2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Benimle aynı haftalarda olan kızlar. Akıntınız var mı?
Benim süt beyazı akıntım var yoğunlaşıyor bazen. Garip bi kokusu da var. İğrenç değil de kendine has bir koku.
Sizin de öyle mi?

Benim süt beyazı akıntım var yoğunlaşıyor bazen. Garip bi kokusu da var. İğrenç değil de kendine has bir koku.
Sizin de öyle mi?
Bende de oluyor canım özellikle ayakta çok durdugum zamanlar fazla hareket edince artıyor dedigin gibi akıntı ama normal yani rengi degişik olmadıgı kötü kokmadıgı sürece sorun yok

Sizin de öyle mi?
Evet var canım. Beyaz akıntı. Benim her zaman oluyor akıntı. Doktora da söyledim normal dedi.

Sizin de öyle mi?
Benim akıntım hep var canım, hamilelikten önce de, şimdi de devam ediyor

Sizin de öyle mi?
Canım aynı sorun bende de var . Sureklı iç çamasırımı degısmek zorunda kalıyorum bide uyumadan once dus almazsam rahat edemıyorum . Bazen ıslak oluyor su degmıs gbi bazen beyaz . O kokuyu sorma

Evet o ağrılar bende de oldu canım. Ben 14 kilo almıştım hamileliğimde. Sen çok kilo aldım demiştin belki o seni zorlamıştır
belkide kilodandı canım 40 kilo almıştım bu kızdada şimdiden 12.5 kilo aldım bakalım hayırlısı amaan saglıklı olsunda eşim şimdiden koşu bandını aldı nasipse yaza kadat toplarım kendımi rabbim ne gösterir bilmiyorum ama en az 5 yıl baska bebe yok spiral taktırıcam

wıy ben şimdiden yatakta dönemiyorum hemen yoruluyorum

Bende de oluyor canım özellikle ayakta çok durdugum zamanlar fazla hareket edince artıyor dedigin gibi akıntı ama normal yani rengi degişik olmadıgı kötü kokmadıgı sürece sorun yok
Evet canım ayakta çok olduğum zamanlar yoğunlaşıyor. Neyseki beyaz.
Karnının alt kısmında sertleşme oluyor mu senin de ayakta çok durdugunda?

Evet var canım. Beyaz akıntı. Benim her zaman oluyor akıntı. Doktora da söyledim normal dedi.
Benim sarı yeşil arasıydı geçen ay. Doktorum fitil yazdı 3 gün kullandım tamamen geçti kupkuruydum. Bi kaç gün önce başladı bu akıntı olayı canım. Oh normal dediyse sorun yok o zaman

Benim akıntım hep var canım, hamilelikten önce de, şimdi de devam ediyor
Benim hamilelikten önce oluyordu yumurtlama döneminde falan. Ama şimdi olunca merak ettim normal mi diye. Bide kendine has kokusu var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…