2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Baya sıkıntı o zaman sabah erkenden gidip normal sıra alman gerekir

Kızlar şehir hastanelerinde bildiğim kadarıyla oda ücreti ve bıçak parası gibi bişeyin ücretini alıyorlar normal dewlette de verilmiyo özel oda istersen ek ücret talep ediliyo ama devlet ve şehir hastanelerinde normal doğum olarak giderseniz o anki doktor geliyo sezeryanda gün veriyorlar mecburen kendisi giriyo arkadaşım dewlette yapacaktı o araştırmıştı ama böyle olunca fiyatı uygun olan özel hastaneye geçti

Bende bu hafta gittiğim tüp bebek doktorunda araştırma yaptım hem hastane hem doktor ücreti 10000 TL yi geçiyomuş bırakma kararı aldım başka doktora geçicem özel hastanede fiyatları çok uçurmuşlar

Hangi hastane acaba
Avrasya Hastanesi canım.
Eğer doktormuz dışardan geliyorsa fiyat artar değil mi ? Benim doktorum dışardan gelicek çünkü bağlı olduğu bi hastane yok
Benim gittiğim hastane böyle bir uygulama yapıyor mu bilemiyorum canım.
Bende bu hafta gittiğim tüp bebek doktorunda araştırma yaptım hem hastane hem doktor ücreti 10000 TL yi geçiyomuş bırakma kararı aldım başka doktora geçicem özel hastanede fiyatları çok uçurmuşlar
Ben bahsettiğim özel hastaneye yeni geçtim, aşılama tedavisi gördüğüm Bezmialem Vakıf Universite Hastanesinin tüp bebek bolumune gisyordum aynı doktor takip ediyordu ama doğum için bilgi aldığımda sadece doktora 4000tl, hastaneye de ayrıca ücret ödememiz gerektiğini öğrenince orayı bıraktım. Odalar iki kişilik mis, tek kişilik oda istersem ona da ayrı para istediler bana çok saçma geldi yani.

Kızlar bebek eşi yaşlanması diye bir durum varmış bunu 26 haftalıkken yaşayan da var 30 ve 40 arası yaşayan da var plasenta bozulmaya başladığı için bebegi beslemiyormuş ve ölüme sebep olabiliyormuş doktor kontrollerinde bunlara da dikkat etmesini isteyelim bundan sonra Allah korusun başımıza gelirse erken müdahale ile bebegimizin hayatı kurtulabilir

Eklentiler

• Screenshot_20200820-212244.webp
    36,3 KB · Görüntüleme: 43
adı ne muayenedi ne kadar ilgisi nasıl peki
Shahla valızade adı biraz değişik azeri sanırım ama konuşması normal türkçe:) muayenesini tam bilmiyorum bnm özel sağlık sigortası karşılıyor 200 lira civarı olması lazım ama. İlgisi güzel ben çok seviyorum kibar ilgili bi kadın uzun uzun ultrasonda bakıyor tüm sorulara cevap veriyor sağolsun

Herkese iyi aksamlar. Allah kısmet ederse bende aralik annesi olacağım
4. Bebeğim olucak insAllah
Yazismalarinizi okuyorum yazmak simdi kismet oldu

Devlet hastaneleri para alıyor mu falan diye konuşulmuş, hic bir ücret alınmıyo.
3 doğumu da devletde yaptim Allah nasip ederse yine devletde yapicam
Yani bıçak parasi, oda parasi falan hic bi ücret vermedim

Hepinize saglikli doğumlar diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…