2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Bugün temizlige girmiştim cam falan siliyorum şuan benim de belim agrıyor oysa daha yarım saat olmadı silmeye başlayalı dinlene dinlene yapıcam artık
Aynen günlük işler bile artık çok zorlamaya başladı Allah kolaylık versin hepimize.
bnm bayadir oyle hc ayakta duramiyorum
Evet 5-10 dkdan sonra çok dayanılmaz bir ağrı olmaya başlıyor demek normal, sizin haftanız benden önde çünkü

Sabah ve dün akşam peceteye gelen kahverengi leke vardı. Bugün iğne içinde hastaneye gidecektim yolda doktoru aradım lekeyi söyledim gel bekleme dedi. Önce doktora muayeneye gittim baktı yine herşey yolunda şükür olsun. Lekeye kanamaya işaret edecek bir sebep yok. Hemoroid düzelmiş şükür. Bebişin şu yine sınırda haftaya mecburen şekere bakacağız inşallah temiz çıkar. Ama ben yine de beslenmeye dikkat etmek durumdayım sudan dolayı. Paşamın keyfi yerinde poz verdi minnosum bide
Doktorum diyor ki erken dogum yaparsan buna en çok ben şaşırırım

Benim bel kasıklarımda baskı hissi bazen kaburgalarım bile ağrıyor Doktora mı gitsem bilmiyorum

Hahaha :) Allah hepimize vaktinde sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin ben normalde çok hassas bir insan değilim ama gebelikte duydugum olumsuz herseyden etkılenen bırı oldum. Oyle kı haber bıle ızlemıyorum
Böyle güzel haberler alınca sizlerden de umudum artıyor

İnşaallah herşey iyidir hemoroid nasıl düzeldi benim de öyle bi sorunum var

Benim bel kasıklarımda baskı hissi bazen kaburgalarım bile ağrıyor Doktora mı gitsem bilmiyorum
dun benimde kasiklarimda baski hissi vardi sabah kalktigimda gecmis bugun yok sukur

amin canım amin ben mi kuruntu yapıyorum bilmiyorum ama hewesi yok hiç konusu, dahi açılmıyo

oooo sorma ben bi ew temizlesem belimden tuwalete bile gidemiyorum

oyy az daha beklesin kuzucuk kıyamam yaa inşallah 3 ayı da sağlıkla atlatırsın canım

ya benim bebe bugğn sabahtan beri 1 kere kımıldadı o da cok zayıf bi tekmeydi canım sıkılıyo bu durıma

Öğretmen arkadaşlarım.24. Hafta izni belgesi sağlık ocağından alinabiliyor mu?
Ben sağlık ocağından aldım bugün verdim okula ,neticede onların sisteminde de görünüyor . Okul problem çıkarmadı zaten sadece hamileliğin kaçıncı haftasında olduğunuzu yazıyor o yüzden sağlık ocağından da alabilirsin

Merhaba kamu çalışan arkadaşlara sorum var bu 24. haftadan başlayan idari izin dilekçe örneği elinizde mevcut mu acaba?
Dilekçe yazmadım ben aile hekiminden hamileliğin 24. Haftasında olduğuma dair yazı aldım okula verdim

Hadi yaa gerçekten mi çok iyi oldu haber verdiğin canım sağol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…