Hep böyle değil ya rahmetli annem ne kızı oğlandan ne oğlanı kızdan ayırmazdı beş parmağın hangisini kessen acımaz derdi. Babamda ayırmıyor ama en büyük korkumdur evlatlara farklı muamele etmek Allah nasip etmesinOğlu olan anne babalar hep mi böyle , şükür erkek kardeşim yok
amin canım . Allah annenizn mekanını cennet eylesinHep böyle değil ya rahmetli annem ne kızı oğlandan ne oğlanı kızdan ayırmazdı beş parmağın hangisini kessen acımaz derdi. Babamda ayırmıyor ama en büyük korkumdur evlatlara farklı muamele etmek Allah nasip etmesin
Hiç de öyle değil. Benim erkek kardeşim var. Ve 6 sene sonra olan bir bebek çok istenilmesine rağmen. Ama hiçbir zaman ayrım yapmadılar aksine şimdi ablamla ben evliyiz ayrıyız onlardan, bizi daha çok tutuyorlar kızlarım da kızlarım diyor annemle babam. Bence insanın kendisiyle alakalı. Allah şaşırtmasın inşallah iyi bir anne baba olalımOğlu olan anne babalar hep mi böyle , şükür erkek kardeşim yok
Amin canım Allah kimseye göstermesin annesi babası ayrım yapanlarında Allah gözünü açsın şeytan resmennereden günaha sokacağını arıyoramin canım . Allah annenizn mekanını cennet eylesin
Canım uyandığında öyle olunca bebek haraketleriyle alakalı olduğunu düşünüyorum. Karnım ne zaman sertleşse aha bebiş şimdi haraket edecek diyorum. Ama ayakta durduğunda karnın alt kısmında ya da tüm göbek taş gibi sertleşiyorsa bu iyi bişey değil dedi doktorum. Azerbaycanda buna tonus diyorlar doktorlar. Hafif orta ağır gibi etapları var en son ultrasonda bende hafif tonus var dendi. Ağırı Allah korusun erken doğuma yol açabiliyor dedi doktorum. O yüzden ayakta ne zaman karnın sertleşse hep yat yumuşasın.Karinda sertleşme neden oluyor bilen var mı kızlar bu ara herkes bunu yazmis ve bikac gündür sabah uyanmaya yakın ben de farkediyorum sert bir top gibi elimi tutunca
Ben de yalnızım virüsten dolayı kimseyle görüşmüyorum. Çok sıkılıyorum. Çok garip bir döneme denk geldi hamileliklerimiz. Ne planlarım vardı gezip eğlencektim tüm hamileliğim boyunca, arkadaşlarla yemekler davetler falan. Hiçbiri olmadı. Tabi bin şükür bu günümüze. Sağlıkla ilerliyor gebeliğimiz. Ama bu kadar bekledik ilk hamilelik keşke daha neşeli eğlenceli geçire bilseydikHanınlar bu korona süreci sizide yanlızlaştırdı mı? Ben kendimi çok yalnız hissediyorum taşındık tabi kimseyle gidip gelmedik memlekete de uzak diye gitmedik arkadaşlarımı görmüyorum sıkılıyorum evde 3 buçyk ay nasıl geçecek diye düşünüp duruyorum
Ben işte hamile yastıgı diktim kendime onunla uyursam sorun yok ama alışmışım eşimle sarılıp uyuyoruz hamile yastıkla yatınca engel oluyor uyuyamıyorum bende nasıl rahat ediyorsam öyle yatıyorum ama işte içim rahat etmediCanım ben hiç bakmıyorum ya nerde rahatsam o tarafa yatıyorum. Çünki doktor Kağan Kocatepe de aynı şeyi söyledi. Zorlamayın sola yatmak için dedi. Bebek hangi pozisyonda rahat ediyorsa siz sola yatsanız bile uykunuzda o pozisyona geliyorsunuz zaten dedi. Ben hiç zorlamıyorum kendimi sola yatma konusunda. Ayağımın arasına yastık koymasam benim de ağrım olur bazen yan yattığımda.
Aslında çoğu gitti azı kaldı ama değişik yaz olduğu için belki de herkes geziyor ya ondan daha fazla sıkılıyor olabilirimBen de yalnızım virüsten dolayı kimseyle görüşmüyorum. Çok sıkılıyorum. Çok garip bir döneme denk geldi hamileliklerimiz. Ne planlarım vardı gezip eğlencektim tüm hamileliğim boyunca, arkadaşlarla yemekler davetler falan. Hiçbiri olmadı. Tabi bin şükür bu günümüze. Sağlıkla ilerliyor gebeliğimiz. Ama bu kadar bekledik ilk hamilelik keşke daha neşeli eğlenceli geçire bilseydik
Ya evet yastık sarılmaya engel oluyor. Bide şey var gece yastıkla yatıyorum gece yarısı bakıyorum yastık kocamın bacak arasındaBen işte hamile yastıgı diktim kendime onunla uyursam sorun yok ama alışmışım eşimle sarılıp uyuyoruz hamile yastıkla yatınca engel oluyor uyuyamıyorum bende nasıl rahat ediyorsam öyle yatıyorum ama işte içim rahat etmedi
Bırak gezsinler bizim dikkat etmemiz lazım.Aslında çoğu gitti azı kaldı ama değişik yaz olduğu için belki de herkes geziyor ya ondan daha fazla sıkılıyor olabilirim
Deniyim onu o zaman madem rahat oluyor öyle daha iyiYa evet yastık sarılmaya engel oluyor. Bide şey var gece yastıkla yatıyorum gece yarısı bakıyorum yastık kocamın bacak arasındauykulu uykulu almış
Canım yastıkla yat eşin arkadan sarılsın çok tatlıl uyku oluyor o zaman
Göbüş iyice büyüyünce zaten öyle yatcaz inşallahDeniyim onu o zaman madem rahat oluyor öyle daha iyi❤
Şuan evde degilim canım ama birkaç hafta önce çekmiştim o varGöbüş iyice büyüyünce zaten öyle yatcaz inşallahşimdiden alışalım
Göbüşlerimizş göndermeyelim mi yaa. Bi baksak ne kadar büyümüşüz diyeee
Yok canım o zaman boş ver bayram geçsin herkes burda olduğu zaman aynı anda gönderelimŞuan evde degilim canım ama birkaç hafta önce çekmiştim o var
Aynen güzel olur herkes aynı akşam çekip atsın bakalım kiminki daha büyükYok canım o zaman boş ver bayram geçsin herkes burda olduğu zaman aynı anda gönderelim
Ben de aynı durumdayım. Taşındım, kimseyi tanımıyorum. Hoş tanısam da görüşülecek bi dönem değil, dikkatli olmamız lazım. Arkadaşlar da hep geziyo, güvenip görüşemiyorum. Anneme de gitmedim.Hanınlar bu korona süreci sizide yanlızlaştırdı mı? Ben kendimi çok yalnız hissediyorum taşındık tabi kimseyle gidip gelmedik memlekete de uzak diye gitmedik arkadaşlarımı görmüyorum sıkılıyorum evde 3 buçyk ay nasıl geçecek diye düşünüp duruyorum
Sen bu tonusu her yazdığında korkuyorum. Bende her gün oluyo nerdeyse. Genelde akşama doğru oluyo. Taşınma, yerleşme, bayram vs derken iki aydır dürekli yoğundum. Kesin ayakta çok kalmaktan oluyo. Dinlenince geçiyo çünkü. Hayırlısıyla bi doğursaydıkCanım uyandığında öyle olunca bebek haraketleriyle alakalı olduğunu düşünüyorum. Karnım ne zaman sertleşse aha bebiş şimdi haraket edecek diyorum. Ama ayakta durduğunda karnın alt kısmında ya da tüm göbek taş gibi sertleşiyorsa bu iyi bişey değil dedi doktorum. Azerbaycanda buna tonus diyorlar doktorlar. Hafif orta ağır gibi etapları var en son ultrasonda bende hafif tonus var dendi. Ağırı Allah korusun erken doğuma yol açabiliyor dedi doktorum. O yüzden ayakta ne zaman karnın sertleşse hep yat yumuşasın.
Rabbim miniklerimizi korusun inşallah
Ben de uzanınca ya da oturunca hissediyorum canım daha ayaktayken hissedeceğimiz kadar büyük değiller diye düşünüyorumkizlar ayaktayken dolasirken bebek hareketlerini hissetmemek normal demi. bu soruyu birkere dahami sordum acaba emin deglm ama
Perşembe günü kontrolüm var o zaman söyleyecem inşaAllah dua edin bana böbrek ağrılarımda iyice arttıCanım bunlar kasılmalar. Korkutmak gibi olmasın ama dikkat etmezsen tehlikeli olabiliyor. Mutlaka doktoruna danış bunun için ilaç yazması lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?