Benimle aynı haftalarda olan kızlar. Akıntınız var mı?
Benim süt beyazı akıntım var yoğunlaşıyor bazen. Garip bi kokusu da var. İğrenç değil de kendine has bir koku.
Sizin de öyle mi?
Benim süt beyazı akıntım var yoğunlaşıyor bazen. Garip bi kokusu da var. İğrenç değil de kendine has bir koku.
Sizin de öyle mi?
Bende de oluyor canım özellikle ayakta çok durdugum zamanlar fazla hareket edince artıyor dedigin gibi akıntı ama normal yani rengi degişik olmadıgı kötü kokmadıgı sürece sorun yok
Sizin de öyle mi?
Sizin de öyle mi?
Sizin de öyle mi?
Canım aynı sorun bende de var . Sureklı iç çamasırımı degısmek zorunda kalıyorum bide uyumadan once dus almazsam rahat edemıyorum . Bazen ıslak oluyor su degmıs gbi bazen beyaz . O kokuyu sorma
belkide kilodandı canım 40 kilo almıştım bu kızdada şimdiden 12.5 kilo aldım bakalım hayırlısı amaan saglıklı olsunda eşim şimdiden koşu bandını aldı nasipse yaza kadat toplarım kendımi rabbim ne gösterir bilmiyorum ama en az 5 yıl baska bebe yok spiral taktırıcam
Canım bundan sonra hızla büyüycek inşallah göbüşümüz 6.aya girdik.
Bizde hamileler için böyle bi laf var " 6 ayda 1 karış, 1 ayda 6 karış" diye. Yani inşallah bundan sonra göbüşümüzü tanıyamıycaz
Bende de oluyor canım özellikle ayakta çok durdugum zamanlar fazla hareket edince artıyor dedigin gibi akıntı ama normal yani rengi degişik olmadıgı kötü kokmadıgı sürece sorun yok
Benim sarı yeşil arasıydı geçen ay. Doktorum fitil yazdı 3 gün kullandım tamamen geçti kupkuruydum. Bi kaç gün önce başladı bu akıntı olayı canım. Oh normal dediyse sorun yok o zaman