2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
dewlet hastanesine gidiyorum ama o hastanenin dogumundan kimse memnun değilmiş digerininde özel muayenehansei war özel olandan memnunumda bunuda çok öwüyolar
Anladım kuzum. Eğer doktor arayışındaysan kendi doktorumu önerebilirim. Geçen de arkadaşımın eltisi onda doğum yaptı. O yüzden sorayım dedim:)

Anladım kuzum. Eğer doktor arayışındaysan kendi doktorumu önerebilirim. Geçen de arkadaşımın eltisi onda doğum yaptı. O yüzden sorayım dedim:)
Bu ücret sadece özelde mi böyle yoksa devlette de ödeniyor mu henüz hiç araştırma yapmadım ben nerede dogum yapacağım hiç bilmiyorum

Hangi hastane acaba

Kuzum anlamadım hangi ücreti soruyorsun yanlış mı alıntıladın acaba?
Bu hastanede normal dogum ve sezaryen ücretleri oluyor ya sadece özel hastanede mi bu ücretler ödeniyor yoksa devlet hastaneleri de ücret talep ediyor mu bunu merak ettim

Eğer doktormuz dışardan geliyorsa fiyat artar değil mi ? Benim doktorum dışardan gelicek çünkü bağlı olduğu bi hastane yok

Benim doktorum Beylikdüzü Kolan'da canım. Doğumumu da onun yapmasını istiyorum. Ama daha hastaneye sormadım Kolanların fiyatlarına baktım netten. Umarım 4ü geçmez.

Kolan muhtemelen 4-5ten aşağı değildir. Beylikdüzünde olup bütçesi daha düşük olsun istersen Medilife var yakında normal doğum fiyatı 2 bin civarıydı, bir de yeni açılan Birinci Hastanesi var ama oranın doğum fiyatlarını henüz öğrenmedim. Tahminimce 2-3 bin arasıdır

Bu hastanede normal dogum ve sezaryen ücretleri oluyor ya sadece özel hastanede mi bu ücretler ödeniyor yoksa devlet hastaneleri de ücret talep ediyor mu bunu merak ettim
Hıı canım ben hiç devlete gitmedim bilmiyorum ama yanlış hatırlamıyorsam çok cüzi bir ücret olabilir. Sanki öyle bir şey hatırlıyorum eskiden. En iyisi bi bilene sormak :) devlete gidiyorsan orda vezneye falan uğrayıp öğrenebilirsin belki

Evet medilife 2.000 civarı sanırım ama doktorumu isteyeceğim anca doktorum o an gelemez edemezse medilife a giderim.

Evet medilife 2.000 civarı sanırım ama doktorumu isteyeceğim anca doktorum o an gelemez edemezse medilife a giderim.

Eğer dışardan doktorun gelip doğuma girecekse Birinciyi tavsiye ederim yeni temiz ve çok kalabalık olmayan bir hastane. Medilife çok yoğunmuş duyduğuma göre. Doğum fiyatları da başka doktor girecekse değişiyordur belki, pek bilgim yok bu konuda sormak lazım

Kızlar Banu Çiftçi'nin kitabında gazlı içeceklerin bebeğe zarar vermediğini okudum. Doktorlar gazlı içecekleri annede mide yanmasını tetikler diye içilmesin istiyorlarmış. Yoksa bebeğe asla zararı yokmuş arada içiyorum ben içim rahatladı.

Doktoruma hiç sormadım canım başka hastaneye geliyor mu diye daha doğuma var diye o konulara hiç girmedik medilife da sürümden kazanıyor sanırım:)

Ya eger ücret ödeniyorsa özelde dogum yapmak daha mantıklı 3 5 fazla verip rahat ederiz hiç degilse araştırmadım daha Bi araştırıyım bakalım özelde dogum yapana da devlette dogum yapana da sorarım tek tek hangisi daha iyi ona göre karar vericem

Ben devlette ücret ödenmiyor diye biliyorum canım hem normal hem sezaryende ücret ödeyeni hiç duymadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…