- 12 Mart 2020
- 4.385
- 6.633
- 108
Anlamlarına bakabilirsin anlamları da güzel ben isimlerin anlamlarına çok önem veriyorum karakteri etkiliyor çünküHmm güzel hepsi kulağa hoş geliyor
Bir ay verdi. Kurumsal şirketteyim ben yerime sezonluk eleman alıncak şimdi artık. Ben artık çalışmıcam doğuma kadar. 24. Haftadan itibaren yıllık izin ya da ücretsiz izne çıkarıyor. Benim raporla doluyor günüm zaten ona gerek kalmadı. Bulunduğum şehirde virüs de arttı yani gitmemek en iyisi oldu banakac gunluk rapor verebılıyorlar heyette ?
sonrasında ısyerınde sıkıntı olmuyormu?
Vaka sayıları bu sekılde devam ederse bende gıdıp doktorumdan rapor ısteyecegım , yada ucretsız ızne cıkarım zaten yerıme alacaklar bırını . rısk almaya degmez cok ıyı yapmıssınız, ayakda calısıyorum demıstınız sanırım ne ıs yapıyorsunuzBir ay verdi. Kurumsal şirketteyim ben yerime sezonluk eleman alıncak şimdi artık. Ben artık çalışmıcam doğuma kadar. 24. Haftadan itibaren yıllık izin ya da ücretsiz izne çıkarıyor. Benim raporla doluyor günüm zaten ona gerek kalmadı. Bulunduğum şehirde virüs de arttı yani gitmemek en iyisi oldu bana
Doktor %90 ondan dedi cnm çünkü benim hamur işine karşı zaafım war koca gün yesem bıkmamniye cnm hamur isinden mi ole oldun
Kabızlık çok şükür yok ama gerçi şu saatte ne olursa şaşırmıcam doktor herşeye hazırlıklı ol bunlar iyi günlerin dediCanim sadece hamur isinden filan olmuyo ki beraberinde kabizlik varsa olur ama sut urunleri ben tuketmiyorum direk sancilandigim icin bana yaramiyo vitaminlerle artik idare ediyorum insallah bi sıkıntı cikmaz
Market çalışanıyım ben. En çok insanla muhattap olunan yer bir deVaka sayıları bu sekılde devam ederse bende gıdıp doktorumdan rapor ısteyecegım , yada ucretsız ızne cıkarım zaten yerıme alacaklar bırını . rısk almaya degmez cok ıyı yapmıssınız, ayakda calısıyorum demıstınız sanırım ne ıs yapıyorsunuz
Evet ben sorun yaşamaya devam ediyorum bazen ama umursamamaya çalışıyorum 2 ay kaldı sabredeyim diyorum doğum iznınden sonra devam etmeyecegım zaten 2 kısı buraya fazla olur sızın cıkısınızı verırız demıstı konustugumuzda bende ıstemıyorum gerı gelmek cıkısımı almak bnm ıcın dha ıyıMarket çalışanıyım ben. En çok insanla muhattap olunan yer bir deriske atmak istemedim. İşyerimdekiler sıcak bakmadı rapor işine ama ben zorlandım epey. Siz yazmıştınız bana kötü davrandılar diye hatta heryerde böyle oluyor malesef. Biz ekstra ayrıcalık istemiyoruz ama kahvaltımı bile öğlen yaptığım oldu yani vicdan önemli. Sonrasında çalışır mıyım bilmiyorum ama şirketimi seviyorum aslında. Sorun insanlar oluyor
Bugün detaylı ultrasonum var
Heyecan dorukta
kızlar ben üniversite hastanesınde yaptırdım , ultrason goruntusu vermedıler zaten yuzunun net gorundugu ultrason 4 boyutlu olan detaylıda o sekılde bakmıyorlar sıyah beyaz baktılar benımkınde , perinolog yaptı muayeneyıBenimde var saat 2 de bende heyecanla bekliyorum inşallah yüzünün fotoğrafı verilir hastaneden görmek için sabırsızlanıyorum ❤
Bende de öyle baktılar görüntü falan vermediler ve 10 dk bile sürmedi bakması ben anlamadım bu nasıl bişey oldu 4 boyutlu ne zaman yapılıyor kikızlar ben üniversite hastanesınde yaptırdım , ultrason goruntusu vermedıler zaten yuzunun net gorundugu ultrason 4 boyutlu olan detaylıda o sekılde bakmıyorlar sıyah beyaz baktılar benımkınde , perinolog yaptı muayeneyı
4 boyutlu ultrason zorunlu degıl dıye bılıyorum , ve zararlıymıs okuduguma gore .Bende de öyle baktılar görüntü falan vermediler ve 10 dk bile sürmedi bakması ben anlamadım bu nasıl bişey oldu 4 boyutlu ne zaman yapılıyor ki
Kızlar ya eşimin halasının kızı gelmişti bayramda kızın kayınvalidesinde korona çıkmış dün kendisi de test yaptırmış onunki de pozitif ve bayramda bize falan geldiler ben sarılmadım kimseye herkese uzak durdum ama eşim kesin gelen herkesle tokalaşmıştır stres oldum ya bize de bulaştıysa gerçi eşim sarılmasa bile kv vs görüştü onlardan bize yine geçmiştir kurtuluşumuz yok gibi
Bende üniversite hastanesinde yaptırdım canım bilmiyorum valla eşim de geldi ilk defa aldılar içeri o da hiç bişey anlamadım dogru düzgün durup bakmadı bebegi bile net göremedim dedi4 boyutlu ultrason zorunlu degıl dıye bılıyorum , ve zararlıymıs okuduguma gore .
bnm kı 40 dk fılan surdu detaylı baktılar bn üniversite hastanesınde yaptırdım cunku ozellere bu konuda guvenemem
Agır şeyler yememeye özen gösteriyorum yersem de o gün bol bol hareket edip sıvı tüketimine dikkat ediyorum başlarda bende de çok oluyordu hazımsızlık şimdi olmuyorHazımsızlik sorunu yaşayan var mı kızlar? Hergun bir maden suyu içiyorum, magnezyum hapı da kullanıyorum ama sanki yediklerim midemden geçmiyor anlamadımbi ara düzelmişti bikac gündür çok kötü midem.
Varsa nasıl çözüm buldunuz?
4 gün geçti bile canım bayramda görüştük yine de yaparım dedigin gibi inşallah geçmemiştir biz neyse de bebege bişey olur diye korkuyorum4 gun burunn ve boğazda kaliyomus ya virüs gargara yapip, tuzlu su çekin bence. Kimse maske takmıyor burdada ben taktım ama birsürü maskesiz insanla muhatap oldum mecburen bugün. Biz öyle yapıyoruz artık.
4 gün geçti bile canım bayramda görüştük yine de yaparım dedigin gibi inşallah geçmemiştir biz neyse de bebege bişey olur diye korkuyorum
anlamadım. bızımkınde asla kımseyı ıcerı almadılar cıft kapıdan gecıp gırdım hatta muayene odasınaBende üniversite hastanesinde yaptırdım canım bilmiyorum valla eşim de geldi ilk defa aldılar içeri o da hiç bişey anlamadım dogru düzgün durup bakmadı bebegi bile net göremedim dedi
Sorma sinir olduk zaten halasına da geçmiştir büyük ihtimal kızını ugurlarken sarıldı falan şimdi akşam eve 7 8 kişiyi yemege çagırmış niye çagırdın onlara da geçer dedi eşim diyor ki gelen Allah tan geliyor virüs bulaşana kadar da aman bana gelmeyin bulaşır vs diye nasıl korkuyordu insanlarda ben yandım herkes yansın kafası varInşallah geçmemiştir canım, malesef çoğu insan dikkat etmiyor artık. Ben de korkuyorum virüsten. Allah korusun hem bizi hem yavrularımızı.
Bizde aldılar eşimi yanımda ama işte çok hızlı baktı doktor eşim bebegi ekranda görememiş hiç anlamadım hızlı hızlı geçti hiç durmadı ki bende göreyim diyoranlamadım. bızımkınde asla kımseyı ıcerı almadılar cıft kapıdan gecıp gırdım hatta muayene odasına
bebegı bende goremedımkı , organlarına damarlarına vs vs bır suru seyı ınceledıler ,Bizde aldılar eşimi yanımda ama işte çok hızlı baktı doktor eşim bebegi ekranda görememiş hiç anlamadım hızlı hızlı geçti hiç durmadı ki bende göreyim diyor
Sorma sinir olduk zaten halasına da geçmiştir büyük ihtimal kızını ugurlarken sarıldı falan şimdi akşam eve 7 8 kişiyi yemege çagırmış niye çagırdın onlara da geçer dedi eşim diyor ki gelen Allah tan geliyor virüs bulaşana kadar da aman bana gelmeyin bulaşır vs diye nasıl korkuyordu insanlarda ben yandım herkes yansın kafası var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?