Kimisininki 1 hafta ileride kimin ki geride gidiyor canım doktor herşey yolunda sorun olmaz dediyse sorun yoktur sordun mu doktora stres yapma bazı bebekler yavaş büyüyor hatta aynı zamanda dogan bebeklerin bazıları çok küçük oluyor onlar sonradan çok hızlı gelişip diger bebekleri geçiyorlar bile
İçe vurunca çok garip hissediyor insan gerçekten. Bazen nefesim kesiliyor Sanki. Bir de ayakları aşağıdaysa çok değişik oluyorum ben sanki alttan ayakları çıkacak gibi hissediyorum
Canım zaten demin dediğinde anlamıştım ama onun ağrısı nasıl acaba diye merak ettim. Benimki de yapıyormudur acebası? Bide öyle olduğunu sana doktorun mu söyledi?
Doktor söylemedi ama hissediyorsun canım ben mesela içe vurdugunu yada aşagıya dogru tekme attıgını falan hep hissediyorum hepsinin hissi farklı oluyor normal dışa doğru vurdugu gibi olmuyor seninki yavaş vuruyorsa ondan sen ayırt edemeye bilirsin dün benimki öyle sert vurdu ki bide defalarca vuruyor anlamamak mümkün değil
Doğrudur , benımkınde bakılmadı .
Eşimi içeri almadıkları için bazen ıyıkı de bakılmadı dıyorum , ultrason goruntusu de vermıyorlar cunku ben gormus olacaktım o goremeyecektı
Doktor söylemedi ama hissediyorsun canım ben mesela içe vurdugunu yada aşagıya dogru tekme attıgını falan hep hissediyorum hepsinin hissi farklı oluyor normal dışa doğru vurdugu gibi olmuyor seninki yavaş vuruyorsa ondan sen ayırt edemeye bilirsin dün benimki öyle sert vurdu ki bide defalarca vuruyor anlamamak mümkün değil
oğlumda 70 le hamile kalıp 110 la bitirmiştim we 1 sene içinde azmetim sabrettim 65e kadar düşmüştüm dogum kiloları cabuk gidiyo canım yeter ki boğazını tut
ya yemişim onun tribini ben özel muayenehaneye gidiyorum doktoruma 5 gün rapor yaz istirahat edyim çok yoruluyorum dedim anlasmalı oldugu hastaneyi aradı beni oraya yolladı 7 gün rapor almıştım 7 gün full yattım tabi eşim gezdirmedi beni bayramdada ben işe basladım o anasını gezdirince ufak çaplı tartıstık
ya yemişim onun tribini ben özel muayenehaneye gidiyorum doktoruma 5 gün rapor yaz istirahat edyim çok yoruluyorum dedim anlasmalı oldugu hastaneyi aradı beni oraya yolladı 7 gün rapor almıştım 7 gün full yattım tabi eşim gezdirmedi beni bayramdada ben işe basladım o anasını gezdirince ufak çaplı tartıstık
ben dr degıstırmeyı dusunuyorum acıkcası , bnm ozelde gıttıgım dr cok ıyı fakat cok tercıh edıldıgı ıcın yogunlukdan dogru duzgun ılgılenmıyor , baska bır dr bulacagım dogumu ozelde yapmayı planlıyorum ben tup mıde amelıyatlıyım sezeryan olmak ıstıyorum
Yok canım agrı başka o batma hissi çok ayakta durursam kendimi zorlarsam oluyor bu Bildigin tekme nasıl karnına vurulan tekmeyi hissediyorsan bu da onun gibi sadece aşagıya dogru ama öyle sürekli olmuyor çok nadir aşagıya vurur döndügü zaman vuruyor demek ki
oğlumda 70 le hamile kalıp 110 la bitirmiştim we 1 sene içinde azmetim sabrettim 65e kadar düşmüştüm dogum kiloları cabuk gidiyo canım yeter ki boğazını tut
Ya zaten öyle çok yiyen biri değilim ben daha önce kilo aldıgımda azmedip 6 ayda 13 kilo verdim bende ama benim göbek kısmı çok zor eridiğinden o beni korkutuyor şimdi bide hamilelik hep göbek büyüyor ondan yani yoksa vücuduma aldıgımı illaki veririm. Benim ablam hamile kalmadan önce benimle aynı kilodaydı şimdi dogum yaptı bir deri bir kemik kaldı normal kilolarını da verdi fazlasıyla bende öyle olursam sorun yok yinede dikkat ediyorum işte sen maşallah verebiliyorsun geri onun için Alman pek sıkıntı olmaz sanırım
Bilmiyorum valla da çok umutlandım detaylı ultrasonda yüzünü görürüm belki doktor ulturason görüntüsünü verir bebişimin yüzünün dedim ama olmadı hevesim kursağımda kaldı