bilmiyorum ki bmde anlamıyorum artık adam 1 gün iyise geriye kalan 3 gün ilgisiz umursamaz biri oluyo ya yastık degısme le kader değişmiyomuş allah bilirde ben buunla sonumu göremiyorum ya zaten büyük konuşmayımda bunuda bırakırsam evlenmem dahada
Benim 5 ayda 6 kilo oldu o kadar da dikkat etmeme rağmen ama ödemli bir vücudum var zaten kiloya da meyilim var ama 12yi geçmesem çok iyi olacak. Umarım şeker de çıkmaz bakalım nolcak.
Özel hastanelere giden arkadaslar dogum fiyatlarını aldinizmi nekadar genel olarak bu hastaliklar artarsa ozelr gecebilirim bende ona gore butce ayarlasam iyi olur
Hanımlar merhabalar umarım herkes iyidir birkaç gündür biraz ayakta durup iş yaptığımda ya da yürüdüğümde belim kopacak gibi ağrıyor sizde de böyle bel ağrısı var mı normal mi acaba kontrolüm gelecek hafta
Hahaha :) Allah hepimize vaktinde sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin ben normalde çok hassas bir insan değilim ama gebelikte duydugum olumsuz herseyden etkılenen bırı oldum. Oyle kı haber bıle ızlemıyorum
Böyle güzel haberler alınca sizlerden de umudum artıyor
Kaburgalara benimde vuruyor ağrısı hafifken sıkıntı değildi ama bikaç gündür şiddetli olunca korktum bi sıkıntı olur mu diye benimde daha 1 hafta var kontrole
Evet evet canım aynen artık basit işleri bile yaptırmaz oldu insan korkuyor normal mi bi sıkıntının habercisi mi diye ama genelde hepimizde varmış bu sorun, son zamanları düşünemiyorum bile Allah yardımcımız olsun şu süreçte hepimizin, kimseye muhtaç etmesin inşallah
Kızlar bende de siyatiğe vuran bir ağrı vardı bugün doktorum hamile korsesi kullanabilirsin dedi. Sıcakta zor olur diye almayacağım ben ama beli çok ağrıyanlar düşünebilir hiç değilse iş yaparken takarsınız ya da yemek. Bir de kas gevşetici krem falan kesinlikle kullanmayın doktorum çoook zorda kalınırsa kullanılabilir dedi o da 1 2 defaya mahsus. Yağlı bir kremle masaj ve sıcak soğuk kompres en iyisiymiş.
Özel hastanelere giden arkadaslar dogum fiyatlarını aldinizmi nekadar genel olarak bu hastaliklar artarsa ozelr gecebilirim bende ona gore butce ayarlasam iyi olur
Bende İstanbuldayım ama burda da her fiyat aralığında hastane bulunabiliyor bütçeye göre. Oturduğunuz semte ve hastanenin isim yapmış olmasına göre fiyatlar çok farkediyor. Normal doğum 2000 tl olan hastane de var 8000 olan da
İstanbul Avrupa yakasında özel bir hastanede doğum yapacağım inşallah. Eşimin bir kuzeni 17 ay önce, diğer kuzeni 4 ay önce , benim bir akrabam da 1 ay önce o hastanede doğum yaptı. Hepsi çok memnun kaldıklarını söylediler.
17 ay önce epidural normal doğum yapan akrabamız 2500TL ödemiş, normal doğum 2000TL ama sezeryani bilmiyorum.
Kızlar bende de siyatiğe vuran bir ağrı vardı bugün doktorum hamile korsesi kullanabilirsin dedi. Sıcakta zor olur diye almayacağım ben ama beli çok ağrıyanlar düşünebilir hiç değilse iş yaparken takarsınız ya da yemek. Bir de kas gevşetici krem falan kesinlikle kullanmayın doktorum çoook zorda kalınırsa kullanılabilir dedi o da 1 2 defaya mahsus. Yağlı bir kremle masaj ve sıcak soğuk kompres en iyisiymiş.
Bende İstanbuldayım ama burda da her fiyat aralığında hastane bulunabiliyor bütçeye göre. Oturduğunuz semte ve hastanenin isim yapmış olmasına göre fiyatlar çok farkediyor. Normal doğum 2000 tl olan hastane de var 8000 olan da