2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Canim dun bende vuruldum bi sure hissetmedim atesim bi sira yukseldi sonra dustu bugun aktif olarak hissediyorum duz yatip karnini ovala aile hekimin daha yakinsa bebegin kalp atisina bakiyolar oraya gidebilirsin dun benimkine baktiktan sonra ignemi vurdular .

Benim basladi gibi ama iki uc gundur ev tasimamla berbaber yoruluyorum . Benim tansiyonumda inis cikislar oluyo buda gebelikte istenmedik biseymis tuzlu yemememe ragmen stres yorunluk etkiliyo bol su icmem onerildi ayaklarini yularda tut .

Bende dün iğneyi vuruldum arabaya bindim resmen taklalar attı içerde sonra hafifledi hareketleri. Dün ateşim falanda olmadı ama akşam takip ettim hareketlerini normalde çok net hissediyordum yani dışarıdan bile hissediliyor artık ama yani böyle hafif hafif hareketleri var güçlü değil. Bu sabahta kahvaltıdan bi yarım saat sonra yine hafif şekilde hissettim ama güçlü olmasına alıştığım için tedirgin oldum acaba pozisyondan kaynaklı mı hafif hissediyorum bilemedim canım Aile hekimim eski oturduğum ilçede yeni yere taşımadım o yüzden uzak kalıyor ama buradaki sağlık ocağına gitsem bakmazlar mı acaba? Niye bilmiyorum ama tedirginim hala

Canim durumu anlatirsin misafir girisinden bile bakiliyo biliyorum en azindan sansini dene kiracaklarini dusunmuyorum iki dklik zaten doktorluk bisey yok yanindaki asiyi vuran hemsire bakti bana normalde cok zor duyuluyomus ama benim baya duyuldu 140 larda filandi ben zaten hareketleri daha yeni yeni hissediyorum böyle sanki gaz baloncuklari gibi oluyo net hissediyorum cok sukur. Dun cok kalabalikti iste benimde ani stresten tansiyonum yukseliyo oda zehirlenmeye kadar gidiyomus o yuzden takip ediyorum bol su icip

Hmm anladım cnm. Vallahi bende çok dikkat edemiyorum ilk aylar çok bulantım oldu. Şimdi acısını çıkarıyorum. Arada gece canım birşeyler çekerse süt falan içip yatıyorum daha çok alırım yoksa

Çalışıyor musun Cnm ? Hareketsizlik sebep oluyor sanırım

Bebeğin pozisyonuyla alakalı olabilir canım. Her zaman çok net hissetmeyebilirsin. Ayakları içeri doğrudur belki ya da aşağı doğru da olabilir. Ama için rahat etmezse danış. Sağlık Ocağı sadece kalp atışını dinleyebilir. Sen zaten hafif hissediyorum diyorsun

Çok geçmiş olsun canım Dediğin gibi rica edeyim bakayım olmadı yarın kendi hekimime giderim. Hem belki akşama düzelir Sağsağlim kucağımıza alalım inşallah bebeklerimizi böyle tedirgin olduğumuz günler geçsin gitsin bi an önce

Evet olabilir canım normalde göbeğimin ortasında sağda, solda falan çok net hissediyordum ama şimdi daha aşağıda kasıklarıma doğru ve daha hafif hissediyorum hareketlerini. Çok şükür az hissetsem de hareketleri var ama herhalde pozisyon değiştirdi o yüzden net hissedemiyorum. Ben normalde aşıdan hep tedirgin olurum herhangi bir komplikasyon oluşur mu diye dün de aşı olunca tedirgin oldum belki o tedirginliğim de bebeğime geçti onu da strese sokmuş olabilirim

Bence de olabilir canım

Hayır canım izindeyim. 11.haftada kanamam olduğundan beri hareketsizim hareketsizlikten birden hareketlenince mi oldu acaba
Çok aşırı bir ödem varsa doktoruna danışabilirsin canım. Bende ilk hamileliğimde oluyordu ama oturarak çalışıyordum bütün gün ayaklarım aşağı doğrudu tansiyonum da normaldi aşırı tuzlu da tüketmiyordum. Onun etkisi olduğunu düşünüyorum çünkü şu an hiç ödemim yok

Yarın kontrolüm var sorucam. Ama dün 4 5 saat kadar salık durdu arabada bi de gezmeye gittik ona bağlıyorum hava da sıcaktı inşallah ondandır. Bakalım doktor yarın ne dicek. Valla analık fenalık ya

Insallah canim ama her an hisedilmemesi normal zaten suan 6 saat filan uyanik kalabiliyolarmis oda en fazla tabi

Maşallah yaa benim de göbüş baya çıktı
Canım bundan sonra hızla büyüycek inşallah göbüşümüz 6.aya girdik.
Bizde hamileler için böyle bi laf var " 6 ayda 1 karış, 1 ayda 6 karış" diye. Yani inşallah bundan sonra göbüşümüzü tanıyamıycaz

Selam kızlar
Kilolar ne durumda
Ben toplam 5 kilo almışım bile
Ben 2 aydir annemlerin yanındayım burda kontrole gidiyorum 3 haftada 1 kilo almışım. Evimdeki tartıya göre 5 kilo almışım ama tartı farkından bence. Hiç hissetmiyorum bu kadar kilo aldığımı.

ben esimin tshirtlerine sulanmaya basladim simdiden. Arada onunkilerden giyiyorum rahat diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…