- 12 Mart 2020
- 4.385
- 6.633
- 108
Bizimki arkasını dönmüştü yüzünü görme imkanımız olmadı yanibebegı bende goremedımkı , organlarına damarlarına vs vs bır suru seyı ınceledıler ,
detaylı suratını gormedım bende.
Başkasında çıksa kendisi gitmez hayatta evine falan da almaz ama şimdi kendisi oldu diye rahat rahat herkesi davet ediyorÇok sinir bozucu ya, madem bulaştı virüs kendilerine, çekilsinler evlerine 2 hafta. Bu aşırı kaderciliğe gıcık oluyorum. Önlem aldıktan sonra zaten gerisi Allah'a kalmış ama bile bile insanları çağırmaları resmen kötülük.
zaten aletle ınceleme yaptıkca bebek de oynuyor bı yandan , sabıt hareketsız kalmıyorkıBizimki arkasını dönmüştü yüzünü görme imkanımız olmadı yani
Organlarına siyah beyaz bakılıyor. Yüzüne ayrıca bakıyor renkliye çeviriyor.kızlar ben üniversite hastanesınde yaptırdım , ultrason goruntusu vermedıler zaten yuzunun net gorundugu ultrason 4 boyutlu olan detaylıda o sekılde bakmıyorlar sıyah beyaz baktılar benımkınde , perinolog yaptı muayeneyı
Nasıl geçti canımBenimde var saat 2 de bende heyecanla bekliyorum inşallah yüzünün fotoğrafı verilir hastaneden görmek için sabırsızlanıyorum ❤
Öncelikle sıkıntı çıkmamış ya en önemlisi o canım gözün aydınBende de öyle baktılar görüntü falan vermediler ve 10 dk bile sürmedi bakması ben anlamadım bu nasıl bişey oldu 4 boyutlu ne zaman yapılıyor ki
Boyalı mobilya alacaksan 2 ay havalanması lazım canım Çok boya kokuyor erken değil yanimerhabalaar :)
Oda alışverişi için erken mi anneler.Ben 1-2 hafta içinde sipariş vericem sanırım ama erken mi diyede düşünüyorum.Henüz hiç bir şey almamış olmakta ürkütüyor erken doğum vs durum olursa diye
Iyi gećmesine sevindim canım bebek saglıklı olsun yeter ..bende yarın giricem ayrıntılı ultrasyona iyi haberler alirim ins bendeUltrasondan çıktım kızlar. Allaha Çok şükür herşey yolunda. Yüzünü gördüm bebeğimin
Doktordan memnun kalmadım. Çok aceleciydi önceki bebekler bazı yerlerini göstermemiş tekrar tekrar bakmak zorunda kalmış. Bana da 3defa baktı ama ay göstermiyor off puff diyerek. Vajinal uzunluğu da karından göremedi vajinal baktı karnıma bastırdı sürekli oynattı falan canımı yaktı bebeğim rahatsız olmamıştır inşallah500 tl veriyorsun İlk gebeliğimdeki doktordan çok memnun kalmıştım o 700 dü. Keske yine ona gitseymişim.ama ben kendi doktorumdan 100 kat daha memnunum gidince söylicem perinatologdan memnun kalmadığımı. Neyse sonuç olarak bebeğim iyi olsun da bunda böyle geçti işte
Yok canım siyah beyazdı renkli diye biliyordum bende ama degildizaten aletle ınceleme yaptıkca bebek de oynuyor bı yandan , sabıt hareketsız kalmıyorkı
sızın goruntu renklımıydı ?
Tahmin etmiştim Maalesef doğru çıkmışBöbreğimde büyüme varmış canım idrarda enfeksiyonda çıktı.Güzel dileklerin için sağol canım Allah razı olsun❤
Acele baktı canım hiç anlamadım bişey 10 dk da çıktık hemen zaten bebişim de arkasını dönmüştü hiç demedi biraz bekle tekrar bakıyım yüzünü belki görürüz falan diye hiç memnun kalmadım eşim ilk defa girdi doktorun yanına benimle beraber o da hiç durmadı bebegi net göremedim ben bişey anlamadım falan dediNasıl geçti canım
Devlette zaten dogru düzgün hiç bişey yapılmıyor ama mecbur kalıp gidiyoruz işte benim bebiş yüzünü de göstermedi arkası dönük duruyordu eşimde diyor bu ne sürekli arkası dönük sana benziyor işte sende uyurken aynısın dedimÖncelikle sıkıntı çıkmamış ya en önemlisi o canım gözün aydınben devlette detaylıda görüntü verildiğini hiç duymadım zaten kızımda özelde yaptırdım yarım saat baktılar cd si bile var en son da yüzünün görüntüsünü vermişlerdi renkli hatta yüzü gözükmedi diye bekletip tekrar alıp bakmıştı sağolsun çok ilgili bir doktordu.Süre gerçekten az ama görüntüden ziyade ne ara inceledi o kadar organı
Kızlar ya eşimin halasının kızı gelmişti bayramda kızın kayınvalidesinde korona çıkmış dün kendisi de test yaptırmış onunki de pozitif ve bayramda bize falan geldiler ben sarılmadım kimseye herkese uzak durdum ama eşim kesin gelen herkesle tokalaşmıştır stres oldum ya bize de bulaştıysa gerçi eşim sarılmasa bile kv vs görüştü onlardan bize yine geçmiştir kurtuluşumuz yok gibi
Açıklama falan yapmadı mı Peki iyi bir sorun yok falan diyeAcele baktı canım hiç anlamadım bişey 10 dk da çıktık hemen zaten bebişim de arkasını dönmüştü hiç demedi biraz bekle tekrar bakıyım yüzünü belki görürüz falan diye hiç memnun kalmadım eşim ilk defa girdi doktorun yanına benimle beraber o da hiç durmadı bebegi net göremedim ben bişey anlamadım falan dedi
Iyi gećmesine sevindim canım bebek saglıklı olsun yeter ..bende yarın giricem ayrıntılı ultrasyona iyi haberler alirim ins bende
[/QUOTE
Bizim de tesellimiz o bebeğim iyi olsunda
Amin canım inşallah
Ben zaten genel olarak evdeyim insanlarla çok temasım yok bayramda da herkesle uzaktan bayramlaştım ama işte kv ye falan bulaştıysa ondan bize garanti geçmiştir aynı evde kaldık vedalaşırken temas ettik o beni tedirgin ediyor bide bu sadece sarılma ile de bulaşmıyor aynı ortamda bulunmak bile yeterli ne kadar uzak dursak da buldu yine bizi ben şimdi yine herkesten uzağım temasım yok 3 4 gün bekleyeceğiz belirti vs olursa test yaptırıcam şuan yapmıyorlar sorduk daoff inşallah geçmemiştir. Biz bayramda sadece annemler ve kvdemlere gittik pek birilerine gidip gelmiyoruz. Siz de bu süreçte evde kalmaya çalışın inşallah bulaşmamıştır 2 hafta gözlemleyin kendinizi
Sorun yok dedi organları vs gayet saglıklıymış çok şükür problem yok 4 hafta sonra tekrar kontrol için gelmemi istedi doktorAçıklama falan yapmadı mı Peki iyi bir sorun yok falan diye
İnşallaj yoktur canımBen zaten genel olarak evdeyim insanlarla çok temasım yok bayramda da herkesle uzaktan bayramlaştım ama işte kv ye falan bulaştıysa ondan bize garanti geçmiştir aynı evde kaldık vedalaşırken temas ettik o beni tedirgin ediyor bide bu sadece sarılma ile de bulaşmıyor aynı ortamda bulunmak bile yeterli ne kadar uzak dursak da buldu yine bizi ben şimdi yine herkesten uzağım temasım yok 3 4 gün bekleyeceğiz belirti vs olursa test yaptırıcam şuan yapmıyorlar sorduk da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?