2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Niye gerildin kız gene? Nasıl huysuz napıyor minik
Evet Valla küçücük bir tekmesi insana tüm sıkıntısını unutturuyor. Rabbim korusun evlatlarımızı inşallah
Kız sırtını döndü içime içime tekmeliyor öyle ki sancı olmaya başladı artık gerginligimin sebebi korona canım eşimin halasının kızı geldi onda pozitif çıkmış bayramda da uzak durduk ama diger aile fertleri dikkat etmemiş bizde onlarla sürekli yan yana durduk geçti mi geçmedimi diye içim içimi yiyor eşimin 3 gündür baş agrısı da var normalde ilaç içmez kaç gündür agrı kesici ile duruyordu hiç aklımıza gelmedi korona şimdi acaba oldu mu diye düşünüyoruz bana da yaklaşmıyor artık bebek için çok korkuyoruz varsa zaten çoktan bulaştı hepimize napıcaz hiç fikrim yok hastane belirti olmadan gelmeyin 3 4 gün bekleyin öyle test yapalım dedi ben bu 4 gün kendimi yer dururum valla

Inşallah korktuğun olmaz canım.

Kız içine tekmelemek nası oluyo ben hiç yaşamadım ya da yaşadım da anlamadım
Canım benim panikini anlayabiliyorum ama kendini yiyip bitirme. Eşinin baş ağrısı da belki psikolojik olarak devam ediyordur ya korona olduysam diye. Korkmayın canım inşallah yoktur öyle bişey. Bebişi strese sokma kuzum

Bebiş bazen o kadar oynuyor ki hem hoşuma gidiyor hem yoruluyorum:) dışarıdan gözüküyor göbeğim oynayıp duruyo ve sert ani oluyor hareketleri. Küçük boyuyla nasıl o kadar hissettiriyor acaba ya? Bi korku sardı işimi sıvısı mı az acaba falan diye. Alakası var mıdır?

Canım bende de öyleydi geçen hafta. O kadar çok ve sert kıpırdıyordu ki yoruluyordum. Ama şimdi hafif hafif kıpırdıyor. Valla sert mi hafif mi az mı çok mu ben bakmıyorum. Kıpırdıyor ya çook şükür o yetiyor bana
Sen de takma böyle şeylere

Bilmem ki canım bayadır doktora gitmedim o yüzden kafamda kuruyorum herhalde cumartesi detaylı var orda iyice öğrenirim durumu nasılmış rahatlarım:)

Bilmem ki canım bayadır doktora gitmedim o yüzden kafamda kuruyorum herhalde cumartesi detaylı var orda iyice öğrenirim durumu nasılmış rahatlarım:)
Ben en son 13 temmuzda gittim ya benim de çok oldu özledim minnoşumu görmeyi
İnşallah güzel haberlerle dön canım

virğs war deyince rapor weriyomu bu doktorlar ki

Başkasında çıksa kendisi gitmez hayatta evine falan da almaz ama şimdi kendisi oldu diye rahat rahat herkesi davet ediyor
ya sorma güwenlik görewlisiyim ben bugün siparis getiren çocuk su istedi kagıt bardak yoktu elemanlardan birinin bardagını kullandı we dediki bardağı yıkayın bende virüs war pozitif cıktım ama hiç bişeyim yok demezmi yaka paça dışarı cıkardık baya azarladım çocugu agzımıda bozdurdu bana bebegim war benim belkide bagısıklıgı en zayıf olanı benim hadi kendimi geçtim insanlara nası yapar bunu şikayet ettik çalıştıgı yeri naptılar bilmiyorum sonrasında

biri göbekmi dedi

Eklentiler

• IMG_20200805_233453.webp
    33,8 KB · Görüntüleme: 71
Canım sırtını dışa dönüyor öyle tekme atıyor normalde hani tekmesi dışa dogru olurken bu tam tersi böyle karnının derinlerinde vurdugunu hissediyorsun çok garip bi duygu sanki dışarıdan bir tokmak vuruyor gibi

İnsanlar bencil ya ben oldum herkes olsun modundalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…