2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Ben devlette ücret ödenmiyor diye biliyorum canım hem normal hem sezaryende ücret ödeyeni hiç duymadım
Bence de anlamsız ücret olduktan sonra özelde yaparım daha iyi Bi araştırayım hangi hastane daha iyiyse oraya bakıcam artık

Aynen öyle olsa devlette bu kadar yoğunluk olmaz zaten
Bilmiyorum ya napıcam hiç fikrim yok burada özel hastane yok şehir hastanesi var yarı özel olan o da ne kadar iyi acaba bide özel klinik var ama o doktor dogum yaptırmıyormuş o yaptırsa hiç düşünmez ona giderdim ücret umrumda olmazdı

Günay Gündüz doktorum. Çok memnunum çok tatlı bir kadın. İlk defa hastasını kapıya kadar geçiren tatlı bir doktora şahit oluyorum ne sorsam bıkmadan cevaplıyor ve ben bıktırana kadar soru sorarım ve kanama yaşadığım için psikolojimin de çok düzgün olmadığını biliyor. 145 tl veriyorum ben 10 gün içinde de sınırsız kontrol hakkı var istersen her gün gidebiliyorsun diğer özellerde de böyledir sanırım onu bilmiyorum.:)

Bu hastane doktor işleri çok zor gerçekten. Olsa beğenip seçmek zor, seçenek olmasa ayrı dert. Doğuma giren bir klinik doktoru bulsan aslında devlette de doğumuna girebilir belki

Kolanın doğum ücretleri bu kadar fahiş olmasa isterdim gitmeyi, ulaşım açısından da çok avantaj benim için ama bu pandemi döneminde bütçemizi zorlar orası maalesef. Günay hanımı duymuştum aslında muayenesine gitsem doğuma başka yerde girer mi acaba :) iyi doktor bulmak çok zor. Anlaşmalı olduğumuz sadece medipol hastanesi var ama gittim bir kere hiç beğenemedim hastaneyi de doktorlarını da. Her gördüğüme doktor soruyorum o yüzden

Bende orayı sormuştum canım birinci ve kolan için yaklaşık olarak normal doğum 3 bin sezaryen 4 epidural sezaryen içinde 5 bin dediler

Bu hastane doktor işleri çok zor gerçekten. Olsa beğenip seçmek zor, seçenek olmasa ayrı dert. Doğuma giren bir klinik doktoru bulsan aslında devlette de doğumuna girebilir belki
Ya aslında devlette son gittigim doktor baya iyiydi bana güven verdi şimdi yine randevumu ondan aldım eger devlette olup o girerse doguma sorun olmaz bence

Bende orayı sormuştum canım birinci ve kolan için yaklaşık olarak normal doğum 3 bin sezaryen 4 epidural sezaryen içinde 5 bin dediler

Arada ne kadar fark varmış bir epidural için 1000 tl mi istiyorlar ayriyeten bu fiyatlar bu sene uçtu sanki bize mi denk geldi nedir

Ya aslında devlette son gittigim doktor baya iyiydi bana güven verdi şimdi yine randevumu ondan aldım eger devlette olup o girerse doguma sorun olmaz bence

İçine sinerse daha fazla arayıp kafanı karıştırma bence hiç öyleyse. Küçük şehirde olsam iyi bir doktor bulduktan sonra bende devlete giderdim. Burda muayene için randevu bile bulamıyorum biraz mecburiyet oluyor o yüzden özele gitmek

Arada ne kadar fark varmış bir epidural için 1000 tl mi istiyorlar ayriyeten bu fiyatlar bu sene uçtu sanki bize mi denk geldi nedir
Aynen öyle canım epidural +1000 dediler hatta bende normal düşünmediğim için doğrudan sezaryen fiyatlarını araştırıyorum fiyat yüksek geldi, şunu da merak ediyorum yakında bildiğimiz bi hastaneye başka hastaneden tanıdığımız bildiğimiz bi doktoru çağırsak fiyat aynı mı oluyor daha pahalıya mı geliyor acaba bu konuda baktım pek bi bilgi bulamadım

Aynen bunu bende merak ediyorum. Hastane kabul etse doktora sormak lazım doktor gelse hastane kabul ediyor mu bilemiyoruz, tecrübesiz olunca kafam çok karışıyor benim de

Ya burada sistemden randevu alıyorum ama o da 15 gün önceden almam gerekiyor bende doguma yakın zamanlar ne yapacağım onu düşünüyorum her hafta kontrol oluyormuş ya son zamanda o zaman randevuyu nasıl ayarlicam bilmiyorum doktor iyi herhalde onu seçicem

Aynen bunu bende merak ediyorum. Hastane kabul etse doktora sormak lazım doktor gelse hastane kabul ediyor mu bilemiyoruz, tecrübesiz olunca kafam çok karışıyor benim de
Bu konuda bilgisi tecrübesi olanlar aydınlatırsa çok seviniriz gerçekten hiç bi fikrimiz yok önce hastaneyle mi görüşmek gerek yoksa doktorla mı konuşmak gerek

Son haftalarda doktor kendisi sonraki haftaya otomatik randevu verebiliyor galiba bana öyle yapmıştı bir kere. Zaten kalabalık olmuyorsa randevusuz kayıt açtırıp bile girebilirsin. Nstye gireceğin zaman da randevu gerekmiyordur muhtemelen. Ben burda 2 aydır hiç randevu düşüremiyorum, hiçbir şekilde boş randevu olmuyor 15 gün sonraya olsa şükrederdim

Senin hastane mhrs uygulaması üzerinden randevu vermiyor mu orada bildirim aç özelliği var istedigin bölüme randevu düştüğünde telefona otomatik bildirim geliyor ben öyle alıyorum valla

Senin hastane mhrs uygulaması üzerinden randevu vermiyor mu orada bildirim aç özelliği var istedigin bölüme randevu düştüğünde telefona otomatik bildirim geliyor ben öyle alıyorum valla

Veriyor bende öyle yaptım ama 2 aydır bildirim gelmiyor her girdiğimde de bildirim sürenizi uzatmak ister misiniz diyor tekrar yapıyorum yine yok, 2 aydır böyle telefonla da arayıp sordum yine müsait randevu yok dendi. İstanbulda devlet hastaneleri zulüm o yüzden

Muayenesine gidip sormakta fayda var canım :) ben bu yakında gidersem sorarım bi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…