2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
amin canım . Allah annenizn mekanını cennet eylesin

Oğlu olan anne babalar hep mi böyle , şükür erkek kardeşim yok
Hiç de öyle değil. Benim erkek kardeşim var. Ve 6 sene sonra olan bir bebek çok istenilmesine rağmen. Ama hiçbir zaman ayrım yapmadılar aksine şimdi ablamla ben evliyiz ayrıyız onlardan, bizi daha çok tutuyorlar kızlarım da kızlarım diyor annemle babam. Bence insanın kendisiyle alakalı. Allah şaşırtmasın inşallah iyi bir anne baba olalım

Hanınlar bu korona süreci sizide yanlızlaştırdı mı? Ben kendimi çok yalnız hissediyorum taşındık tabi kimseyle gidip gelmedik memlekete de uzak diye gitmedik arkadaşlarımı görmüyorum sıkılıyorum evde 3 buçyk ay nasıl geçecek diye düşünüp duruyorum

Karinda sertleşme neden oluyor bilen var mı kızlar bu ara herkes bunu yazmis ve bikac gündür sabah uyanmaya yakın ben de farkediyorum sert bir top gibi elimi tutunca
Canım uyandığında öyle olunca bebek haraketleriyle alakalı olduğunu düşünüyorum. Karnım ne zaman sertleşse aha bebiş şimdi haraket edecek diyorum. Ama ayakta durduğunda karnın alt kısmında ya da tüm göbek taş gibi sertleşiyorsa bu iyi bişey değil dedi doktorum. Azerbaycanda buna tonus diyorlar doktorlar. Hafif orta ağır gibi etapları var en son ultrasonda bende hafif tonus var dendi. Ağırı Allah korusun erken doğuma yol açabiliyor dedi doktorum. O yüzden ayakta ne zaman karnın sertleşse hep yat yumuşasın.
Rabbim miniklerimizi korusun inşallah

Ben de yalnızım virüsten dolayı kimseyle görüşmüyorum. Çok sıkılıyorum. Çok garip bir döneme denk geldi hamileliklerimiz. Ne planlarım vardı gezip eğlencektim tüm hamileliğim boyunca, arkadaşlarla yemekler davetler falan. Hiçbiri olmadı. Tabi bin şükür bu günümüze. Sağlıkla ilerliyor gebeliğimiz. Ama bu kadar bekledik ilk hamilelik keşke daha neşeli eğlenceli geçire bilseydik

Ben işte hamile yastıgı diktim kendime onunla uyursam sorun yok ama alışmışım eşimle sarılıp uyuyoruz hamile yastıkla yatınca engel oluyor uyuyamıyorum bende nasıl rahat ediyorsam öyle yatıyorum ama işte içim rahat etmedi

Aslında çoğu gitti azı kaldı ama değişik yaz olduğu için belki de herkes geziyor ya ondan daha fazla sıkılıyor olabilirim

Ya evet yastık sarılmaya engel oluyor. Bide şey var gece yastıkla yatıyorum gece yarısı bakıyorum yastık kocamın bacak arasında uykulu uykulu almış
Canım yastıkla yat eşin arkadan sarılsın çok tatlıl uyku oluyor o zaman

Deniyim onu o zaman madem rahat oluyor öyle daha iyi

Ben de aynı durumdayım. Taşındım, kimseyi tanımıyorum. Hoş tanısam da görüşülecek bi dönem değil, dikkatli olmamız lazım. Arkadaşlar da hep geziyo, güvenip görüşemiyorum. Anneme de gitmedim.
Sen bu tonusu her yazdığında korkuyorum. Bende her gün oluyo nerdeyse. Genelde akşama doğru oluyo. Taşınma, yerleşme, bayram vs derken iki aydır dürekli yoğundum. Kesin ayakta çok kalmaktan oluyo. Dinlenince geçiyo çünkü. Hayırlısıyla bi doğursaydık
Yüzüstü yatmayı çok özledim bi de

kizlar ayaktayken dolasirken bebek hareketlerini hissetmemek normal demi. bu soruyu birkere dahami sordum acaba emin deglm ama
Ben de uzanınca ya da oturunca hissediyorum canım daha ayaktayken hissedeceğimiz kadar büyük değiller diye düşünüyorum ama bilemem yine de

Canım bunlar kasılmalar. Korkutmak gibi olmasın ama dikkat etmezsen tehlikeli olabiliyor. Mutlaka doktoruna danış bunun için ilaç yazması lazım.
Perşembe günü kontrolüm var o zaman söyleyecem inşaAllah dua edin bana böbrek ağrılarımda iyice arttı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…