2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Cocuk olunca duzelir belki kuzum içini karartma. Ama sonunu goremuyorsan da ufak ufak birikim yapmaya çalış hayat ne gosterir belli olmaz

Benim 5 ayda 6 kilo oldu o kadar da dikkat etmeme rağmen ama ödemli bir vücudum var zaten kiloya da meyilim var ama 12yi geçmesem çok iyi olacak. Umarım şeker de çıkmaz bakalım nolcak.
Benimde 5 bence rahat 15 kiloyu görürüz gibime geliyor

Özel hastanelere giden arkadaslar dogum fiyatlarını aldinizmi nekadar genel olarak bu hastaliklar artarsa ozelr gecebilirim bende ona gore butce ayarlasam iyi olur

mutfakta azicik ayakta dursam, yemek yapmaya calissam bile bel agrisi oluyor bende de. Gobek ciktikta bel agrisi normal sanirim canim

Hep güzel haberler alalım ve hep güzel haberler verelim kuzum hormonlar sağolsun

Benim bel kasıklarımda baskı hissi bazen kaburgalarım bile ağrıyor Doktora mı gitsem bilmiyorum
Kaburgalara benimde vuruyor ağrısı hafifken sıkıntı değildi ama bikaç gündür şiddetli olunca korktum bi sıkıntı olur mu diye benimde daha 1 hafta var kontrole
oooo sorma ben bi ew temizlesem belimden tuwalete bile gidemiyorum
O kadar kötü yani o zaman çoğunluk hepimizde varsa normal diyelim galiba kilo alımıda etkili kilo aldıkça daha çok ağrı arttı
mutfakta azicik ayakta dursam, yemek yapmaya calissam bile bel agrisi oluyor bende de. Gobek ciktikta bel agrisi normal sanirim canim
Evet evet canım aynen artık basit işleri bile yaptırmaz oldu insan korkuyor normal mi bi sıkıntının habercisi mi diye ama genelde hepimizde varmış bu sorun, son zamanları düşünemiyorum bile Allah yardımcımız olsun şu süreçte hepimizin, kimseye muhtaç etmesin inşallah

Kızlar bende de siyatiğe vuran bir ağrı vardı bugün doktorum hamile korsesi kullanabilirsin dedi. Sıcakta zor olur diye almayacağım ben ama beli çok ağrıyanlar düşünebilir hiç değilse iş yaparken takarsınız ya da yemek. Bir de kas gevşetici krem falan kesinlikle kullanmayın doktorum çoook zorda kalınırsa kullanılabilir dedi o da 1 2 defaya mahsus. Yağlı bir kremle masaj ve sıcak soğuk kompres en iyisiymiş.

Özel hastanelere giden arkadaslar dogum fiyatlarını aldinizmi nekadar genel olarak bu hastaliklar artarsa ozelr gecebilirim bende ona gore butce ayarlasam iyi olur
evet ben sormustum 2500+500de hastanede kalirsam oda parasi dediler ama dogum yilbasindan sonra olursa zam gelirmis

Ben İstanbul'dayım canım. Ondan herhalde

Bende İstanbuldayım ama burda da her fiyat aralığında hastane bulunabiliyor bütçeye göre. Oturduğunuz semte ve hastanenin isim yapmış olmasına göre fiyatlar çok farkediyor. Normal doğum 2000 tl olan hastane de var 8000 olan da

İstanbul Avrupa yakasında özel bir hastanede doğum yapacağım inşallah. Eşimin bir kuzeni 17 ay önce, diğer kuzeni 4 ay önce , benim bir akrabam da 1 ay önce o hastanede doğum yaptı. Hepsi çok memnun kaldıklarını söylediler.
17 ay önce epidural normal doğum yapan akrabamız 2500TL ödemiş, normal doğum 2000TL ama sezeryani bilmiyorum.

Farmasinin at kestanesi filanda mı yasak acaba

Benim doktorum Beylikdüzü Kolan'da canım. Doğumumu da onun yapmasını istiyorum. Ama daha hastaneye sormadım Kolanların fiyatlarına baktım netten. Umarım 4ü geçmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…