belkide kilodandı canım 40 kilo almıştım bu kızdada şimdiden 12.5 kilo aldım bakalım hayırlısı amaan saglıklı olsunda eşim şimdiden koşu bandını aldı nasipse yaza kadat toplarım kendımi rabbim ne gösterir bilmiyorum ama en az 5 yıl baska bebe yok spiral taktırıcam
Canım aynı sorun bende de var . Sureklı iç çamasırımı degısmek zorunda kalıyorum bide uyumadan once dus almazsam rahat edemıyorum . Bazen ıslak oluyor su degmıs gbi bazen beyaz . O kokuyu sorma
Ben de hep yatmadan önce duş alıyorum. Ama koku rahatsız etmiyor o yüzden sık sık değiştirmiyorum sadece günde 1 kere değiştiriyorum iç çamaşırımı. Islaklık sıcaktan terlemeden olabilir canım.
Benimle aynı haftalarda olan kızlar. Akıntınız var mı?
Benim süt beyazı akıntım var yoğunlaşıyor bazen. Garip bi kokusu da var. İğrenç değil de kendine has bir koku.
Sizin de öyle mi?
Canım bundan sonra hızla büyüycek inşallah göbüşümüz 6.aya girdik.
Bizde hamileler için böyle bi laf var " 6 ayda 1 karış, 1 ayda 6 karış" diye. Yani inşallah bundan sonra göbüşümüzü tanıyamıycaz
Canım kaşıntı karın,bacak vs bolgesindeyse çatlak oluşmaya başlayacağı zaman da olabiliyor ama karaciğer enzimleri yükselirse de oluyormuş. Eğer karaciğere bağlı bir durumda mutlaka müdahale edilmeli. Doktoruna bir danış istersen, ast alt değerlerine bakılsın ne olur ne olmaz diye
Ne güzel canım maşallah bari hamilelik kilosu olduğu belli olur bende kendime yatırım yapıyorum gibi duruyor anca, göbekte bebek görünmüyor önüne gelen çok kilo aldın diyip duyuyor moral bozmak için çabalıyorlar ama gülüyorum evet çok normal tabiki kilo alıcam diyip geçiyorum onlar sinir oluyor
Ne güzel canım maşallah bari hamilelik kilosu olduğu belli olur bende kendime yatırım yapıyorum gibi duruyor anca, göbekte bebek görünmüyor önüne gelen çok kilo aldın diyip duyuyor moral bozmak için çabalıyorlar ama gülüyorum evet çok normal tabiki kilo alıcam diyip geçiyorum onlar sinir oluyor
Ya ben bu aralar kabız gibiyim ya hamileliğin başından beri o kadar rahat çıkıyordum ki tuvalete. Kendime hayret ediyordum çünki normalde hep kabız olurdum. Şimdi yine başladı sanki. Of ya. Karnım ondan şiş oluyor. Tuvalete çıkınca çok hafif hissediyorum ama
Sorma canım beylere noluyosa benim de moralimi bozan çoğunlukla beyler zaten arkadaş eşlerine noluyosa hanımlar halden anlıyor yine az çok ama erkeklere dışardan yorum yapmak kolay geliyo
Canım kaşıntı karın,bacak vs bolgesindeyse çatlak oluşmaya başlayacağı zaman da olabiliyor ama karaciğer enzimleri yükselirse de oluyormuş. Eğer karaciğere bağlı bir durumda mutlaka müdahale edilmeli. Doktoruna bir danış istersen, ast alt değerlerine bakılsın ne olur ne olmaz diye. Yarın kan vericem canım içim rahat etsin diye . İnşaallah bi şey yoktur