2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
ben normalde de hic kilo alamayan istahsiz biriydim zaten cok zayiftim hamilelikle beraber istahim acilmisti 4 kg almistim ama 2 haftadir istahimda kalmadi kilo alimi da durdu. Yarin kontrolum var dr a soruyum bari
Ay keşke benim de iştahım azıcık dursa da daha kilo almasam 8 kilo aldım toplamda çok fenayım

Ay keşke benim de iştahım azıcık dursa da daha kilo almasam 8 kilo aldım toplamda çok fenayım
benim hedefim max 12 kiloyla tamamlamak. fazla kilo alirsak catlak da cok olur sonrasinda sarkma da olur dikkat etmek lazim

kuzum kağan kocatepenin videosunu izledim. adam canı gönülden bir şekilde yaptırın yahu bir zararı yok yaptırmazsanız zarar asıl diyor. ben o adama çok güveniyorum ne derse yaparım gibi geliyor
Haha yaptırıcam bakalım inşallah iyi çıkar sonuç

Güzel günlerde kullanın inşallah canim.
Bende şöyle birşey biliyorum dalın ile alakalı. Içinde hicbir katkı maddesi olmayan tek şampuan:)
Bunu söyleyen saç ekim doktoru eşimin.
Mustela kızıma kullandım bebekken bunu duyduktan sonra hep dalın kullandim

Hanımlar merhabalar umarım herkes iyidir birkaç gündür biraz ayakta durup iş yaptığımda ya da yürüdüğümde belim kopacak gibi ağrıyor sizde de böyle bel ağrısı var mı normal mi acaba kontrolüm gelecek hafta

bana da oyle geliyor aslinda yuruyuse basladim gecen hafta yarim saat tempolu yuruyus yapiyorum kendimi cok salmayim diye
Benim 5 ayda 6 kilo oldu o kadar da dikkat etmeme rağmen ama ödemli bir vücudum var zaten kiloya da meyilim var ama 12yi geçmesem çok iyi olacak. Umarım şeker de çıkmaz bakalım nolcak.

Bugün temizlige girmiştim cam falan siliyorum şuan benim de belim agrıyor oysa daha yarım saat olmadı silmeye başlayalı dinlene dinlene yapıcam artık

Kızımda özelde doğum yaptım. Çok sıkıntılı geçti. Hatta üçüncü doktorumda doğum yapmama rağmen... ilki düşük riski var yatman lazım demişti kızım 40.haftanın bittiği gün doğdu. Hal böyle olunca benim eşim de özel hastanelere pek sıcak bakmıyo. Son karar benim tabi ama ben de kararsızım. Hele bi kasım ayı gelsin de bakarız.

Eşin bebek olacağı için sevinmiyor mu neden isteksiz ki inşallah değişir cnm
Keşke banada önlem alsalardı ama çok ihmale geldim özel hastaneye gidiyordum ama kısmet işte
Çevremde de çok duyuyorum kendim de yaşadım ilk hamileliklerde böyle şeyler çok yaşanıyo maalesef inşallah ikinci bebeğine sorunsuz bi şekilde kavuşursun cnm
Ben hicbir şey almayacağım ne olacağımız belli değil Rabbim.nasip ederde kasima kadar herşey yolunda giderse o zaman alacağım
Ben de erken almayacağım. Aynen ne olacağımız hiç belli olmuyo kızımdan kalan bazı şeyler var. Fazla bi şey almama gerek yok zaten.Onları da sona yakın alırım.
bir de göğüslerimin uçları şimdiden acımaya başladı. gümüş kapak siparişi verdim kullanacağım bakalım işe yarayacak mı.
Kullandıktan sonra fikrini buraya da yazar mısın cnm?

Benim 5 ayda 6 kilo oldu o kadar da dikkat etmeme rağmen ama ödemli bir vücudum var zaten kiloya da meyilim var ama 12yi geçmesem çok iyi olacak. Umarım şeker de çıkmaz bakalım nolcak.
6 kilo cok da degil canim yine iyi dedigin gibi odemdir bir kismi da. Benim sabah tartilmamla aksam tartilmam 1 kg farkediyor. Seker yuklemesini ben yaptirmicam ya

6 kilo cok da degil canim yine iyi dedigin gibi odemdir bir kismi da. Benim sabah tartilmamla aksam tartilmam 1 kg farkediyor. Seker yuklemesini ben yaptirmicam ya
Benim 2 kilo fark ediyor sabahla akşam arası ya bir de 3 lt su içmeye çalışıyorum, sanırım suyu da tutuyorum çünkü çok sık idrara çıkmıyorum bu ara.

Benim 2 kilo fark ediyor sabahla akşam arası ya bir de 3 lt su içmeye çalışıyorum, sanırım suyu da tutuyorum çünkü çok sık idrara çıkmıyorum bu ara.
meyve cok sisiriyor beni aksamlari. Bende 2,5 lt su iciyorum en az. Su icmek cok onemli su yaz sicaginda bol bol icmek lazim

Doğrudur canım hiç araştırmadım ben valla o arkadaşım çok takıntılı o bunu önerince dedim aliyim gitsin

Sabah detaylı ultrasona gittim şehir Hastanesi'ne perinatolog 5 dk baktı bi sorun görmüyorum dedi.

Doktoruma gittim sonuçları göstermeye, detaylı yapmamis ki normal ultrason yapmış dedi yarın tekrar radyolojiye randevu aldm detaylı için şaka gibi ya boşu boşuna bidaha gideceğim.

Herkes işini düzgün yapsa keşke biz de böyle uğraşmasak ben 2 haftadır o randevuyu bekliyordum.

Kesinlikle canım Allah hayırlısıyla sağ salim kavuşmayı nasip etsin hepimize

Sen bir anne olacaksın çatlak yada sarkma olması gayet normal ve zaten bebeğin sağ salim doğunca herşeye şükrediyorsun
Ben bir anneyim ama ayni zamanda kadinim. Elimden geldiginde vucuduma da dikkat etmeye calisiyorum. Ama tabiki oncelik her zaman bebegimin sagligi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…