- 30 Kasım 2013
- 694
- 1.141
- 113
- 36
Bol limonla Nane limon kaynat iç canım. Biraz iyi gelir. Geçmiş olsun.Kızlaarr nasılsınız? Bişey sorcam. Kendimi çok halsiz hissediyorum sanki grip olacak gibiyim çok korkuyorum ya grip olup atlatanınız var mı? Korkumdan doktorumu da aramıyorum
Gece üstüm ince kalmıştı sanırım bi uyandım üşüyorum kalın bişeyler örttüm üstüme öyle uyudum ama sanırım iş işten geçmiş. Öğlen bi kaç kez hapşurdum şimdi de halsizim. Ateşimi ölçtüm çok şükür ateşim yok.
Grip geçirenler oldu mu aranızda?
Ben de bayramın 1. Günü bir anda şiştim. Dedim çok yoruldum heralde kurbanla falan uğraşırken ondandır. Ama o gün bugündür geri gitmedi göbeğim bir günde fırladı yani hiç yok denecek kadar yoktu göbek kimse anlamıyodu. Şimdi görenler soruyor kilo almışsın hayırdır falan diyeKızlar sizin göbüşler de büyüdü mü benimki bu son ayda birden büyüdü kocaman bişey oldu ❤❤ben ablamınki gibi küçük olur karnım çıkmaz diyordum ama tam tersi tabi herkes karnın yok diyor küçük diyor ama hiç öyle degil benden 2 hafta geride hamile olan arkadaşım var onunki daha büyükmüş hep onunki ile kıyaslıyorlar göbegimi
Yarın inşallah çorba yapıcam kendime canım. C vitaminli meyveler bana maalesef olmaz alerjik astımım var fena yapıyor beni o meyveler. Ama biber yiycem yarın inşallah. Bu geceyi inşallah sağ salim bi atlatayım da. Çoook şükür Allahıma, ateşim yok. Zaten normalde de ateşlenen biri değilim inşallah olmaz ateşim. Çok sağol tavsiyelerin için kuzumSeni güçlendirecek şeyler tüketmeye çalış bı dönem canım. Tavuk suyuna çorba, bol c vitaminli meyve sebze bol bol dinlenme. Ateş vs olmadığı sürece çok sorun olacağını sanmıyorum sen yine de kötüleşirsen doktoruna danışırsın
Canım benim, bana limon portakal mandalina greyfurt gibi şeyler olmazBol limonla Nane limon kaynat iç canım. Biraz iyi gelir. Geçmiş olsun.
Korkma canım bişey olmaz inşallah kuşburnu yoksa da evde olan meyve yada limon kaynat o da iyi gelir bugün yapamazsan bile yarın mutlaka yap bide gece yatarken kalın giyin güzelce terle o zaman atarsın mikrobu vücudundanKuzum kuşburnum yok. Çorbayı da yapamam şu an. Hem bugün çok iş yaptım yoruldum ve halsizim, hemde burda artık saat 10, ne ara pişicek de ne ara içicemçabuk bişeyler atıştırıp yatmak istiyorum. Ben normalde grip olduğumda vişne reçeliyle çay içerim sık sık. Demin içtim. Şimdi yemey yiyip yatcam ve sürekli çay içcem. İnşallah çabuk geçer canım ya. Grip amniyon sıvısını bulandırıyormuş diyorlar ondan korkuyorum
Devlette bende her doktoru denedim en son gittigim iyiydi artık hep ona gidicemAynen canım devlette kaç doktora gittim sadece biri iyiydi hatta şehir hastanesine gittim detaylı için gün alayım diye bu kadar berbat karakterli bir doktor olamaz heralde sağlık bakanlığına şikayet ettim eşime de dedim devlet hastanesinde ilgili doktor bulmak nerdeyse imkansız bizim maddi imkan var ama eşim özele para vermeye çok karşımuayeneye gidiyorum ama doğumu yine devlette yapıcam galiba Allah hepimizi hayırlı doktorlarla ebelerle karşılaştırsın sürekli dua ediyorum
Bende 4 kilo aldım ama başlangıçta 2 kilo verdigim için şuan hamile kaldıgım kilodan sadece 2 kilo fazla olmuş oluyorum benimde hep göbekde gibi ama belim ve sırtım da kilo aldı kalınlaştı gibime geliyorBenim de büyük canım
Bence vücut yapısına bağlı. 5 kilo aldım hepsi göbeğimde sanki
Ablamın işte iç karın derin oldugundan küçücüktü karnı bende öyle olur diyordum ama son 3 haftada baya büyüdü seninki de büyür büyük ihtimalle benimle aynı haftalara geldigindeBenimki çok büyük değil canım ama senden bikac hafta gerideyim o haftalara gelince büyür belkibazılarının iç karnı geniş oluyomuş ve çok buyumuyomus. Vücut yapısı çok önemli.
İçimi rahatlattın canımcım Allah razı olsun. Bi an gözlerim yandı içten içe de sıcaklık gelince o panikle yazdım buraya. Şu an iyi gibiyim inşallah geceyi de böyle atlatırım.inşallah olmazsın canım olursan da çabucak atlatırsın zencefil ıhlamur çayı çok iyi geliyor ilk kızımda son ay müthiş ağır bir grip geçirdim gözlerim bile iltihaptan kapanmıştı hamdolsun kızımda hiç bir sıkıntı olmadı doktora da gittim hiç amniyon sıvısı bulandırdığını duymamıştımöyleyse bile canını sıkma hemen atlatırsın evelAllah
Belki bebegin duruşundan bir günde öyle çıkmıştır canım birden kocaman olma sebebi bebişin duruş şeklidir ondan önce nasıl duruyorsa artık ondan küçüktür göbüşün ben hiç istemezdim büyük olmasını ama şimdi çok hoşuma gidiyor yusyuvarlak durmasıBen de bayramın 1. Günü bir anda şiştim. Dedim çok yoruldum heralde kurbanla falan uğraşırken ondandır. Ama o gün bugündür geri gitmedi göbeğim bir günde fırladı yani hiç yok denecek kadar yoktu göbek kimse anlamıyodu. Şimdi görenler soruyor kilo almışsın hayırdır falan diye
Sıcak çay içtim üstümü de kalın örttüm terledim bi güzel. Şu an iyi gibiyim çok şükür. Minnoşum kıpırdadıkça çok daha iyi oluyorumKorkma canım bişey olmaz inşallah kuşburnu yoksa da evde olan meyve yada limon kaynat o da iyi gelir bugün yapamazsan bile yarın mutlaka yap bide gece yatarken kalın giyin güzelce terle o zaman atarsın mikrobu vücudundan
Bilemiyorum artık ondan mı. Hoş öyle aşırı bir büyüklük yok zaten. Ama elime geliyor artık göbüşü yani bebeğimi tutabiliyorumBelki bebegin duruşundan bir günde öyle çıkmıştır canım birden kocaman olma sebebi bebişin duruş şeklidir ondan önce nasıl duruyorsa artık ondan küçüktür göbüşün ben hiç istemezdim büyük olmasını ama şimdi çok hoşuma gidiyor yusyuvarlak durması
Niye canım alerjin mi varCanım benim, bana limon portakal mandalina greyfurt gibi şeyler olmaz
Sağol tatlım
Alerjik astımım var canım. Onlardan yer yemez önce boğazım boynum çenem kaşınır sonra astımım başlarNiye canım alerjin mi var
Ay allah kolaylıkla şifa versin ozaman canımAlerjik astımım var canım. Onlardan yer yemez önce boğazım boynum çenem kaşınır sonra astımım başlar
C vitamininden yoksunum yani
Kurban olurum o minnoşa küçücük kalp nasıl da büyük umut oluyor insana benimki huysuz biraz bugün hissediyor annesinin gergin oldugunuSıcak çay içtim üstümü de kalın örttüm terledim bi güzel. Şu an iyi gibiyim çok şükür. Minnoşum kıpırdadıkça çok daha iyi oluyorum
Ay sen 24 haftalık olmuşsun artık çıkması normal zaten benden ilerde senin haftanBilemiyorum artık ondan mı. Hoş öyle aşırı bir büyüklük yok zaten. Ama elime geliyor artık göbüşü yani bebeğimi tutabiliyorum5 ayı geçtim zaten normaldir. Oğlumda da 4 buçuk aylıkken belli oluyordu göbeğim.
Amin canım benim. Allah razı olsunAy allah kolaylıkla şifa versin ozaman canım
Niye gerildin kız gene? Nasıl huysuz napıyor minikKurban olurum o minnoşa küçücük kalp nasıl da büyük umut oluyor insana benimki huysuz biraz bugün hissediyor annesinin gergin oldugunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?