2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Almanya'da yım. Buraya yeni geldim. Almanya bile bilmiyorum.
Yanıma eşimle gidiyorum

Kızım da sezeryandan 24 saat önce kesti dr um sağlıklı doğsunlarda morarma dediğin nedir geçer gider dediğin gibi rica ederim canım
Evet fazla kan kaybı olmasın diye kesmiştir. Sağlıkla gelsinler minikler inşallah Rabbim kızına da sağlıklı ömürler versin canım

Çok ayıp etmişler. Biliyorum ailen, ama hani uzak duracaktın? Belki de iyi olmuştur oraya gitmemen bi takım şeyleri görüp (özelde konuştuğumuz konular) kendini hiç yoktan strese sokacaktın canım. Allah korusun bebişe bişey olurdu. Vardır herşeyde bir hayır. Eşinin sana desteği çok önemli. Çok şükür ki eşinden yana şanslısın. Ailen artık bu, sana ömrünün sonuna kadar eşin kalacak inşallah. Nasıl böyle tutuyorsanız sıkı sıkı birbirinizin elinden, o eli hiç bırakmayın inşallah
Oğluş için aldıklarınıza da görmeden bayıldım senin ailenden yana yüzün gülmeyebilir ama oğluşun çok şanslı senin gibi anneye ve eşin gibi babaya sahip. Sevgiyle büyüyecek inşallah yavrucak

Acaba sıkıstırınca mi morarma oluyor ben hep sıkıstırarak yaptim igneyi...denemek lazım sıkıstırmadan yapmayi.
Canım ben eskiden sıkıştırmadan iğnenin ucuyla azcık bastırıyordum eğer bastırdığım yere girmiyorsa yeni yer deniyordum ve en uygun yeri bulup hiç ağrısız sızısız yapıyordum. Sıkıştırınca et sıkı oluyor ve iğne hemen giriyor doğru yermi yanlış yer mi bilmiyorum vuruyorum ve damara denk geldi mi canım çok yanıyor ve morarıyor.

İnşAllah canım güzel dileklerin için çok teşekkür ederim inşallah sende eşin ve bebegimle mutlu bir hayat yaşarsın eşimden yana şükür iyiyim ya o da çok üzüldü hatta ablama msj attı ayıp ettiniz diye çok kızdı. Dedigin gibi heyşeyde bir hayır var gitsem daha kötü de olabilirdi ama işta ben fazla merhametliyim onca yaşadığım şeye ragmen hala içimde belki daha iyisi olabilir bazı şeyler degişir düşüncesi var ama olmuyor işte anlamıyorum bir aile çocugunu kaybetmek için bu kadar mı çaba harcar beni zaten zamanında kaybettiler de ben yine dayanamıyorum bana ders işte insanlar değişmez bunu artık kabul ettim ben ne kadar iyi olursam olayım degişen bişey yok herşeyin hayırlı olanı olsun bundan sonra bıraktım zaten artık Sivas a gideyim ailemi göreyim yok beni görmek isteyen gerçekten özleyen olursa buyursun evime gelsin misafir olsun kaç gün isterse kalsın ama bitti yani ben çabalamayı bıraktım

Bırak canım ne halleri varsa görsünler. O kadar olayların içinde zaten bebeğinin olmaması çok iyi olmuş. Sadece annene üzülüyordum ama baksana o da oğlunu tutmuş sana gelme demiş. O yüzden boşver canım. Dediğin gibi, annen torununu görmek isterse inşallah evine gelir görür, sen gitme oraya.
Canım nice kızlar var baba evinde prensesler gibi büyüyüp evlendikten sonra gün yüzü görmeyen. Çok şükür senin eşin aksine sana kol kanat germiş. Ordan kurtuldum diye sevin bence. Hiç de sıkma canını yaşananlar için. Bak ne güzel tatilinizi yapmışsınız ciciler almışsınız oğluşa

seni çok iyi anlıyorum aynı şeyleri bende yaşıyorum kız cpcuguyız diyemi yasatılıyo bunlar bize anlamıyorum ben 1 yıl olcak görüşmüyorum ailemle bebeğimi bile bilmiyolar haketmiyolar çünki çok acı seyler yasadım cigerimi cok yaktılar bugun oğlumdam ayrıysam sebebi ailemdir canı yana yana öğreniyomuş insan büyüdügünü annemin 5 cocugu war diger 4 ü için yaptıgı fedakarlıgın yarısını benim için yapmadı fedakarlıkta beklemiyodum kızım deyip sarsaydı o da yeter di

Aynen iyiyim şimdi attım o kötü duyguları üstümden annem ne kadar ayrım yapmıyorum dese de o da yapıyordu hala da aynı sorun yok ya ben alıştım zaten herkesin keyfi bilir boşver. ben kendi hayatıma bakarım kendi ailemi kurdum şükür beni bu ilgilendirir artık eşim ben bebişim birbirimize yeteriz.

Konuşmaya gelince annem hepiniz aynısınız diyor ama aynı 5 çocugun içinde köpek yavrusu gibi kenara itilen bir benim akıllanıyorum işte ben ne diye aile diyip hala peşlerinden koşuyorsam salaklık bendeki ama bu son nokta oldu benim için artık herkesin kendi hayatı ailem var demeyi bıraktım ben bayram günü ben gece 2 de yatıp sabah 5 te kalkıyorum seviyorlar diye tatlı yapıyorum hemde yorgun yorgun kurbanla vs ugraştıgım halde bayramdan 1 gün önce araba bozuldu eşim sırf ben 1 aydır gidicem diye gün sayıyorum ona kıyamadı 2 katı para ödeyip yaptırdı arabayı biz yola çıktık diye msj atıyoruz gelmeyin abin istemiyor abimin evi sanki evlendi gitti hala babamın evinde patron gibi yazık işte ben bu kadar iyiyken onca olana ragmen aile diyorken onlar hala tam tersi yaşıyor şu saatten sonra umrumda degil zaten aramaya da yüzleri yok annem ablam vs kimse beni aramadı kaç gündür

Tabiki kuzum. Eşimin bir lafı var "bizim bir birimizden başka kimsemiz yok" diye. Eskiden kızardım ona bu lafından dolayı. Benim annem babam var hep arkamda onları silemem gibi çıkışırdım. Sonra anladım.
Benim ve onun ailesi var. Hep yanımızdalar sağolsunlar. Ama bizim içim artık birbirimiz varız ömrümüzün sonuna kadar inşallah. Çocuklarımız da olacak evlenip gidecekler yuvalarını kuracaklar bi ikimiz kalcaz diyor

Dogru diyor kocan bu hayatta artık bir ondan birde evlatlarından başkasına ihtiyacın yok aslında benim için de öyle ben kendi çocuklarıma iyi bir anne eşime iyi bir eş olayım yeter bana

Dogru diyor kocan bu hayatta artık bir ondan birde evlatlarından başkasına ihtiyacın yok aslında benim için de öyle ben kendi çocuklarıma iyi bir anne eşime iyi bir eş olayım yeter bana
İnşallah oluruz canım. Bence olucaz da

Ben yapmam gerekeni de yapmamam gerekeni de kendi anne babamdan gördüm bu tecrübe sayesinde iyi bişey olurum inşallah sende bence çok güzel bir anne olacaksın
Canım bu 4 senede yapmam gereken ve yapmamam gerekeni ben de çok güzel öğrendim. Endişem de o yüzden. Ya anne olunca bu düşündüklerim hepsi uçup giderse. Yapmamam gereken şeyleri yaparsam diye korkuyorum açıkçası.
Geçen gün bi arkadaşıma çocuğuna yeterince bakmadığı için çok kızdım. Bebek daha 1 yaşı olmamış ne bulduysa ağzına atıyor mikrop çıkmış 2 kez tedavi etmişler. Kapı önünde duran ayakkabı altı yiyor çocuğum dedi. Kızdım al o zaman ayakkabıları kapı önünde tutma çocuk da yemesin yazık değil mi yavrucağa dedim. Napiyim yaa yatak odamamı sokıyım ayakkabıları diye cevap veriyor bana. Bide diyor ki sen daha anne olmadın benim anneliğimi sorgulayamazsın. Anne olunca ne kadar zor olduğunu göreceksin diyor. Bu konuşmadan sonra aklımdan çıkmıyor ya kötü anne olursam diye. Ama ben küçücük kediye bile evladım gibi bakıyorum ya. Geçen gün girmiş bi tozlu yere ben de aldım ondan azarlaya azarlaya ufak ufak patilerine vuruyorum senin ne işin var orda diye konuşuyorum kediyle. Eşim de seyrediyormuş. Gülerek geldi öptü sen iyi anne olacaksın dedi. İnşallah olurum ya kendime bakmam gerekirse, çocuğuma iyi bakarım diyorum. İnşallah değişmem

Böyle anneleri duyunca çok sinirleniyorum. Bakmayacaksan doğurma. Hayvanlar bile ağzında taşıyo yavrusunu, bakıyo. Bence de sen iyi bi anne olursun cnm, merhametlisin. Bu çok önemli.

Böyle anneleri duyunca çok sinirleniyorum. Bakmayacaksan doğurma. Hayvanlar bile ağzında taşıyo yavrusunu, bakıyo. Bence de sen iyi bi anne olursun cnm, merhametlisin. Bu çok önemli.
Nerden bulduysa solucan bulmuş ben yetişmeye varmadan baktım artık kafasını yemiş dedi. Bide gülücüklü emojilerle anlatıyor bunu. Dehşet içinde okudum ve sinir oldum ona rağmen ağır konuşmadım bebek bu kadar yaramazsa 1 saniye bile gözünü ayırmayacaksın solucan yemek ne demek ya dedim. Bide burda uzun süre konuştuk her ay o çift çizgiyi bekledik. Nasıl böyle oldu anlamadım. Ben görümcemin eltimin çocuklarına bile yanımdayken gözümü ayırmadan bakıyorum ya. Anne olunca değişmem dimi

kadın hakkında yorum yapmak bile istemiyorum
Değişmezsin cnm. Ya da daha da olumlu yönde değişirsin. Annelik hissi bambaşka. Onu bebeğin doğunca anlayacaksın. Hatta kendi çocuğuna daha da özenerek bakarsın. Annelik çok başka şey. Bi arkadaşım, gece uyanıp bebeğin nefes alıp almadığını kontrol ederdim, demişti. O gün yok artık ben yapmam demiştim. Bi gün kızım öyle ağlıyo ki durdurmak mümkün değil. Annemi aradım napalım diye. Gaz sancısıdır hemen doktora götür, bu ağlama normal değil, dedi. Arabaya bindik, giderken ses kesildi birden. ben kendimi nefes alıyo mu diye bebeği dinlerken buldum. Kuzum uyumuş meğer. Yani

Bence degişmezsin arkadaşın önlem alabilir ama yapmamış ve sana söylüyor ayakkabılar kokuyorsa makineye atıp öyle kutulayıp kaldırabilir yada bebege sahip çıksın oraya gidince alsın elinden yani bence isteyen çok güzel bakabilir ben öyle düşünmüyorum anne olup olmamakla alakası yok bunun

Bence sevgiden merhametten kaynaklı. Ablam bi kere gözümün önünde bayılmıştı. Ablamla aynı odada uyurdum. Her gece kalkar iyi mi nefes alıyormu diye bakardım. Eşimde de öyle. bir gece çok içmiş midesini fena bozmuştu o kadar çok kustu ki sırtüstü uyuya kaldı. Sabaha kadar uyumadım baktım ya uykudayken kusar da boğulur diye.
Allah çocuğuma sabır versin şimdiden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…