2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Allah korusun canım.ne kadar çoğaldı bu illet.kisin daha iyiydi

Allah korusun canım.ne kadar çoğaldı bu illet.kisin daha iyiydi
Sorma ya nereden geldiler halasının kızı istanbuldan geldi kv sinde kaldı o pozitif olunca ondan kıza sonra da bize geldi galiba ya bende yada eşimde çıkarsa naparız nasıl ayrı durucam ben pskolojik olarak beni çok kötü etkiler bu

Kızlar bu akşam ilk defa bebeğime kıyafet satın aldım
Karaca Home'da bebek urunlerinde indirim varmış. Çoğu hastane çıkışı tükenmiş. 10'lu takım 99'a düşmüş, normalde bu takimlar 140'tan falan başlıyor. Uygun olduğunu düşünerek satın aldım. İnşaallah kalitesi de guzeldir.

Canım zaten demin dediğinde anlamıştım ama onun ağrısı nasıl acaba diye merak ettim. Benimki de yapıyormudur acebası? Bide öyle olduğunu sana doktorun mu söyledi?

Çok tatlı güle güle giysin inşallah bende bu takımı beğendim babaannesi sen modelini beğen hastane çıkışını ben alıcam dedi

Eklentiler

• cicek-nakisli-10-parca-hastane-cikis-setb5ce.webp
    12,1 KB · Görüntüleme: 50
  • cicek-nakisli-10-parca-hastane-cikis-setb43e.webp
    11,8 KB · Görüntüleme: 42
Çok geçmiş olsun canım
Sabaha bişeyin kalmaz inşallah

Yok artık yaa. İnsanlar nasıl bu kadar vurdumduymaz olabiliyor

İçe vurunca çok garip hissediyor insan gerçekten. Bazen nefesim kesiliyor Sanki. Bir de ayakları aşağıdaysa çok değişik oluyorum ben sanki alttan ayakları çıkacak gibi hissediyorum

Çok tatlı güle güle giysin inşallah bende bu takımı beğendim babaannesi sen modelini beğen hastane çıkışını ben alıcam dedi
Sağol canım.
Senin sectigin takimi da hep görüyorum insta'da. Çok güzel, Rabbim sağlıkla kullanmayı nasip etsin inşaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…