Yok canım agrı başka o batma hissi çok ayakta durursam kendimi zorlarsam oluyor bu Bildigin tekme nasıl karnına vurulan tekmeyi hissediyorsan bu da onun gibi sadece aşagıya dogru ama öyle sürekli olmuyor çok nadir aşagıya vurur döndügü zaman vuruyor demek ki
Allah Allah. Daha hissetmedim o zaman. Biraz biyüsün minişim inşallah, belki hissederim.
Bu aralar sık sık hissediyorum haraketlerini ama yavaş, sert tekmelemiyor yavrum
Doğrudur , benımkınde bakılmadı .
Eşimi içeri almadıkları için bazen ıyıkı de bakılmadı dıyorum , ultrason goruntusu de vermıyorlar cunku ben gormus olacaktım o goremeyecektı
vermıyoruz dedıler , vermedıler de . her hastanenın ısleyısı farklı oluyor devlette genelde vermıyorlar , verdıklerıde cok bozuk ne oldugu anlasılmayan bır goruntu oluyor .,
Dırek perınolog muayeneyı yaptıgı ıcın gıttım acıkcası yoksa ıcım rahat etmezdı .
hee baba rüya olsun deyince ses etmedim benim gönlğmde nefesten yana aslında ama eşim gitmiş yatak odamdaki makyaj yaptıgım aynama rujla kocaman rüya yazmıs ya
Allah Allah. Daha hissetmedim o zaman. Biraz biyüsün minişim inşallah, belki hissederim.
Bu aralar sık sık hissediyorum haraketlerini ama yavaş, sert tekmelemiyor yavrum
Canım çok yoruluyorsan ondan da olabilir bak ben geçen tatile gidip gelirken arabada çok yoruldugumdan iki gün çok az ve yavaş hissettim hareketleri sanki benimle beraber bebek de yorulmuş gibiydi hatta baya korktum bişey olmuşmu diye ama ben dinlenip kendimi iyi hissettiğimde hareketleri yine eskisi gibi net hissedildi bebişim iki gündür patır patır vuruyor valla öncekinden daha sert oldu hareketleri
Dün evde temizlik yaptım sanırım kendimi yordum
Kırmızı da olan akintı geldi çok üzgünüm...
13 e randevu aldım dua edin herşey yolunda olsun
Rabbim yaşadıklarımı tekrar yasatmasin bana
Bu doğumum vakitli olsun insallah
Canım çok yoruluyorsan ondan da olabilir bak ben geçen tatile gidip gelirken arabada çok yoruldugumdan iki gün çok az ve yavaş hissettim hareketleri sanki benimle beraber bebek de yorulmuş gibiydi hatta baya korktum bişey olmuşmu diye ama ben dinlenip kendimi iyi hissettiğimde hareketleri yine eskisi gibi net hissedildi bebişim iki gündür patır patır vuruyor valla öncekinden daha sert oldu hareketleri
Evet bi kaç gündür çok yordum kendimi, bugün dinlencem inşallah bakalım napcak benim minişim
Bazen özlüyorum yaa sanki doğmuş da bi kaç gündür görmemişim öpüp sarılmamışım gibi özlüyorum çok garip ya
Devlet hastanesinde detaylı yaptıranlar önce doktora gidip ondan sonra detayliya randevu aldınız değil mi ?
Ben normalde özele gidiyorum ama oradaki perinatolog değil o yüzden şehir hastanesinde bir doktora randevu aldım yarın için o yönlendirir umarım. Bir de hastanenin yarısı pandemi hastanesi olmuş tedirginim aslında ama Rabbim korusun ne diyeyim
Dün evde temizlik yaptım sanırım kendimi yordum
Kırmızı da olan akintı geldi çok üzgünüm...
13 e randevu aldım dua edin herşey yolunda olsun
Rabbim yaşadıklarımı tekrar yasatmasin bana
Bu doğumum vakitli olsun insallah
Hastaneden geldim kalbine baktı gayet iyi dendi,1 böbrek içinde ürolojiyle takipte ol dedi. Bebeği göstermedi bile kilosu 584 gr verdiği bir tek Bilgi bu
Evet bi kaç gündür çok yordum kendimi, bugün dinlencem inşallah bakalım napcak benim minişim
Bazen özlüyorum yaa sanki doğmuş da bi kaç gündür görmemişim öpüp sarılmamışım gibi özlüyorum çok garip ya
Bana da oluyor o annelik işte o iki gün dogru düzgün hareket etmeyince benimde içim Bi garip oldu bende özledim ama şimdi sanırım bebişim de hasret gideriyor durmuyor valla o da beni mi özlemiş ne sende dinlen daha net hissedersin gerçekten biz yorgun olunca onlar da yoruluyormuş ben bunu anladım yani
Bana da oluyor o annelik işte o iki gün dogru düzgün hareket etmeyince benimde içim Bi garip oldu bende özledim ama şimdi sanırım bebişim de hasret gideriyor durmuyor valla o da beni mi özlemiş ne ❤❤ sende dinlen daha net hissedersin gerçekten biz yorgun olunca onlar da yoruluyormuş ben bunu anladım yani
Canım ama uygulamada aksini okumuştum ben. Anne iş yaparken haraketliyken amniyon sıvısı dalgalanıyor bebek uyuyor. Yani nasıl yoruluyor anlamıyorum
Ah evet ya anneyiz artık. Ne şahane bi duygu çok şükür Rabbime
Canım ama uygulamada aksini okumuştum ben. Anne iş yaparken haraketliyken amniyon sıvısı dalgalanıyor bebek uyuyor. Yani nasıl yoruluyor anlamıyorum
Ah evet ya anneyiz artık. Ne şahane bi duygu çok şükür Rabbime
Canım hani bizim duygularımızı onlar da hissediyor ya ne kadar bedensel olarak yorgun olmasada uyuyor olsa da duygusal olarak yorgun hissetiginden hareket etmiyordur belki bizimle aynı duyguları yaşıyor sonuçta