma gore hamilelikte zaten hemoroid cok oluyormus canim ilaclrinda etkisi vardir tabiki

Maaşallah subhanallah iyi haberler almana çok sevindim. Rabbim tamamına erdirsin inşaallah

Çok geçmiş olsun, inşallah sıkıntı yaşamadan atlatırsın. Hamilelikte hiç olmayacak sorunlar çıkıyor, doğumdan sonra geçiyor. İnşallah doğuma kadar sorun olmaz

Kızlar bu dönemde alerji yaşayanlar var mı aranızda? Benim alerjik astımım var polen mevsiminde güneşin de etkisiyle ellerimde küçük kabarcıklar çıkıyor. Geçen sene tam çıkarken kortizonlu kremimi sürüyordum artmadan geçiyordu ama hamilelikten mi ilaç süremediğim için mi bilmiyorum bu sene çok fena oldular, kaşımaktan ellerim parçalanıyor artık güneşe çıkamıyorum bunun yüzünden

Çok Geçmiş olsun çok zor oluyor önceden bende yaşadım merhem kullanıyordum İyi geliyordu

valla ben dogrumu yapiorm blmirom ama o demir ilacini kullandgmda beni de kabiz yapio 2 3 gun icip 2 3 gun ara veriyorm sindirimim kendine gelsn diye
Bende öyle yapıyorum 7 gün içmiyorum haftada 4 gün içiyorum vitaminlerimi de öyle hergün hepsini almıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…