Ben dolap siparisini verdim besik vsde bu ayin sonunda almayi dusunuyorum zaten siparis verdikten sonra 1 ayi buluyor gelmesi kokusunun cikmasini bekle yerlestir derken anca olur sanirim:)merhabalaar :)
Oda alışverişi için erken mi anneler.Ben 1-2 hafta içinde sipariş vericem sanırım ama erken mi diyede düşünüyorum.Henüz hiç bir şey almamış olmakta ürkütüyor erken doğum vs durum olursa diye
Ben bio oil ve palmer s kullaniyorum. Bio oili sadece karnima suruyorum. Palmers i tum vucuduma suruyorum kakaolu kokusu ve nemlendirmesinden cok memnunumKızlar catlak kremi kullanmaya başladınız mi?ne kullanıyorsunuz
Sag ol canimÇok hoş maşaallah
Evet benim risk oranım 81/1 çıktı.dörtlü test ise 105/1 .ama ense kalınlığı normaldi .aynı zamanda nazal kemik vardı . Şuandada normal kontrollerde bebek normal görünüyor ama yine de Rabbim bilir .hakkımızda hayırlısı inşallahEvet canım ikili test yaptırdım,doktor sorun yok sadece yasa bağlı risk var demişti o yüzden diğerlerini yaptırmadım. Detayliya gidecem, o önemli, ilk doğduğunda bir sorun olursa müdahale için bakiyolarmis herşeyine. Senin ikili de sorun mu cıktı?
Evet benim risk oranım 81/1 çıktı.dörtlü test ise 105/1 .ama ense kalınlığı normaldi .aynı zamanda nazal kemik vardı . Şuandada normal kontrollerde bebek normal görünüyor ama yine de Rabbim bilir .hakkımızda hayırlısı inşallah
İnşallah canım inşallah öyledir . Hamilelerin duası kabul olur derler lütfen benim ve benim gibi zor süreçten geçen anneler için dua edelimMoralini bozma canım bu testler kesin bi sonuç vermiyor dedi benim doktorum. Ayrıca oranı iyi çıkmadan sağlıkla çocuğunu kucağına alan çok var. Burda da yazmışlardı, cevremde de duydum. Gönlünü ferah tut. Inşallah iyidir bebeğin.
1 hafta geri 1 hafta ileri önemli olmuyor. Şimdiye kadar Olan kontroller normal miydi peki ? Gelişimi aynımı gidiyorduKızlar bi sorum olacak size 21 haftalık hamileyim bugun detaylı ultrasona girdim 1 hafta geriden geliyor sizde nasıl acaba bu sorun oluyor mu korktum doğrusu biraz
Kimisininki 1 hafta ileride kimin ki geride gidiyor canım doktor herşey yolunda sorun olmaz dediyse sorun yoktur sordun mu doktora stres yapma bazı bebekler yavaş büyüyor hatta aynı zamanda dogan bebeklerin bazıları çok küçük oluyor onlar sonradan çok hızlı gelişip diger bebekleri geçiyorlar bileKızlar bi sorum olacak size 21 haftalık hamileyim bugun detaylı ultrasona girdim 1 hafta geriden geliyor sizde nasıl acaba bu sorun oluyor mu korktum doğrusu biraz
Canım kurutulmuş kuşburnu kaynat içine limon sık iç o iyi gelir sana yada Tavuk suyu çorba yap bişeyin kalmaz inşallah ben hemen grip olacak gibi oldugumda yapıp içiyorum geçen gün bende gece üşütmüştüm baya kuşburnu çayı yapıp bir kaşık da bal yedim hemen geçtiKızlaarr nasılsınız? Bişey sorcam. Kendimi çok halsiz hissediyorum sanki grip olacak gibiyim çok korkuyorum ya grip olup atlatanınız var mı? Korkumdan doktorumu da aramıyorum
Gece üstüm ince kalmıştı sanırım bi uyandım üşüyorum kalın bişeyler örttüm üstüme öyle uyudum ama sanırım iş işten geçmiş. Öğlen bi kaç kez hapşurdum şimdi de halsizim. Ateşimi ölçtüm çok şükür ateşim yok.
Grip geçirenler oldu mu aranızda?
2 haftadan fazla ileride yada geride olmadigi surece cok normal diye duymustum benKızlar bi sorum olacak size 21 haftalık hamileyim bugun detaylı ultrasona girdim 1 hafta geriden geliyor sizde nasıl acaba bu sorun oluyor mu korktum doğrusu biraz
Kuzum kuşburnum yok. Çorbayı da yapamam şu an. Hem bugün çok iş yaptım yoruldum ve halsizim, hemde burda artık saat 10, ne ara pişicek de ne ara içicemCanım kurutulmuş kuşburnu kaynat içine limon sık iç o iyi gelir sana yada Tavuk suyu çorba yap bişeyin kalmaz inşallah ben hemen grip olacak gibi oldugumda yapıp içiyorum geçen gün bende gece üşütmüştüm baya kuşburnu çayı yapıp bir kaşık da bal yedim hemen geçti
Aynen canım devlette kaç doktora gittim sadece biri iyiydi hatta şehir hastanesine gittim detaylı için gün alayım diye bu kadar berbat karakterli bir doktor olamaz heralde sağlık bakanlığına şikayet ettim eşime de dedim devlet hastanesinde ilgili doktor bulmak nerdeyse imkansız bizim maddi imkan var ama eşim özele para vermeye çok karşıDevlette zaten dogru düzgün hiç bişey yapılmıyor ama mecbur kalıp gidiyoruz işte benim bebiş yüzünü de göstermedi arkası dönük duruyordu eşimde diyor bu ne sürekli arkası dönük sana benziyor işte sende uyurken aynısın dedim
Benim de büyük canımKızlar sizin göbüşler de büyüdü mü benimki bu son ayda birden büyüdü kocaman bişey oldu ❤❤ben ablamınki gibi küçük olur karnım çıkmaz diyordum ama tam tersi tabi herkes karnın yok diyor küçük diyor ama hiç öyle degil benden 2 hafta geride hamile olan arkadaşım var onunki daha büyükmüş hep onunki ile kıyaslıyorlar göbegimi
Seni güçlendirecek şeyler tüketmeye çalış bı dönem canım. Tavuk suyuna çorba, bol c vitaminli meyve sebze bol bol dinlenme. Ateş vs olmadığı sürece çok sorun olacağını sanmıyorum sen yine de kötüleşirsen doktoruna danışırsınKızlaarr nasılsınız? Bişey sorcam. Kendimi çok halsiz hissediyorum sanki grip olacak gibiyim çok korkuyorum ya grip olup atlatanınız var mı? Korkumdan doktorumu da aramıyorum
Gece üstüm ince kalmıştı sanırım bi uyandım üşüyorum kalın bişeyler örttüm üstüme öyle uyudum ama sanırım iş işten geçmiş. Öğlen bi kaç kez hapşurdum şimdi de halsizim. Ateşimi ölçtüm çok şükür ateşim yok.
Grip geçirenler oldu mu aranızda?
inşallah olmazsın canım olursan da çabucak atlatırsın zencefil ıhlamur çayı çok iyi geliyor ilk kızımda son ay müthiş ağır bir grip geçirdim gözlerim bile iltihaptan kapanmıştı hamdolsun kızımda hiç bir sıkıntı olmadı doktora da gittim hiç amniyon sıvısı bulandırdığını duymamıştımKuzum kuşburnum yok. Çorbayı da yapamam şu an. Hem bugün çok iş yaptım yoruldum ve halsizim, hemde burda artık saat 10, ne ara pişicek de ne ara içicemçabuk bişeyler atıştırıp yatmak istiyorum. Ben normalde grip olduğumda vişne reçeliyle çay içerim sık sık. Demin içtim. Şimdi yemey yiyip yatcam ve sürekli çay içcem. İnşallah çabuk geçer canım ya. Grip amniyon sıvısını bulandırıyormuş diyorlar ondan korkuyorum
Kızlar sizin göbüşler de büyüdü mü benimki bu son ayda birden büyüdü kocaman bişey oldu ❤❤ben ablamınki gibi küçük olur karnım çıkmaz diyordum ama tam tersi tabi herkes karnın yok diyor küçük diyor ama hiç öyle degil benden 2 hafta geride hamile olan arkadaşım var onunki daha büyükmüş hep onunki ile kıyaslıyorlar göbegimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?