2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Ben dedim ki eşim işten gelirken ayakkabılarını alıp altlarını eski diş fırçasıyla fırçalayıp kutularına geri koyuyorum. Bide dalga geçer gibi güldü işin gücün yok mu senin. Bebek olunca görcem seni diyor. Yemeği ısıtmadan bumbuz yemek, hep soğuk çay içmek, duş alamadan uyuya kalmak, bakımına bakamamak nedir sen bilemezsin dedi. Bunları yaparım bişey değil bunlardan ölmem. Sonuçta geçicidir bebek illaki büyüyecek o keyiflerini sonra da yaparsın ama çocuğa iyi bakmak zorundayız bir anne olarak dedim. Ama sonra kızdım kendime ya yargılıyormuşum gibi olduysa. Ama Allah şahit yargılamadım sadece çocuğa çok üzüldüm böyle yapmasın diye uyardım

İllaki zor oluyor ya hayatında çogu şeyden mahrum kalıyorsun dedigi gibi duşu bile zor alıyorsun ama illaki büyüyorlar çocugum dan kıymetli degil hiç biri öncelik o valla

Kızlar yazdıklarınızı okudum sanki benim hayatımdan kesitler sunmuş gibisiniz benimde 14 şubattan beri ailemle aram kötü lafa gelince evlat ayrımı yapmazlar ama Aslı öyle değil abimle benim aramda uçurum kadar fark yaptılar ben evliyim küçük bir kızım var eşim özel sektör bugün işi var yarın yok abim boşandı ve babamın tam 5 evi var oturduğum kiralıklar hep sıkıntılı gücümüz ona yettti kışın kızım kreşe de gittiğinden hep hasta oldu evimizi ısıtamadık artık evlerden birini istiyorum dediğimde Kıza mal düşmez dediler zaten bekarkende bildiğin psikolojik şiddet görüyormuşum biri karısıyla kavga eder benim üstüme yürür ağır küfürler eder annem hep evinin işini öne atar babam cimridir kızım doğup işe başladığımda yanında bakıcı ile anneme bıraktım daha 9 aylıktı abim ben öğlen eve çay içmeye geliyorum evde yabancı kadın istemem dedi daha neler neler çoçugumun yiyeceği kıymayı bile ben alıyordum bu arada kartlarım hep eskilerde
Bunları eşimde biliyor yarın bir gün beşer oda bana kötü davranabilir hayatta hiçbirseyin garantisi yok ama önce Allah a sonra kendime güveniyorum

Evet çok acıdır ama sağlıklı iyi ya ona da şükür canım

Koldan kendimiz yapabilir mıyız acaba? bir başkası mı yapmalı hiç koldan yapmadım ama yapsam daha rahat olacak gibi içim

Canım ben 4 doktora sordum biri iyi bir perinotolog. Hepsi de bebeğe ulaşmak için en az 6 cm 'lik bir iğne gerekir dedi.9 aya kadar göbekten yapabilirsin dediler.ama dediğin gibi tam tekme attıkları yere batırmak bi endiselendiriyor insani

çok üzüldüm ya o yoldan dönerken allah bilir nr kadae içlenmiş üzülmüşsündür elbet günü gelicek sana işleri düşğcek o günü otur we bekle bebek bekledgini de biliyorlar dimi

anne yüreği işte yaa

Selam kızlar, nasılsınız? Benİm iki gündür karnım çok sertleşiyor böbrek agrımda bir yandan bastırıyor. Bu arada bacaklarımda da yer yer morarmalar oluştu bu normal bişey mi?

Doktoruna danış bunu canım geçer insallah

çok üzüldüm ya o yoldan dönerken allah bilir nr kadae içlenmiş üzülmüşsündür elbet günü gelicek sana işleri düşğcek o günü otur we bekle bebek bekledgini de biliyorlar dimi
Biliyorlar canım ben annem abimin nişanına gitsin diye kocam 1 hafta işe gitmedi köye gittim ineklere bakmaya o zaman hiçbir çocugu ben gelirim demedi hepsi bir yere kaçtı iş bana kalmasın diye annemi aglattılar bu o gelirse giderim diyen ogluna gel 4 gün ineklere bak diyince iş bana mı kaldı ben gelemem dedi ama işte insanlara iyilik yaramıyor kötü olan gözlerine iyi görünüyor boşver illaki birgün pişman olurlar ama o zaman çoktan kaybetmiş olacaklar beni bulamazlar bu yapılanların hesabı illaki sorulur

Selam kızlar, nasılsınız? Benİm iki gündür karnım çok sertleşiyor böbrek agrımda bir yandan bastırıyor. Bu arada bacaklarımda da yer yer morarmalar oluştu bu normal bişey mi?
Morarma dediğin varis mi acaba ? Bende sağ bacakta varis oluştu canım.gecmis olsun . Bende kabızlık var bu ara çok sıkıntılı olunca biraz sertlik oluyor onun dışında sertlik yok

nasilsiniz kizlar. dr beni bir sonraki randevuya seker yuklemesini yaptir oyle gel dedi. seker yuklemesi hakknda ne dusunuyorsunuz
Ben kızımda yaptırdım canım. Öyle sıkıntılı bir durum yok karar senin tabi :) şimdi yaptırmaya gerek yok dedi drum. Ilk gebelikte sıkıntı yok diye.

Sen bence doktoruna danışana kadar gidene kadar uzat bacakları yat. Sadece wc kalk. Dinle beni kötü birşey anlamında demiyorum tedbir anlamında ❣

Morarmalar önemli olabilir doktorunuza sorun, Benim de karnım sertleşiyor .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…