2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
elbetteki sorulur inan hiç degişmicekler hep en ufak şeyde seni dışlicaklar annen bikdigin ewlat ayırımı yapıyor tıpkı benim annem gibi

Bir elimle sıkıştırdığım için kendim yapamıyorum ben canım
Evet ben de sıkıştırdığım icin koldan kendimiz yapamayiz diye düşündüm.bacaktan yapılabilir ama ondan da niyeyse korkuyorum göbekten başka yeri denemedim hiç

Morarma dediğin varis mi acaba ? Bende sağ bacakta varis oluştu canım.gecmis olsun . Bende kabızlık var bu ara çok sıkıntılı olunca biraz sertlik oluyor onun dışında sertlik yok
Varis değil canım küçük para büyüklüğünde morarma oluyor.kabızlık bende de var sanada geçmiş olsun canım
Morarmalar önemli olabilir doktorunuza sorun, Benim de karnım sertleşiyor .
Perşembe günü kontrolüm var o zaman gidecem inşaAllah önemli değildir

Varis değil canım küçük para büyüklüğünde morarma oluyor.kabızlık bende de var sanada geçmiş olsun canım

Perşembe günü kontrolüm var o zaman gidecem inşaAllah önemli değildir
inşaallah değildir . Kabızlık sertlik yapar heralde , bi de karında çok gaz olunca .

Karinda sertleşme neden oluyor bilen var mı kızlar bu ara herkes bunu yazmis ve bikac gündür sabah uyanmaya yakın ben de farkediyorum sert bir top gibi elimi tutunca

Karinda sertleşme neden oluyor bilen var mı kızlar bu ara herkes bunu yazmis ve bikac gündür sabah uyanmaya yakın ben de farkediyorum sert bir top gibi elimi tutunca
İnternete yazınca bi sürü şey çıkıyor ama heralde büyüdü , gerildi , kabızlık ve gaz yapıyor .

Rahim kısmı mı öyle , doktorum benim karnımı ellediğinde rahmin sert dedi , progesteron başlamayı düşünüyor iki hafta sonra bakalım demişti . Benim kistlerim ve karın içi yapışıklığım olduğu için riske atmayalım dedi

ama bariz belli ayırım yaptıkları işte annedir lafta edemiyorsun şimdi bende ablamla annem engelli kpnusmuyorum kafam rahat
Arayamıyorlar ki utandılar yaptıkları ayıptan bende aramıyorum biraz sinirim geçsin kalp kırmaya gerek yok anne nede olsa. benim de çocugum olacak bende anne olacagım diye sessiz kalıyorum yapılanlara ama artık gidip gelme yok beni görmek isteyen evime gelir misafir olur ister 5 ister 20 gün kalır ama ben birkez gelme denildikten sonra o eve bidaha gitmem

Kızlar sola yattığımda agrım oluyor sadece hamile yastıgı ile yatarsam sorun yaşamıyorum aksi halde sanki karnım aşagıya çekiliyormuş gibi hissediyorum bebegim de rahatsız oluyor sanırım sola yatınca tekmelemeye başlıyor hiç durmuyor sırt üstü yatınca duruyor ama zararlı diye biliyorum sırt üstü yatmanın napıcam ben

nasilsiniz kizlar. dr beni bir sonraki randevuya seker yuklemesini yaptir oyle gel dedi. seker yuklemesi hakknda ne dusunuyorsunuz
Çok zararlı bir şey olmadığını biliyorum sonuçta tatlı yiyorum oda zararlı zaten öyleyse. Ama nedense yaptırmak da pek gelmiyor içimden açlık tokluk bakmak daha mantıklı geliyor

İllaki zor oluyor ya hayatında çogu şeyden mahrum kalıyorsun dedigi gibi duşu bile zor alıyorsun ama illaki büyüyorlar çocugum dan kıymetli degil hiç biri öncelik o valla
Tabiki canım. İnşallah çok iyi anneler olucaz canım

Canım ben hiç bakmıyorum ya nerde rahatsam o tarafa yatıyorum. Çünki doktor Kağan Kocatepe de aynı şeyi söyledi. Zorlamayın sola yatmak için dedi. Bebek hangi pozisyonda rahat ediyorsa siz sola yatsanız bile uykunuzda o pozisyona geliyorsunuz zaten dedi. Ben hiç zorlamıyorum kendimi sola yatma konusunda. Ayağımın arasına yastık koymasam benim de ağrım olur bazen yan yattığımda.

Canım bence de doktorlar haklılar. 9.ayda yaparım mı bilmiyorum ama bu aylarda ulaşmaz gibime geliyor. 9.ayda bazı hamile fotoları görmüştüm bebek tekme atmış anne karnında baya parmaklara kadar belli oluyor ayağı bebişin. Öyleyse kesin ulaşır diyorum.

Bizimde eve bir misafir gelmişti çocuğu kalıp sabunu yemişti sonrada halıya kusmuştu kadında hep böyle filan demişti hiç yerinden bile kalkmadı ablası gitmişti kucaklamaya

Selam kızlar, nasılsınız? Benİm iki gündür karnım çok sertleşiyor böbrek agrımda bir yandan bastırıyor. Bu arada bacaklarımda da yer yer morarmalar oluştu bu normal bişey mi?
Canım bunlar kasılmalar. Korkutmak gibi olmasın ama dikkat etmezsen tehlikeli olabiliyor. Mutlaka doktoruna danış bunun için ilaç yazması lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…