- 12 Mart 2020
- 4.385
- 6.633
- 108
Kız sırtını döndü içime içime tekmeliyor öyle ki sancı olmaya başladı artık gerginligimin sebebi korona canım eşimin halasının kızı geldi onda pozitif çıkmış bayramda da uzak durduk ama diger aile fertleri dikkat etmemiş bizde onlarla sürekli yan yana durduk geçti mi geçmedimi diye içim içimi yiyor eşimin 3 gündür baş agrısı da var normalde ilaç içmez kaç gündür agrı kesici ile duruyordu hiç aklımıza gelmedi korona şimdi acaba oldu mu diye düşünüyoruz bana da yaklaşmıyor artık bebek için çok korkuyoruz varsa zaten çoktan bulaştı hepimize napıcaz hiç fikrim yok hastane belirti olmadan gelmeyin 3 4 gün bekleyin öyle test yapalım dedi ben bu 4 gün kendimi yer dururum vallaNiye gerildin kız gene? Nasıl huysuz napıyor minik
Evet Valla küçücük bir tekmesi insana tüm sıkıntısını unutturuyor. Rabbim korusun evlatlarımızı inşallah
Inşallah korktuğun olmaz canım.Kız sırtını döndü içime içime tekmeliyor öyle ki sancı olmaya başladı artık gerginligimin sebebi korona canım eşimin halasının kızı geldi onda pozitif çıkmış bayramda da uzak durduk ama diger aile fertleri dikkat etmemiş bizde onlarla sürekli yan yana durduk geçti mi geçmedimi diye içim içimi yiyor eşimin 3 gündür baş agrısı da var normalde ilaç içmez kaç gündür agrı kesici ile duruyordu hiç aklımıza gelmedi korona şimdi acaba oldu mu diye düşünüyoruz bana da yaklaşmıyor artık bebek için çok korkuyoruz varsa zaten çoktan bulaştı hepimize napıcaz hiç fikrim yok hastane belirti olmadan gelmeyin 3 4 gün bekleyin öyle test yapalım dedi ben bu 4 gün kendimi yer dururum valla
Kız içine tekmelemek nası oluyo ben hiç yaşamadım ya da yaşadım da anlamadımKız sırtını döndü içime içime tekmeliyor öyle ki sancı olmaya başladı artık gerginligimin sebebi korona canım eşimin halasının kızı geldi onda pozitif çıkmış bayramda da uzak durduk ama diger aile fertleri dikkat etmemiş bizde onlarla sürekli yan yana durduk geçti mi geçmedimi diye içim içimi yiyor eşimin 3 gündür baş agrısı da var normalde ilaç içmez kaç gündür agrı kesici ile duruyordu hiç aklımıza gelmedi korona şimdi acaba oldu mu diye düşünüyoruz bana da yaklaşmıyor artık bebek için çok korkuyoruz varsa zaten çoktan bulaştı hepimize napıcaz hiç fikrim yok hastane belirti olmadan gelmeyin 3 4 gün bekleyin öyle test yapalım dedi ben bu 4 gün kendimi yer dururum valla
Canım bende de öyleydi geçen hafta. O kadar çok ve sert kıpırdıyordu ki yoruluyordum. Ama şimdi hafif hafif kıpırdıyor. Valla sert mi hafif mi az mı çok mu ben bakmıyorum. Kıpırdıyor ya çook şükür o yetiyor banaBebiş bazen o kadar oynuyor ki hem hoşuma gidiyor hem yoruluyorum:) dışarıdan gözüküyor göbeğim oynayıp duruyo ve sert ani oluyor hareketleri. Küçük boyuyla nasıl o kadar hissettiriyor acaba ya? Bi korku sardı işimi sıvısı mı az acaba falan diye. Alakası var mıdır?
Bilmem ki canım bayadır doktora gitmedim o yüzden kafamda kuruyorum herhaldeCanım bende de öyleydi geçen hafta. O kadar çok ve sert kıpırdıyordu ki yoruluyordum. Ama şimdi hafif hafif kıpırdıyor. Valla sert mi hafif mi az mı çok mu ben bakmıyorum. Kıpırdıyor ya çook şükür o yetiyor bana
Sen de takma böyle şeylere
Ben en son 13 temmuzda gittim ya benim de çok oldu özledim minnoşumu görmeyiBilmem ki canım bayadır doktora gitmedim o yüzden kafamda kuruyorum herhaldecumartesi detaylı var orda iyice öğrenirim durumu nasılmış rahatlarım:)
İnşallah canımm sen deBen en son 13 temmuzda gittim ya benim de çok oldu özledim minnoşumu görmeyi
İnşallah güzel haberlerle dön canım
iyi canım allah, razı olsun sende bebe hareketlenene kadar kullanırsın sewindşm senin adınaEvet normalde bu beşikten satin almayacaktım, o benimki daha duruyor yepyeni zaten az kullanıldı deyince sevindim doğrusu
kıyamam sana yaaa ne güzel rabbim mutlulugunuza mutluluk katsın, canımilk bebişin verdiği heyecan var sonuçta 9. aya kadar da bekleyemem sanırım
hee baba rüya olsun deyince ses etmedim benim gönlğmde nefesten yana aslında ama eşim gitmiş yatak odamdaki makyaj yaptıgım aynama rujla kocaman rüya yazmıs yaRüya mı. Nefes daha hoş ama
virğs war deyince rapor weriyomu bu doktorlar kiVaka sayıları bu sekılde devam ederse bende gıdıp doktorumdan rapor ısteyecegım , yada ucretsız ızne cıkarım zaten yerıme alacaklar bırını . rısk almaya degmez cok ıyı yapmıssınız, ayakda calısıyorum demıstınız sanırım ne ıs yapıyorsunuz
ya sorma güwenlik görewlisiyim ben bugün siparis getiren çocuk su istedi kagıt bardak yoktu elemanlardan birinin bardagını kullandı we dediki bardağı yıkayın bende virüs war pozitif cıktım ama hiç bişeyim yok demezmi yaka paça dışarı cıkardık baya azarladım çocugu agzımıda bozdurdu bana bebegim war benim belkide bagısıklıgı en zayıf olanı benim hadi kendimi geçtim insanlara nası yapar bunu şikayet ettik çalıştıgı yeri naptılar bilmiyorum sonrasındaBaşkasında çıksa kendisi gitmez hayatta evine falan da almaz ama şimdi kendisi oldu diye rahat rahat herkesi davet ediyor
korkma canım degişebiliyo o durum cihszlardada yanılma payı oluyoKızlar bi sorum olacak size 21 haftalık hamileyim bugun detaylı ultrasona girdim 1 hafta geriden geliyor sizde nasıl acaba bu sorun oluyor mu korktum doğrusu biraz
biri göbekmi dediKızlar sizin göbüşler de büyüdü mü benimki bu son ayda birden büyüdü kocaman bişey oldu ❤❤ben ablamınki gibi küçük olur karnım çıkmaz diyordum ama tam tersi tabi herkes karnın yok diyor küçük diyor ama hiç öyle degil benden 2 hafta geride hamile olan arkadaşım var onunki daha büyükmüş hep onunki ile kıyaslıyorlar göbegimi
Canım sırtını dışa dönüyor öyle tekme atıyor normalde hani tekmesi dışa dogru olurken bu tam tersi böyle karnının derinlerinde vurdugunu hissediyorsun çok garip bi duygu sanki dışarıdan bir tokmak vuruyor gibiKız içine tekmelemek nası oluyo ben hiç yaşamadım ya da yaşadım da anlamadım
Canım benim panikini anlayabiliyorum ama kendini yiyip bitirme. Eşinin baş ağrısı da belki psikolojik olarak devam ediyordur ya korona olduysam diye. Korkmayın canım inşallah yoktur öyle bişey. Bebişi strese sokma kuzum
İnsanlar bencil ya ben oldum herkes olsun modundalarya sorma güwenlik görewlisiyim ben bugün siparis getiren çocuk su istedi kagıt bardak yoktu elemanlardan birinin bardagını kullandı we dediki bardağı yıkayın bende virüs war pozitif cıktım ama hiç bişeyim yok demezmi yaka paça dışarı cıkardık baya azarladım çocugu agzımıda bozdurdu bana bebegim war benim belkide bagısıklıgı en zayıf olanı benim hadi kendimi geçtim insanlara nası yapar bunu şikayet ettik çalıştıgı yeri naptılar bilmiyorum sonrasında
ewet cok hafife alınıyo bu hastalılİnsanlar bencil ya ben oldum herkes olsun modundalar
sormaaaa sormaaahhHaha maşallah seninki kocaman olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?