2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Bol limonla Nane limon kaynat iç canım. Biraz iyi gelir. Geçmiş olsun.

Ben de bayramın 1. Günü bir anda şiştim. Dedim çok yoruldum heralde kurbanla falan uğraşırken ondandır. Ama o gün bugündür geri gitmedi göbeğim bir günde fırladı yani hiç yok denecek kadar yoktu göbek kimse anlamıyodu. Şimdi görenler soruyor kilo almışsın hayırdır falan diye

Yarın inşallah çorba yapıcam kendime canım. C vitaminli meyveler bana maalesef olmaz alerjik astımım var fena yapıyor beni o meyveler. Ama biber yiycem yarın inşallah. Bu geceyi inşallah sağ salim bi atlatayım da. Çoook şükür Allahıma, ateşim yok. Zaten normalde de ateşlenen biri değilim inşallah olmaz ateşim. Çok sağol tavsiyelerin için kuzum

Korkma canım bişey olmaz inşallah kuşburnu yoksa da evde olan meyve yada limon kaynat o da iyi gelir bugün yapamazsan bile yarın mutlaka yap bide gece yatarken kalın giyin güzelce terle o zaman atarsın mikrobu vücudundan

Devlette bende her doktoru denedim en son gittigim iyiydi artık hep ona gidicem

Benim de büyük canım
Bence vücut yapısına bağlı. 5 kilo aldım hepsi göbeğimde sanki
Bende 4 kilo aldım ama başlangıçta 2 kilo verdigim için şuan hamile kaldıgım kilodan sadece 2 kilo fazla olmuş oluyorum benimde hep göbekde gibi ama belim ve sırtım da kilo aldı kalınlaştı gibime geliyor

Benimki çok büyük değil canım ama senden bikac hafta gerideyim o haftalara gelince büyür belki bazılarının iç karnı geniş oluyomuş ve çok buyumuyomus. Vücut yapısı çok önemli.
Ablamın işte iç karın derin oldugundan küçücüktü karnı bende öyle olur diyordum ama son 3 haftada baya büyüdü seninki de büyür büyük ihtimalle benimle aynı haftalara geldiginde

5. Haftamdan itibaren grçmeyen bir mide yanmam ve mide kazıntım var ne yersem yiyim 5 dk sonra midem kazınıyor ve nedeni hala bilinmiyor sabır sabır sabır

İçimi rahatlattın canımcım Allah razı olsun. Bi an gözlerim yandı içten içe de sıcaklık gelince o panikle yazdım buraya. Şu an iyi gibiyim inşallah geceyi de böyle atlatırım.
Burda havalar bi sıcak bi soğuk. Gece soğumuş farketmemişim

Belki bebegin duruşundan bir günde öyle çıkmıştır canım birden kocaman olma sebebi bebişin duruş şeklidir ondan önce nasıl duruyorsa artık ondan küçüktür göbüşün ben hiç istemezdim büyük olmasını ama şimdi çok hoşuma gidiyor yusyuvarlak durması

Korkma canım bişey olmaz inşallah kuşburnu yoksa da evde olan meyve yada limon kaynat o da iyi gelir bugün yapamazsan bile yarın mutlaka yap bide gece yatarken kalın giyin güzelce terle o zaman atarsın mikrobu vücudundan
Sıcak çay içtim üstümü de kalın örttüm terledim bi güzel. Şu an iyi gibiyim çok şükür. Minnoşum kıpırdadıkça çok daha iyi oluyorum

Bilemiyorum artık ondan mı. Hoş öyle aşırı bir büyüklük yok zaten. Ama elime geliyor artık göbüşü yani bebeğimi tutabiliyorum 5 ayı geçtim zaten normaldir. Oğlumda da 4 buçuk aylıkken belli oluyordu göbeğim.

Sıcak çay içtim üstümü de kalın örttüm terledim bi güzel. Şu an iyi gibiyim çok şükür. Minnoşum kıpırdadıkça çok daha iyi oluyorum
Kurban olurum o minnoşa küçücük kalp nasıl da büyük umut oluyor insana benimki huysuz biraz bugün hissediyor annesinin gergin oldugunu

Ay sen 24 haftalık olmuşsun artık çıkması normal zaten benden ilerde senin haftan

Kurban olurum o minnoşa küçücük kalp nasıl da büyük umut oluyor insana benimki huysuz biraz bugün hissediyor annesinin gergin oldugunu
Niye gerildin kız gene? Nasıl huysuz napıyor minik
Evet Valla küçücük bir tekmesi insana tüm sıkıntısını unutturuyor. Rabbim korusun evlatlarımızı inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…