2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Doktorum sorun yok puanlık dedi 2 hafta geride olursa gelişmiyor demektir bebek dedi detaylıdaki doktorda korkuttu beni

İçe vurunca çok garip hissediyor insan gerçekten. Bazen nefesim kesiliyor Sanki. Bir de ayakları aşağıdaysa çok değişik oluyorum ben sanki alttan ayakları çıkacak gibi hissediyorum
Aynen alta vurunca da garip oluyor bende çıkıcak bu çocuk diyorum senin gibi

Canım zaten demin dediğinde anlamıştım ama onun ağrısı nasıl acaba diye merak ettim. Benimki de yapıyormudur acebası? Bide öyle olduğunu sana doktorun mu söyledi?
Doktor söylemedi ama hissediyorsun canım ben mesela içe vurdugunu yada aşagıya dogru tekme attıgını falan hep hissediyorum hepsinin hissi farklı oluyor normal dışa doğru vurdugu gibi olmuyor seninki yavaş vuruyorsa ondan sen ayırt edemeye bilirsin dün benimki öyle sert vurdu ki bide defalarca vuruyor anlamamak mümkün değil

Yok canım siyah beyazdı renkli diye biliyordum bende ama degildi
renklı olan 4 boyutlu ultrason dedıklerı oluyormus :)
bende bebısımın yuzunu gorecegım dıye hayallerle gıtmıstım uzuldum bıraz bekledıgım gıbı cıkmayınca ama bebısım saglıklı cıktı dr hanım cok ılgılendı cok mutlu oldum

Organlarına siyah beyaz bakılıyor. Yüzüne ayrıca bakıyor renkliye çeviriyor.
Doğrudur , benımkınde bakılmadı .
Eşimi içeri almadıkları için bazen ıyıkı de bakılmadı dıyorum , ultrason goruntusu de vermıyorlar cunku ben gormus olacaktım o goremeyecektı

Canım bu renkli olana benim Bi arkadaşım var özele gidiyor sürekli kontrolleri renkli ultrasonda yapılıyor zararlı degil mi bebege

Canım ben bazen vajinada ani ağrı oluyor sanki bişey batıyor. Aşağılara doğru tekme dediğin o mu acaba?

Kilo almaktan çok korkuyorum ya sonra veremezsem diye onun için elimden geldigince dikkat ediyorum zaten 6 aydan sonra çok alınırmış
oğlumda 70 le hamile kalıp 110 la bitirmiştim we 1 sene içinde azmetim sabrettim 65e kadar düşmüştüm dogum kiloları cabuk gidiyo canım yeter ki boğazını tut

Benım doktorum 32 haftadan once kesınlıkle rapor veremıyorum demıstı ,
vaka sayıları yenıden artmaya basladı , boyle gıderse rapor vermese bıle ben ucretsız ızne cıkarım
ya yemişim onun tribini ben özel muayenehaneye gidiyorum doktoruma 5 gün rapor yaz istirahat edyim çok yoruluyorum dedim anlasmalı oldugu hastaneyi aradı beni oraya yolladı 7 gün rapor almıştım 7 gün full yattım tabi eşim gezdirmedi beni bayramdada ben işe basladım o anasını gezdirince ufak çaplı tartıstık

ben dr degıstırmeyı dusunuyorum acıkcası , bnm ozelde gıttıgım dr cok ıyı fakat cok tercıh edıldıgı ıcın yogunlukdan dogru duzgun ılgılenmıyor , baska bır dr bulacagım dogumu ozelde yapmayı planlıyorum ben tup mıde amelıyatlıyım sezeryan olmak ıstıyorum

Canım ben bazen vajinada ani ağrı oluyor sanki bişey batıyor. Aşağılara doğru tekme dediğin o mu acaba?
Yok canım agrı başka o batma hissi çok ayakta durursam kendimi zorlarsam oluyor bu Bildigin tekme nasıl karnına vurulan tekmeyi hissediyorsan bu da onun gibi sadece aşagıya dogru ama öyle sürekli olmuyor çok nadir aşagıya vurur döndügü zaman vuruyor demek ki

oğlumda 70 le hamile kalıp 110 la bitirmiştim we 1 sene içinde azmetim sabrettim 65e kadar düşmüştüm dogum kiloları cabuk gidiyo canım yeter ki boğazını tut
Ya zaten öyle çok yiyen biri değilim ben daha önce kilo aldıgımda azmedip 6 ayda 13 kilo verdim bende ama benim göbek kısmı çok zor eridiğinden o beni korkutuyor şimdi bide hamilelik hep göbek büyüyor ondan yani yoksa vücuduma aldıgımı illaki veririm. Benim ablam hamile kalmadan önce benimle aynı kilodaydı şimdi dogum yaptı bir deri bir kemik kaldı normal kilolarını da verdi fazlasıyla bende öyle olursam sorun yok yinede dikkat ediyorum işte sen maşallah verebiliyorsun geri onun için Alman pek sıkıntı olmaz sanırım

Değil canım daha çok gelişmiş hali aletin bizimkinde var bile bakmıyor
Bilmiyorum valla da çok umutlandım detaylı ultrasonda yüzünü görürüm belki doktor ulturason görüntüsünü verir bebişimin yüzünün dedim ama olmadı hevesim kursağımda kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…