benim eskiden de ara ara olurdu ama kabizligim yok kisir yemistim gecenlerde o dokunuyor bana ondan oluyor. Bi ilacim var ondan 2 gun icerdim gecerdi ama simdi icemiyorumda cok kotuyum kanadi hatta bugun. Yarin doktoru arayip o ilaci icebilir miyim diye sorucam.
Çok geçmiş olsun, inşallah sıkıntı yaşamadan atlatırsın. Hamilelikte hiç olmayacak sorunlar çıkıyor, doğumdan sonra geçiyor. İnşallah doğuma kadar sorun olmaz
Kızlar bu dönemde alerji yaşayanlar var mı aranızda? Benim alerjik astımım var polen mevsiminde güneşin de etkisiyle ellerimde küçük kabarcıklar çıkıyor. Geçen sene tam çıkarken kortizonlu kremimi sürüyordum artmadan geçiyordu ama hamilelikten mi ilaç süremediğim için mi bilmiyorum bu sene çok fena oldular, kaşımaktan ellerim parçalanıyor artık güneşe çıkamıyorum bunun yüzünden
benim eskiden de ara ara olurdu ama kabizligim yok kisir yemistim gecenlerde o dokunuyor bana ondan oluyor. Bi ilacim var ondan 2 gun icerdim gecerdi ama simdi icemiyorumda cok kotuyum kanadi hatta bugun. Yarin doktoru arayip o ilaci icebilir miyim diye sorucam.
Bence ablası ablasının 21w de var böyle fotosu çene falan aynı
Amin cümlemiz inşallah canim
Ah ne pozlar verdi eşimde tam o anı yakalamış video ✌
Sağlıcakla vaktiyle gelsin inşallah
Benim eşim gelemez işinden dolayi devleti bi deniyecem bakalım olmazsa özel giderim aslında diğer çocuklarıma yaptirmadim ama yaş faktörü olunca endiseliyim
ben uyuyamiyorm izmir cok sicak. bide yarndan itibaren evde tek kalmaya baslicam esim annesnin yanina gecicek bu hafta kp vefatindan oturu. yaninda teyzeleri kaliyordu bu hafta evine gdince esim gecicek yanina
Ben başından beri çok sorun yaşadım duphalac şurup kullanıyordum şimdi ona hiç gerek kalmadı hergün magnezyum tablet içiyorum tadı çok kötü olsada. çok düzene girdi. İlerleyen süreçte kramplar için de kullanılıyormuş zaten
duphalac Bendede işe yaramadı bende kan ilacını kesmiştim doktor kızdızaten bacaklarımda kramp oluyo geceleri kan şurubu yazdı bide aynı o magnezyum tozdan werdi baya farketti sorunum kalmadı kabızlıkla heleki ac karnına içtiginde daha bi etki ediyo
Magnezyum kullanmaya başlayanlar sizinki de böyle çok mu şekerli ?
Yani bunu ilaç niyetine içiyoruz sonuçta içine niye bu kadar tatlandırıcı koyarlar anlamadım bildiğiniz şerbet içiyorum ya hemen bitse de başka marka filan alsam hepsi böyle değildir inşallah.
Magnezyum kullanmaya başlayanlar sizinki de böyle çok mu şekerli ?
Yani bunu ilaç niyetine içiyoruz sonuçta içine niye bu kadar tatlandırıcı koyarlar anlamadım bildiğiniz şerbet içiyorum ya hemen bitse de başka marka filan alsam hepsi böyle değildir inşallah.
Kızlar bu dönemde alerji yaşayanlar var mı aranızda? Benim alerjik astımım var polen mevsiminde güneşin de etkisiyle ellerimde küçük kabarcıklar çıkıyor. Geçen sene tam çıkarken kortizonlu kremimi sürüyordum artmadan geçiyordu ama hamilelikten mi ilaç süremediğim için mi bilmiyorum bu sene çok fena oldular, kaşımaktan ellerim parçalanıyor artık güneşe çıkamıyorum bunun yüzünden
Canım bende 1-2 aydır var nerdeyse. Hiç elimde böyle şeyler çıkmazdı. Benim de alerjik astımım var. İşaret parmağımla orta parmağımın arasında kalan kısım var ya orası kaşındı çok fena cildim kurudu sandım. Sonra baktım kabarcıklar çıkıyo. Daha çok kaşındırdı. Doktorum bi krem adı söyledi onu kullanıyorum şu an iyi ama bazen elim suda kalınca ya da bilmiyorum neden ama arada kaşınıyo yani tam geçmiyor.
Bence ablası ablasının 21w de var böyle fotosu çene falan aynı
Amin cümlemiz inşallah canim
Ah ne pozlar verdi eşimde tam o anı yakalamış video ✌
Sağlıcakla vaktiyle gelsin inşallah