2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Allah Allah. Daha hissetmedim o zaman. Biraz biyüsün minişim inşallah, belki hissederim.
Bu aralar sık sık hissediyorum haraketlerini ama yavaş, sert tekmelemiyor yavrum

Doğrudur , benımkınde bakılmadı .
Eşimi içeri almadıkları için bazen ıyıkı de bakılmadı dıyorum , ultrason goruntusu de vermıyorlar cunku ben gormus olacaktım o goremeyecektı
Resim veriyorlar aslında o da görürdü. Ama çok da önemli değil zaten sağlık olsun

Resim veriyorlar aslında o da görürdü. Ama çok da önemli değil zaten sağlık olsun
vermıyoruz dedıler , vermedıler de . her hastanenın ısleyısı farklı oluyor devlette genelde vermıyorlar , verdıklerıde cok bozuk ne oldugu anlasılmayan bır goruntu oluyor .,
Dırek perınolog muayeneyı yaptıgı ıcın gıttım acıkcası yoksa ıcım rahat etmezdı .

Canım bu renkli olana benim Bi arkadaşım var özele gidiyor sürekli kontrolleri renkli ultrasonda yapılıyor zararlı degil mi bebege
Benim de doktorum her seferinde önce siyah beyaz sonra renkli de bakıyor bunu ben talep etmiyorum kendisi bakıyor zararlı olsa bakacağını sanmıyorum

herkes herseyı soyluyor ıste ,
ben o gun baksalardı mutlu olurdum ama ozellıkle bebegın yuzunu gorecegım dıye 4 boyutlu ultrasona da gıtmem acıkcası ,
Aynen bende görmeyi çok istedim ama dedigin gibi 4 boyutluya da sadece yüzü için gitmem ya zararlıysa diye düşünürüm rahat edemem

Allah Allah. Daha hissetmedim o zaman. Biraz biyüsün minişim inşallah, belki hissederim.
Bu aralar sık sık hissediyorum haraketlerini ama yavaş, sert tekmelemiyor yavrum
Canım çok yoruluyorsan ondan da olabilir bak ben geçen tatile gidip gelirken arabada çok yoruldugumdan iki gün çok az ve yavaş hissettim hareketleri sanki benimle beraber bebek de yorulmuş gibiydi hatta baya korktum bişey olmuşmu diye ama ben dinlenip kendimi iyi hissettiğimde hareketleri yine eskisi gibi net hissedildi bebişim iki gündür patır patır vuruyor valla öncekinden daha sert oldu hareketleri

Dün evde temizlik yaptım sanırım kendimi yordum
Kırmızı da olan akintı geldi çok üzgünüm...
13 e randevu aldım dua edin herşey yolunda olsun
Rabbim yaşadıklarımı tekrar yasatmasin bana
Bu doğumum vakitli olsun insallah

Evet bi kaç gündür çok yordum kendimi, bugün dinlencem inşallah bakalım napcak benim minişim
Bazen özlüyorum yaa sanki doğmuş da bi kaç gündür görmemişim öpüp sarılmamışım gibi özlüyorum çok garip ya

Merhaba güzel anneler nasılsınız ?

Devlet hastanesinde detaylı yaptıranlar önce doktora gidip ondan sonra detayliya randevu aldınız değil mi ?

Ben normalde özele gidiyorum ama oradaki perinatolog değil o yüzden şehir hastanesinde bir doktora randevu aldım yarın için o yönlendirir umarım. Bir de hastanenin yarısı pandemi hastanesi olmuş tedirginim aslında ama Rabbim korusun ne diyeyim

İnşaAllah herşey yolundadır üzülme canım hayırlı haberlerle gel

Hastaneden geldim kalbine baktı gayet iyi dendi,1 böbrek içinde ürolojiyle takipte ol dedi. Bebeği göstermedi bile kilosu 584 gr verdiği bir tek Bilgi bu

Bana da oluyor o annelik işte o iki gün dogru düzgün hareket etmeyince benimde içim Bi garip oldu bende özledim ama şimdi sanırım bebişim de hasret gideriyor durmuyor valla o da beni mi özlemiş ne sende dinlen daha net hissedersin gerçekten biz yorgun olunca onlar da yoruluyormuş ben bunu anladım yani

Kızlar 4 5 gündür gögüs uçlarım yapış yapış oluyor ama dokununca Bi ıslaklık falan yok niye olur ki bu

Canım ama uygulamada aksini okumuştum ben. Anne iş yaparken haraketliyken amniyon sıvısı dalgalanıyor bebek uyuyor. Yani nasıl yoruluyor anlamıyorum
Ah evet ya anneyiz artık. Ne şahane bi duygu çok şükür Rabbime

Canım hani bizim duygularımızı onlar da hissediyor ya ne kadar bedensel olarak yorgun olmasada uyuyor olsa da duygusal olarak yorgun hissetiginden hareket etmiyordur belki bizimle aynı duyguları yaşıyor sonuçta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…