Ben dedim ki eşim işten gelirken ayakkabılarını alıp altlarını eski diş fırçasıyla fırçalayıp kutularına geri koyuyorum. Bide dalga geçer gibi güldü işin gücün yok mu senin. Bebek olunca görcem seni diyor. Yemeği ısıtmadan bumbuz yemek, hep soğuk çay içmek, duş alamadan uyuya kalmak, bakımına bakamamak nedir sen bilemezsin dedi. Bunları yaparım bişey değil bunlardan ölmem. Sonuçta geçicidir bebek illaki büyüyecek o keyiflerini sonra da yaparsın ama çocuğa iyi bakmak zorundayız bir anne olarak dedim. Ama sonra kızdım kendime ya yargılıyormuşum gibi olduysa. Ama Allah şahit yargılamadım sadece çocuğa çok üzüldüm böyle yapmasın diye uyardımBence degişmezsin arkadaşın önlem alabilir ama yapmamış ve sana söylüyor ayakkabılar kokuyorsa makineye atıp öyle kutulayıp kaldırabilir yada bebege sahip çıksın oraya gidince alsın elinden yani bence isteyen çok güzel bakabilir ben öyle düşünmüyorum anne olup olmamakla alakası yok bunun
İllaki zor oluyor ya hayatında çogu şeyden mahrum kalıyorsun dedigi gibi duşu bile zor alıyorsun ama illaki büyüyorlar çocugum dan kıymetli degil hiç biri öncelik o vallaBen dedim ki eşim işten gelirken ayakkabılarını alıp altlarını eski diş fırçasıyla fırçalayıp kutularına geri koyuyorum. Bide dalga geçer gibi güldü işin gücün yok mu senin. Bebek olunca görcem seni diyor. Yemeği ısıtmadan bumbuz yemek, hep soğuk çay içmek, duş alamadan uyuya kalmak, bakımına bakamamak nedir sen bilemezsin dedi. Bunları yaparım bişey değil bunlardan ölmem. Sonuçta geçicidir bebek illaki büyüyecek o keyiflerini sonra da yaparsın ama çocuğa iyi bakmak zorundayız bir anne olarak dedim. Ama sonra kızdım kendime ya yargılıyormuşum gibi olduysa. Ama Allah şahit yargılamadım sadece çocuğa çok üzüldüm böyle yapmasın diye uyardım
Evet bende prospektüsde öyle gorüp yapıyodumBende 2 parmak arasında sıkıştırarak yapıyorum ama prospektüs de öyle yazıyor diye öyle yapıyorum
Evet çok acıdır ama sağlıklı iyi ya ona da şükür canımamin canım inşallah ya bebekken de çok akıllıydı 6 yasında suan ama benden olgun bi çocuk öyle söylim yinede nolursa olsun babannesiden allah razı olsun iyi bakıyo allah war hakkını inkar edemem ne kadar acıymıs ewladın yarası ya
Koldan kendimiz yapabilir mıyız acaba? bir başkası mı yapmalı hiç koldan yapmadım ama yapsam daha rahat olacak gibi içimBende hala göbekten yapıyorum kızımda da hep göbekten yapmıştım ama bazı günler karnım taş gibi oluyor o zaman koldan eşim yapıyor iğnenin çoçuğa ulaşması gibi birsey olamaz korkma sezeryanda karnımızı 7 kat açacaklar bebeğe daha çoook var
Canım ben 4 doktora sordum biri iyi bir perinotolog. Hepsi de bebeğe ulaşmak için en az 6 cm 'lik bir iğne gerekir dedi.9 aya kadar göbekten yapabilirsin dediler.ama dediğin gibi tam tekme attıkları yere batırmak bi endiselendiriyor insaniBen de eşime öyle dedim ama kuşkuya düşürdü beni. Doktora sor diyor ama zırt pırt aradım şimdi bunun için rahatsız etmeyim kadını bayram bayram. O yüzden size sorayım dedim. Bebiş de tam oraları tekmeliyor kafam karıştı
çok üzüldüm ya o yoldan dönerken allah bilir nr kadae içlenmiş üzülmüşsündür elbet günü gelicek sana işleri düşğcek o günü otur we bekle bebek bekledgini de biliyorlar dimiKonuşmaya gelince annem hepiniz aynısınız diyor ama aynı 5 çocugun içinde köpek yavrusu gibi kenara itilen bir benim akıllanıyorum işte ben ne diye aile diyip hala peşlerinden koşuyorsam salaklık bendeki ama bu son nokta oldu benim için artık herkesin kendi hayatı ailem var demeyi bıraktım ben bayram günü ben gece 2 de yatıp sabah 5 te kalkıyorum seviyorlar diye tatlı yapıyorum hemde yorgun yorgun kurbanla vs ugraştıgım halde bayramdan 1 gün önce araba bozuldu eşim sırf ben 1 aydır gidicem diye gün sayıyorum ona kıyamadı 2 katı para ödeyip yaptırdı arabayı biz yola çıktık diye msj atıyoruz gelmeyin abin istemiyor abimin evi sanki evlendi gitti hala babamın evinde patron gibi yazık işte ben bu kadar iyiyken onca olana ragmen aile diyorken onlar hala tam tersi yaşıyor şu saatten sonra umrumda degil zaten aramaya da yüzleri yok annem ablam vs kimse beni aramadı kaç gündür
ewet canım çok şükürya bu bebişide tam dogum günümde sabah 9 da waelıgını öğrenmiştim bakalım abisine çeker inşallahEvet çok acıdır ama sağlıklı iyi ya ona da şükür canım
anne yüreği işte yaaCanım ben 4 doktora sordum biri iyi bir perinotolog. Hepsi de bebeğe ulaşmak için en az 6 cm 'lik bir iğne gerekir dedi.9 aya kadar göbekten yapabilirsin dediler.ama dediğin gibi tam tekme attıkları yere batırmak bi endiselendiriyor insani
Bir elimle sıkıştırdığım için kendim yapamıyorum ben canımKoldan kendimiz yapabilir mıyız acaba? bir başkası mı yapmalı hiç koldan yapmadım ama yapsam daha rahat olacak gibi içim
Doktoruna danış bunu canım geçer insallahKızlar size birşey sormak istiyorum.
Hani yumurtlama günlerimizde böyle afedersiniz yumurta akı gibi bir sıkıntımız olur hani.
Bende o akıntı bazen hafif kanlı geliyor.
Bugünde kan vardı içinde.
Size Bu oluyormu hiç
Biliyorlar canım ben annem abimin nişanına gitsin diye kocam 1 hafta işe gitmedi köye gittim ineklere bakmaya o zaman hiçbir çocugu ben gelirim demedi hepsi bir yere kaçtı iş bana kalmasın diye annemi aglattılar bu o gelirse giderim diyen ogluna gel 4 gün ineklere bak diyince iş bana mı kaldı ben gelemem dedi ama işte insanlara iyilik yaramıyor kötü olan gözlerine iyi görünüyor boşver illaki birgün pişman olurlar ama o zaman çoktan kaybetmiş olacaklar beni bulamazlar bu yapılanların hesabı illaki sorulurçok üzüldüm ya o yoldan dönerken allah bilir nr kadae içlenmiş üzülmüşsündür elbet günü gelicek sana işleri düşğcek o günü otur we bekle bebek bekledgini de biliyorlar dimi
Morarma dediğin varis mi acaba ? Bende sağ bacakta varis oluştu canım.gecmis olsun . Bende kabızlık var bu ara çok sıkıntılı olunca biraz sertlik oluyor onun dışında sertlik yokSelam kızlar, nasılsınız? Benİm iki gündür karnım çok sertleşiyor böbrek agrımda bir yandan bastırıyor. Bu arada bacaklarımda da yer yer morarmalar oluştu bu normal bişey mi?
Ben kızımda yaptırdım canım. Öyle sıkıntılı bir durum yok karar senin tabi :) şimdi yaptırmaya gerek yok dedi drum. Ilk gebelikte sıkıntı yok diye.nasilsiniz kizlar. dr beni bir sonraki randevuya seker yuklemesini yaptir oyle gel dedi. seker yuklemesi hakknda ne dusunuyorsunuz
Sen bence doktoruna danışana kadar gidene kadar uzat bacakları yat. Sadece wc kalk. Dinle beniDoktorum tatilde.
Gecen oldu çok az gördüm akıntıda.
Birde bugün.
Ama bugün Katı idi hafif böyle az ama.
Rahmimden soğuk almışım gibi bir ağrı vardı. basınç böyle.
Şimdi de az var rahmimde ağrı
Canım ilişki olmasa daha iyi yada dikkatEvet canım gece ilişki oldu.
Bende biraz düşündüm o ihtimali
Morarmalar önemli olabilir doktorunuza sorun, Benim de karnım sertleşiyor .Selam kızlar, nasılsınız? Benİm iki gündür karnım çok sertleşiyor böbrek agrımda bir yandan bastırıyor. Bu arada bacaklarımda da yer yer morarmalar oluştu bu normal bişey mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?