2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Geçmiş olsun canım inşaAllah düzelir bir an önce
Çok geçmiş olsun, inşallah sıkıntı yaşamadan atlatırsın. Hamilelikte hiç olmayacak sorunlar çıkıyor, doğumdan sonra geçiyor. İnşallah doğuma kadar sorun olmaz
İnşaAllah canım
Benim egzamam var ve kortizonlu krem dışında hiçbir şey geçirmiyor ilk 3 ay kullanmadım bu aralar haftada bir sürüyorum çok az olmak şartıyla

Sıcak iyi geliyordu sanırım. Bende doğumdan sonra bir ara olmuştu. Gerçekten çok zor birşey. Kabız da ishal de yaramıyor hemoroide

Ayyy maşallah şu tatlışlığa bak yaaa dudaklara bak annesiii maşallah yakışıklıya. Sağlıkla gelsin de inşallah bakmalara doyama
Kime benziyoo??
Bence ablası ablasının 21w de var böyle fotosu çene falan aynı
Amin cümlemiz inşallah canim
Ah ne pozlar verdi eşimde tam o anı yakalamış video ✌
Sağlıcakla vaktiyle gelsin inşallah

Benim eşim gelemez işinden dolayi devleti bi deniyecem bakalım olmazsa özel giderim aslında diğer çocuklarıma yaptirmadim ama yaş faktörü olunca endiseliyim
Bende diğer testlerı yaptırmadıgım için doktorum mutlaka yaptır dedi . Eş konusu sıkıtnı degılse en uygunu ozel gungören hastanesi 350 ₺ .

ben uyuyamiyorm izmir cok sicak. bide yarndan itibaren evde tek kalmaya baslicam esim annesnin yanina gecicek bu hafta kp vefatindan oturu. yaninda teyzeleri kaliyordu bu hafta evine gdince esim gecicek yanina
basın saolsun canım belki tek kaldığında rahat edersin eşlerin istekleri bitmyo malum

duphalac Bendede işe yaramadı bende kan ilacını kesmiştim doktor kızdızaten bacaklarımda kramp oluyo geceleri kan şurubu yazdı bide aynı o magnezyum tozdan werdi baya farketti sorunum kalmadı kabızlıkla heleki ac karnına içtiginde daha bi etki ediyo

Bende çok sıkıntı yaşıyordum erik marmelat bulabilirsen tüket faydasını gördüm

Günaydın

Magnezyum kullanmaya başlayanlar sizinki de böyle çok mu şekerli ?

Yani bunu ilaç niyetine içiyoruz sonuçta içine niye bu kadar tatlandırıcı koyarlar anlamadım bildiğiniz şerbet içiyorum ya hemen bitse de başka marka filan alsam hepsi böyle değildir inşallah.

Ben şekerli olmasın diye tablet istedim.

Bende diğer testlerı yaptırmadıgım için doktorum mutlaka yaptır dedi . Eş konusu sıkıtnı degılse en uygunu ozel gungören hastanesi 350 ₺ .
Aynen bende yaptirmadim burayı tavsiye üzerine mı buldun yoksa rast gelemi

Canım bende 1-2 aydır var nerdeyse. Hiç elimde böyle şeyler çıkmazdı. Benim de alerjik astımım var. İşaret parmağımla orta parmağımın arasında kalan kısım var ya orası kaşındı çok fena cildim kurudu sandım. Sonra baktım kabarcıklar çıkıyo. Daha çok kaşındırdı. Doktorum bi krem adı söyledi onu kullanıyorum şu an iyi ama bazen elim suda kalınca ya da bilmiyorum neden ama arada kaşınıyo yani tam geçmiyor.

Bence ablası ablasının 21w de var böyle fotosu çene falan aynı
Amin cümlemiz inşallah canim
Ah ne pozlar verdi eşimde tam o anı yakalamış video ✌
Sağlıcakla vaktiyle gelsin inşallah
Oy oy ablasına mı çekmiş minik oğluş maşallah canım. İnşallah hepimiz sağsalim kavuşalım yavrularımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…